אני משתגע כבר מהמבצעים!!
טוב, הנסיעה לארה"ב הולכת וקרבה, ועדיין לא הצלחתי להחליט על רסיבר:
המועמדים המובילים הם:
onkyo 809 - 680$
pioneer 1121 - 420$(!!)
Pioneer sc-35 - 800$
אני חיב המלצות. במשך תקופה ארוכה נטיתי לכיוון האונקיו, אבל עכשיו המבצע על ה-1121 לגמרי שיבש לי את ההחלטה.
הצרכים שלי: 70% קולנוע ביתי, 30% מוזיקה (קלאסית, רוק קלאסי)
חשוב לי שיהיה סאונד יחסית חם (אני רגיל לצליל של דנון) ולא מתכתי או בהיר מדי.
הרסיבר ישודך לB&W 603 S3
אשמח לתגובות מהירות.
תודה!
המועמדים המובילים הם:
onkyo 809 - 680$
pioneer 1121 - 420$(!!)
Pioneer sc-35 - 800$
אני חיב המלצות. במשך תקופה ארוכה נטיתי לכיוון האונקיו, אבל עכשיו המבצע על ה-1121 לגמרי שיבש לי את ההחלטה.
הרסיבר ישודך לB&W 603 S3
אשמח לתגובות מהירות.
תודה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
אתה רוצה צליל חם אז הפיוניר לא בשבילך.בועזון כתב:טוב, הנסיעה לארה"ב הולכת וקרבה, ועדיין לא הצלחתי להחליט על רסיבר:
המועמדים המובילים הם:
onkyo 809 - 680$
pioneer 1121 - 420$(!!)
Pioneer sc-35 - 800$
הרסיבר ישודך לB&W 603 S3
אשמח לתגובות מהירות.
תודה!...
לך על האונקיו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
ועל זה נאמר קישקוש בלבוש.בועזון כתב:האם אני צודק שאונקיו קצת יותר נוטים לבעיות ותקלות - שבהעדר אחריות צריך קצת להפחיד אותי?
(לפי מה שקראתי מישהו השווה אותם ל-HP: מפוצצים בפיצ'רים יוקרתיים במחיר שווה לכל נפש, אבל זה בא על חשבון אמינות....)...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. מסכים עם יואב לגבי הבהירות של הפיוניר לעומת הטבעיות של האונקיו. 
2. לא מסכים עם הקביעה שאונקיו לא אמינים ולא יודע מאיפה היא הגיעה - יש לי אונקיו 600 בן 8 שנים (עכשיו אצל גיסתי) שלא סבל משום בעיה אף פעם, ואני לא מכיר יותר מדי אנשים שחושבים אחרת...
2. לא מסכים עם הקביעה שאונקיו לא אמינים ולא יודע מאיפה היא הגיעה - יש לי אונקיו 600 בן 8 שנים (עכשיו אצל גיסתי) שלא סבל משום בעיה אף פעם, ואני לא מכיר יותר מדי אנשים שחושבים אחרת...
מסכים.
פיוניר בדר"כ מצטיינים ביכולות הפרוססור עבור ק"ב (במיוחד ברמות הגבוהות), לגבי הטון המוזיקלי שלהם, מנסיון גם בדגמים הוותיקים שלהם, הם לא בדיוק נחנו בהרמוניה מוזיקלית.
הטון בכל הפיונירים ששמעתי כולל ה-LX90 כולל ה-AX10 כולל ה-83 (לא שמעתי עדיין את ה85), הטון הוא נקי מאוד, מפורט אך עם זאת לטעמי לפחות לוקה בחסר בכל הקשור לתחום הבינוני (שהינו התחום החשוב ביותר במוזיקה).
פיוניר בדר"כ מצטיינים ביכולות הפרוססור עבור ק"ב (במיוחד ברמות הגבוהות), לגבי הטון המוזיקלי שלהם, מנסיון גם בדגמים הוותיקים שלהם, הם לא בדיוק נחנו בהרמוניה מוזיקלית.
הטון בכל הפיונירים ששמעתי כולל ה-LX90 כולל ה-AX10 כולל ה-83 (לא שמעתי עדיין את ה85), הטון הוא נקי מאוד, מפורט אך עם זאת לטעמי לפחות לוקה בחסר בכל הקשור לתחום הבינוני (שהינו התחום החשוב ביותר במוזיקה).