מארז antec למדיה סנטר מספר שאלות
טוב, לאחר שהפור נפל והוחלט על HTPC נותר עניין הרכבת המפרט.
תקציבית אני עומד על 2.5K עם אפשרות לשדרוג קל.
בהתבסס על המפרט המומלץ מספר שאלות בנוגע למארז:
ANTEC מועדף אלי בכל ההבטים וההתלבטות הינה בין ה-2480 לFUSION.
1. רצוי מקום מקסימלי לכוננים קשיחים אוורור ושאר ירקות. לא ראיתי הבדל מהותי בינהם(?).
2. היתרון של ה-FUSION הוא בצג, בשלט ובכפתור הווליום(?).
3. עד כמה הצג ב-FUSION נוח וקריא מרחוק (אני מניח שהוא מאפשר לכבות את המסך הראשי בשמיעת מוזיקה?).
4. עד כמה השלט הרחוק שימושי/איכותי/נוח?
5. האם לשניהם אותו ספק כח 380W או שה-FUSION מגיע ללא ספק?
6. האם שניהם אותה מערכת השתקת רעשים?
תקציבית אני עומד על 2.5K עם אפשרות לשדרוג קל.
בהתבסס על המפרט המומלץ מספר שאלות בנוגע למארז:
ANTEC מועדף אלי בכל ההבטים וההתלבטות הינה בין ה-2480 לFUSION.
1. רצוי מקום מקסימלי לכוננים קשיחים אוורור ושאר ירקות. לא ראיתי הבדל מהותי בינהם(?).
2. היתרון של ה-FUSION הוא בצג, בשלט ובכפתור הווליום(?).
3. עד כמה הצג ב-FUSION נוח וקריא מרחוק (אני מניח שהוא מאפשר לכבות את המסך הראשי בשמיעת מוזיקה?).
4. עד כמה השלט הרחוק שימושי/איכותי/נוח?
5. האם לשניהם אותו ספק כח 380W או שה-FUSION מגיע ללא ספק?
6. האם שניהם אותה מערכת השתקת רעשים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
חיובי, יש ווליום וצג. אם אתה שואל אותי, סתם גימיק עיצובי. לא ממש שימושי בחיי היומיום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לי את ה-fusion. יש לי בעיות עם השלט רחוק והצג (מסוג MCE).
הצג לעיתים מתחיל להציג *** וה-driver של השלט לא תמיד נטען כמו שצריך (מה שגורם לשלט לא לעבוד בכלל).
רק ניתוק מזרם החשמל וחיבור מחדש מסדר את הצג ונותן אפשרות לעבוד עם השלט (עד הנפילה הבאה).
בסלון יש לי מארז אחר שכשאני מכבה את המחשב הוא למעשה נכנס ל-sleep, כך שהמקלט עדיין מקבל כח מיציאת ה-usb. כמו כן היום יש motherboards עם יציאת USB שמספקת מתח גם כשהמחשב כבוי, ואז ניתן לחבר לשם מקלט IR שידליק את המחשב.
הצג לעיתים מתחיל להציג *** וה-driver של השלט לא תמיד נטען כמו שצריך (מה שגורם לשלט לא לעבוד בכלל).
רק ניתוק מזרם החשמל וחיבור מחדש מסדר את הצג ונותן אפשרות לעבוד עם השלט (עד הנפילה הבאה).
בסלון יש לי מארז אחר שכשאני מכבה את המחשב הוא למעשה נכנס ל-sleep, כך שהמקלט עדיין מקבל כח מיציאת ה-usb. כמו כן היום יש motherboards עם יציאת USB שמספקת מתח גם כשהמחשב כבוי, ואז ניתן לחבר לשם מקלט IR שידליק את המחשב.
כפתור ה-volume מיותר לחלוטין. אין בו שום שימוש. במיוחד אם אתה מחובר לרסיבר.
הצג גם לא מאד שימושי.
ל-HTPC השני שלי קניתי משהו יותר קטן. לוח אם מיקרו ATX עם מעבד I3 שנכנס למארז הרבה יותר קטן. פשוט ככה פחות מרגישים אותו.
הצג גם לא מאד שימושי.
ל-HTPC השני שלי קניתי משהו יותר קטן. לוח אם מיקרו ATX עם מעבד I3 שנכנס למארז הרבה יותר קטן. פשוט ככה פחות מרגישים אותו.