מעבר דירה = (DVD --> FLAC) + (CD-->FLSAC) ? כיצד עושים זאת נכון...

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
avihersh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום ומומחיו,

לקראת מעבר דירה, הבטחתי (לאשתי) שאני מוריד את הנפח שתופסים התחביבים שלי (אופניים, קפה ואודיו).

בתחום האודיו, הבחירה הטבעית היא הדיסקים (CD ו DVD). הכוונה להעביר חלק ניכר מהדיסקים לדיסק/ענן ב FLAC, ולנגנם בעזרת אודיו סטרימר SBT של לוג'יטק. הפלטפורמה העיקרית תוותר QUAD - עלית (פרה, מגבר ו CD).

ברשותכם, שתי שאלות:

1. המלצה לתוכנה מבצעת RIP מ DVD ל FLAC (פסקול הופעות חיות)?
'2. תוכנה פרודוקטיבית ל RIP של ~500 דיסקים ל FLAC?

תודה מראש.

אבי.

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #2 

לגבי CD
מכיוון שהדגש שלך הוא על פרודוקטיביות, אני מציע שתבדוק אם dbpoweramp עונה על הצרכים שלך.
אם הדגש שלך היה על ליצור גיבויים 1 ל-1 ל- FLAC, גם אם יש לך דיסקים שרוטים - הייתי ממליץ על Exact Audio Copy, אבל זה יקח יותר זמן - גם בהתקנה וקונפיגורציה (http://blowfish.be/eac/ - המדריך הזה לא מעודכן לגרסה האחרונה של EAC, אבל ההבדלים לא גדולים) וגם במשך פעולת הגיבוי עצמה.

מצטער, לא יכול לעזור לגבי DVD-Audio, אבל חיפוש קצר בגוגל העלה כמה הצעות.

avihersh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה רבה על המענה האינפורמטיבי.

אשמח לקבל את המידע הנוסף לגבי RIP(DVD, Audio

Avi

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #4 

במחשבה שניה - אל תחפש בגוגל. אתה תמצא אתרים שנראים כמו תוכן שיווקי, כמו זה http://www.computeraudiophile.com/conte ... HDAD-Discs

הייתי מנסה לחפש תשובה פה: http://www.hydrogenaudio.org/forums/

avihersh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה רבה.

shmulik509
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107

עטיפה

שליחה #6 

נקודה נוספת שאתה צריך לחשוב עליה היא איך אתה משמר את העטיפה: לרוב הדיסקים שיש לך ניתן למצוא (נניח על ידי תוכנת הrip) תמונה של העטיפה. למרבה הצער לרוב מדובר בתמונות של כ 500 על 500 פיקסלים, מה שגורם להן להראות רע כשמציגים אותן על פני כל המסך. אפשרות אחרת היא סריקה של העטיפה, אבל זה מעביר אותך לליגה אחרת של זמן העברה. על המסך הננס של ה SBT אולי זה לא משנה.
אני מכיר אנשים שכמות של דיסקים מסדר הגודל שיש לך נגמרת אצלם עוד לפני ארוחת בוקר. לי זה (כ 650 דיסקים)לקח חודשים (כולל סריקה של תמונת חזית העטיפה). אחרי עשרים דיסקים ברציפות הרגשתי שאני לא יכול לשבת אפילו עוד דקה.
ישנם לי למרבה הצער דיסקים שאינם נמצאים במאגרים החופשיים ולכן יש להזין את פירטיהם (שם, מלחין,מבצע, שנה , סגנון, שמות הקטעים וכו') ידנית, אבל זהו מיעוט.
תצטרך גם לחשוב איך אתה מארגן אותם על הדיסק כדי שתוכל למצוא את ידיך ורגליך גם ללא תוכנה: לפי מה תמיין אותם. מבנה של עץ אינו מתאים בצורה טיבעית כשיש יותר ממיון אחד סביר, במיוחד לדיסקים קלאסיים בהם ישנם סיגנונות, מלחינים ומבצעים היכולים לשמש למיון.
למציאות יש הרבה יותר דמיון מאשר לנו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”