Grimm - עונה 1
סידרה חדשה ומעניינת, פרק הפיילוט הודלף בינתיים, הסדרה עולה ביום שישי הקרוב:
הסדרה מדברת על כל האגדות המוכרות לנו שמתעוררות לחיים בזמננו שלנו.
מדובר על חוקר, שיום אחד מתחיל לראות אנשים הופכים לדברים "אחרים" כגון טרולים, או נשים יפות ומטופחות שהופכות למעוותות, יום אחד הוא וידידה שלו מותקפים על ידי אחד ה"ייצורים האלו", הידידה שלו מחליטה לספר לו את כל האמת על המוות של ההורים שלו ועל הכוח העל טבעי שברשותו שנקרא "GRIMM" - הכוח לראות אנשים לפי מה שהם באמת (וכנראה שהוא אחד האחרונים שנותרו)
בפרק הראשון הוא ושותפו הנק מנסים להתחקות אחר הרוצח באגדת "כיפה אדומה - בת זמננו" ( אני מניח שכל פרק יש אגדה אחרת)
מעין סדרה אימה-פנטזיה. פרק ראשון נראה נחמד ביותר נראה את ההמשך.
הטריילר (מכיל המון ספויילרים כמה שזה מגוחך):
הסדרה מדברת על כל האגדות המוכרות לנו שמתעוררות לחיים בזמננו שלנו.
מדובר על חוקר, שיום אחד מתחיל לראות אנשים הופכים לדברים "אחרים" כגון טרולים, או נשים יפות ומטופחות שהופכות למעוותות, יום אחד הוא וידידה שלו מותקפים על ידי אחד ה"ייצורים האלו", הידידה שלו מחליטה לספר לו את כל האמת על המוות של ההורים שלו ועל הכוח העל טבעי שברשותו שנקרא "GRIMM" - הכוח לראות אנשים לפי מה שהם באמת (וכנראה שהוא אחד האחרונים שנותרו)
בפרק הראשון הוא ושותפו הנק מנסים להתחקות אחר הרוצח באגדת "כיפה אדומה - בת זמננו" ( אני מניח שכל פרק יש אגדה אחרת)
מעין סדרה אימה-פנטזיה. פרק ראשון נראה נחמד ביותר נראה את ההמשך.
הטריילר (מכיל המון ספויילרים כמה שזה מגוחך):
- vivasultan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יכול להיות מעניין,
ניתן לזה צ'אנס
ניתן לזה צ'אנס
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
Grimm - עונה 1
סדרת פנטזיה\דרמה\פשע חדשה אשר לוקחת השראה מסיפורי האחים גרים. כוכב הסדרה, מגלה בפרק הראשון כי הוא צאצא של קבוצה אשר לה האחריות להגן על האנושות מפני יצורים על-טבעיים. בדרך, הוא גם פותר פשעים.
מישהו כבר יכול לחוות דעה על הפרק הראשון ?ziv_r כתב:סדרת פנטזיה\דרמה\פשע חדשה אשר לוקחת השראה מסיפורי האחים גרים. כוכב הסדרה, מגלה בפרק הראשון כי הוא צאצא של קבוצה אשר לה האחריות להגן על האנושות מפני יצורים על-טבעיים. בדרך, הוא גם פותר פשעים....
ב IMDB אין דירוג של MPAA ואם זו סידרה לבני נוער אז....תודה ולהתראות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
צפיתי בארבעת הפרקים הראשונים וסה"כ עד עכשיו סידרה די חביבה, מעין שילוב של דרמת משטרה עם סדרת מפלצות - באפי פוגשת את CSI. ה CGI בינוני, העלילה לרב צפויה אבל לבינתיים זה מבדר למדי. סביר בהחלט.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
צפיתי רק ב 5 פרקים עד עכשיו, אבל אני עדיין לא מצליח להבין איך היצורים מצליחים לזהות שהוא גרים. הוא מזהה אותם ויזאולית והם אותו איך בדיוק?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני ניסיתי בכח לצפות, אך לא שרדתי אחרי פרק 3. חיפשתי עלילה יותר מתוחכמת.
אני מניח שאתה גם לא מאוהדי supernatural?yanivol כתב:שבלוני, צפוי וללא התפתחות בעלילה. עוד מפלצת, עוד מפלצת, עוד מפלצת.......
בסה"כ הסדרה נחמדה ביותר , לא מדהימה אבל לאוהבי ה SCI FI לדעתי בהחלט שווה את הצפיה כיום , זה לא שיש אלטרנטיבות כ"כ יותר טובות היום ...