מאז השקתו של האייפד של אפל, מנסות חברות נוספות גם הן לתפוס נתח בשוק הטאבלטים. הפעם בדקנו את הטאבלט של החברה הצרפתית ARCHOS. קיבלתי אחד לסקירה וזוהי ההתרשמות הראשונית.

אתה צודק, גם בטאבלט שלי קיימת תופעה זו.1. זווית צפיה ......
לא הצלחתי לשחזר את התופעה, במהלך הבדיקה היתה לי תופעה אחרת של החשכת המסך, ראה פירוט בסקירה, היא נעלמה עם שידרוג הקושחה לגרסה 3.2.562. תופעה לא מוסברת שאני קורא לה ה"בועה" : ......
יש התייחסות לנושא, "יישומים לטאבלט אנדרואיד - לא כולם מותאמים לטאבלט של ARCHOS" - אפילו יש הפניה לאתר AppsLib ליישומים עבור טאבלטים בלבד, אך עדיין לא הוכנסו יישומים מותאמים גם ל ARCHOS G9דרך אגב, יש אפליקציות מהמרקט שלא עובדות על המכשיר. גם כאלו שמציינות בפרטים כי הן מתאימות לשימוש על טאבלט. סתם מעצבן....

גם המכשיר שלי עודכן לגירסה 3.2.56zviwr כתב:טלHD כתבאתה צודק, גם בטאבלט שלי קיימת תופעה זו.1. זווית צפיה ......
לא הצלחתי לשחזר את התופעה, במהלך הבדיקה היתה לי תופעה אחרת של החשכת המסך, ראה פירוט בסקירה, היא נעלמה עם שידרוג הקושחה לגרסה 3.2.562. תופעה לא מוסברת שאני קורא לה ה"בועה" : ......
יש התייחסות לנושא, "יישומים לטאבלט אנדרואיד - לא כולם מותאמים לטאבלט של ARCHOS" - אפילו יש הפניה לאתר AppsLib ליישומים עבור טאבלטים בלבד, אך עדיין לא הוכנסו יישומים מותאמים גם ל ARCHOS G9דרך אגב, יש אפליקציות מהמרקט שלא עובדות על המכשיר. גם כאלו שמציינות בפרטים כי הן מתאימות לשימוש על טאבלט. סתם מעצבן....
תודה על הארות והערות...

מאתר [url=http://update.archos.com/9/gen9/changes_firmware_archos_android_gen9.htm]ARCHOS[/url]גם המכשיר שלי עודכן לגירסה 3.2.56
ידוע לך מה שונה/עודכן/תוקן בגירסה הזו?
לא שמתי לב לשינויים כל שהם (למעט האתחולים החוזרים ונשנים שמאז העדכון לא היו כאלו)....
גם אני לא הצלחתי. כמו כן, גם היישומים לצילום מסכים הנמצאים להורדה במארקט לא נתמכים.לא מצאתי איך לבצע צילום מסך במכשיר. ידוע לך אם ניתן לעשות זאת?...

הלוואי שהתופעה הייתה רק במכשיר שלי ...אז מחליפים לאחר ונגמר הסיפור.zviwr כתב:טל,
מומלץ שתישלח את הטאבלט לבדיקה במעבדה של באג ובמקביל שלח מייל עם תאור מפורט של התופעה ל- [email protected] ע"מ שיכלו לעקוב אחרי המכשיר שלך....

לא ניסיתי...זה יכול להיות מעניין. אנסה בהזדמנות ראשונה.agnostic כתב:אני שוקל קנית Archos בנפח הכי קטן, ולהפכו לשלט חכם עם אפליקציות שלט של אנדרואיד
ניסית?...

הפלאג לא מעניין כל כך...על נפח פנימי של 16 גיגה ורמקול מונו אני לא רואה שימוש או חוויה לצפות עליו בסרטים.iakovl כתב:ועל זה נאמר...קונים בזול, משלמים ביוקר
הארכוס עולה 1400 ועוד צריך לשלם תוספת על הפלאג MKV (שנאתי את הקטע הזה אצל ארכוס בכל נגן שהם הוציאו)
את הTF101 אפשר למצוא היום ב1800~, עוד 400 שקל אבל ההבדל בין שני הטבלטים עצום...

חשבתי על הרסיבר (609), טלוויזיה ו-itunes או XBMC.טלHD כתב:לא ניסיתי...זה יכול להיות מעניין. אנסה בהזדמנות ראשונה.agnostic כתב:אני שוקל קנית Archos בנפח הכי קטן, ולהפכו לשלט חכם עם אפליקציות שלט של אנדרואיד
ניסית?...
לאיזה מכשירים אתה רוצה לייעד אותו כשלט?...