Grimm - עונה 1
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
הפרק האחרון בהחלט מקדם את העלילה.
ספויילר!
בת הזוג של ניק מגלה את האמת (לפחות חלקית - מי שצפה מבין), וניק מוצא את אימו. נשמע מבטיח.
ספויילר!
בת הזוג של ניק מגלה את האמת (לפחות חלקית - מי שצפה מבין), וניק מוצא את אימו. נשמע מבטיח.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אחרי 6 פרקים, אני יכול לומר שהופתעתי לטובה. סידרה בהחלט חביבה
הסידרה מזכירה לי במעורפל את באפי, סוג של קוטל, ספר שמופיעות בו כל המפלצות, מעין סייד קיק בצורת השוטר השני (זאנדר...) איש זאב בתפקיד ערפד עם מצפון משטרה במקום בית ספר וכד', רק מה, רק פחות טובה, כי מה לעשות, מתחרים לווידון אין הרבה...
הסידרה מזכירה לי במעורפל את באפי, סוג של קוטל, ספר שמופיעות בו כל המפלצות, מעין סייד קיק בצורת השוטר השני (זאנדר...) איש זאב בתפקיד ערפד עם מצפון משטרה במקום בית ספר וכד', רק מה, רק פחות טובה, כי מה לעשות, מתחרים לווידון אין הרבה...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

נראה לי שהם מזהים אותו לפי הצורך העלילתי בפרק...Huber כתב:צפיתי רק ב 5 פרקים עד עכשיו, אבל אני עדיין לא מצליח להבין איך היצורים מצליחים לזהות שהוא גרים. הוא מזהה אותם ויזאולית והם אותו איך בדיוק?...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
הגיוני. נפתרה התעלומה.
עוד סידרה עם טונות פוטנציאל ומימוש בינוני. מישהו זוכר מתי הייתה סידרת פנטזיה/מדע בדיוני באמת טובה בטלוויזיה?
עוד סידרה עם טונות פוטנציאל ומימוש בינוני. מישהו זוכר מתי הייתה סידרת פנטזיה/מדע בדיוני באמת טובה בטלוויזיה?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

טוב אז סיימתי מרתון של שבועיים לראות את הסידרה...
הרג אותי האידקוף-מיידוף הזה שדחפו שם
בסה"כ סידרה חביבה, נראה לי שאין להם מושג מה לעשות בעונה הבאה, השאירו המון אופציות.
כל העונה הם מכינים את זה שחברתו של ניק תגלה שהוא גרים, זה יהיה דבילי אם הם לא ימשיכו את זה אלא יעשו משהו בסגנון "איבוד זיכרון", מצד שני ייתכן שהמכשפה עשתה לה משהו שגם יהפוך אותה לסוג של יצור על טבעי. גם האנק אמור מתישהו להבין את הסיפור.
קצת חבל שלא עסקו יותר בקו העלילה הראשי וקידמו גם אותו במקום לזרוק פירורים פה ושם. גם לא היה מזיק לראות פעם אחת את המפקד בתור יצור, חשבתי שזה יקרה עם היפני.
מעניים אם אמא שלו תהפוך לדמות משמעותי בסידרה או שיחסלו אותה על ההתחלה.
אני בהחלט אצפה בעונה הבאה
הרג אותי האידקוף-מיידוף הזה שדחפו שם
בסה"כ סידרה חביבה, נראה לי שאין להם מושג מה לעשות בעונה הבאה, השאירו המון אופציות.
כל העונה הם מכינים את זה שחברתו של ניק תגלה שהוא גרים, זה יהיה דבילי אם הם לא ימשיכו את זה אלא יעשו משהו בסגנון "איבוד זיכרון", מצד שני ייתכן שהמכשפה עשתה לה משהו שגם יהפוך אותה לסוג של יצור על טבעי. גם האנק אמור מתישהו להבין את הסיפור.
קצת חבל שלא עסקו יותר בקו העלילה הראשי וקידמו גם אותו במקום לזרוק פירורים פה ושם. גם לא היה מזיק לראות פעם אחת את המפקד בתור יצור, חשבתי שזה יקרה עם היפני.
מעניים אם אמא שלו תהפוך לדמות משמעותי בסידרה או שיחסלו אותה על ההתחלה.
אני בהחלט אצפה בעונה הבאה