איך צורבים SACD ?
ארז
"פוסט אחר" היה על צריבת SACD-R שהורד מאינטרנט. מה שאתה שואל זה בעצם איך לעשות ריפ (ליצור SACD-R שזה image של SACD) במחשב. התשובה לזה היא פשוטה מאוד - בלתי אפשרי. אז דרך שלך לגבות דיסקים צריכה להיות:
א. להוריד SACD-R של הדיסק שיש לך (יש לך "זכות מוסרית"
, בניגוד לרוב אנשים אחרים שעושים את זה, כי קנית דיסקים מקוריים)
ב. לצרוב עם ImgBurn
מה דגם של הנגן לך?
"פוסט אחר" היה על צריבת SACD-R שהורד מאינטרנט. מה שאתה שואל זה בעצם איך לעשות ריפ (ליצור SACD-R שזה image של SACD) במחשב. התשובה לזה היא פשוטה מאוד - בלתי אפשרי. אז דרך שלך לגבות דיסקים צריכה להיות:
א. להוריד SACD-R של הדיסק שיש לך (יש לך "זכות מוסרית"
ב. לצרוב עם ImgBurn
מה דגם של הנגן לך?
תודה, ashk .
אתה יכול להדגים לי עם כל כותר של GENESIS . ממילא יש לי את כל הסדרה שלהם ב SACD ...
למשל, Nursery Cryme או Selling England by the Pound .
אם זה בעייתי או לא נוח אפשר לעבור לפרטי (או למייל).
אגב,
הנגן שלי עבר עדכון קושחה בטופ אודיו שעיקרו עדכון יכולת UPSCALE ל 1080P . לא ידוע לי על עדכון בפורמטי אודיו אבל
איך אני יכול לוודא שהוא יכול לנגן SCAD-R ?
תודה
ארז
אתה יכול להדגים לי עם כל כותר של GENESIS . ממילא יש לי את כל הסדרה שלהם ב SACD ...
למשל, Nursery Cryme או Selling England by the Pound .
אם זה בעייתי או לא נוח אפשר לעבור לפרטי (או למייל).
אגב,
הנגן שלי עבר עדכון קושחה בטופ אודיו שעיקרו עדכון יכולת UPSCALE ל 1080P . לא ידוע לי על עדכון בפורמטי אודיו אבל
איך אני יכול לוודא שהוא יכול לנגן SCAD-R ?
תודה
ארז
סגרנו. שניים האלה מאנתולוגיה של GENESIS (ס"כ 17 דיסקים) בדרך.ארז_וחני כתב:אתה יכול להדגים לי עם כל כותר של GENESIS . ממילא יש לי את כל הסדרה שלהם ב SACD ...
למשל, Nursery Cryme או Selling England by the Pound ....
אם אתה אוהב GENESIS ויש לך סטרימר, קיים (האנתולוגיה) גם בBD (ב DTS-HD MA 5.1 24bit 192kHz) שעשו מSACD. סתם להשוואה
בעזרת שני הדיסקים האלהארז_וחני כתב: איך אני יכול לוודא שהוא יכול לנגן SCAD-R ?...
ImgBurn - תוכנת צריבה פופולרית. SACD-R זה IMAGE רגיל, בדיוק כמו DVD או משחק XBOX או WHATEVER).ארז_וחני כתב:אגב, מה מיוחד ב ImgBurn ?
נכנסתי לאתר שלהם ואני לא רואה פורמט אודיו חריג שהוא תומך בו.
לאיזה פורמט מתחבר ה SCAD-R שהזכרת?...