עזרה: רכישה של רסיבר בארה"ב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
manou פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני אהיה בעוד שבועיים בארה"ב, ואני רוצה לנצל את זה על מנת לקנות רסיבר. שמתי את העיניים על האונקיו 609, ובאמזון הוא עולה 379$. על פניו, נראה דיל משתלם.
מה אני מפספס ?
האם צריך שנאי גדול ? כמה וואט ? (היה לי כזה לפלייסטיישן אמריקאי, מתאים ?)
בהתחשב בעובדה שאני מבריח אותו במזוודה ומקווה לטוב, כמה גבוה עלול להיות הקנס במידה ויתפסו אותי ?

תודה מראש חברים [חיוך]

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

כמה דברים:

א) אתה לא מפספס כלום, אפשר לקנות אונקיו 609 עד הבית כולל מיסים ושילוח (בלי צורך לנסוע לארה"ב) ב 2300 ש"ח !
ב) כן צריך ממיר מתח של לפחות 1000W שעולה 100$ עד הבית.
ג) לא להיית פותח את הרסיבר ושם אותו במזוודה כי הסיכוי שהוא ינזק בצורה כזו היא מאוד גדולה. כי מדובר במכשיר גדול וכבד בלי שום הגנה.
ד) הייתי שלוח אותו לבטן המטוס במקום מזוודה ומשלם מיסים כחוק. בסה"כ מדובר בסכום של 135$. במקרה שיתפסו אותך תשלם לפחות כפול.... ושלא נדבר על הנזק שהרסיבר יכול לקבל במזודדה ללא אריזתו המקורית.

אם אתה מביא אותו בעצמך אתה חוסך 100$ על שילוח ימי או 200$ על שילוח אוירי.

ציון

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

ה-609 צריך להיות מצוות לממיר מתח שיכול לעמוד בהספק של עד 1,500W... מוצר כזה בארץ יעלה בסביבות ה-500-600 ש"ח (הנה דוגמה). באמאזון אפשר למצוא מוצרים דומים בפחות מ-$50..!

מיסים ומכס על יבוא רסיבר לארץ עומדים על 33.4%. למיטב ידיעתי, אין קנס קבוע בחוק על נסיון להברחה, וזה נתון לשיקול דעתו של איש המכס שתפס אותך. כלל האצבע הלא רשמי הוא כפל מס, כלומר על רסיבר שעלה $379 תצטרך להוסיף עוד 66.8%, שהם כ-$250.
מצד שני, איש המכס יכול באותה מידה לקבוע באופן שרירותי שאין לשחרר לידיך את הרסיבר בעבור שום מחיר..! 8O

manou פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

חברים, תודה רבה על העזרה, אני הולך להזמין את הרסיבר ואת ממיר המתח מאמזון לדירה של אחי.
לגבי המכס, אני אחליט לפני שאני עולה למטוס. בכל מקרה אני לא אפתח את האריזה (כדי לשמור עליו).

שבת שלום. (Y)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9052
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #5 

תוודא רק לפני את נושא המשקל שלא יהיה לך משקל עודף... הרסיבר זה סביבות ה- 12-15 קילו + שנאי זה סביבות ה- 4 קילו.
וזה לפני קניות ומה שאתה לוקח איתך מהארץ.
ולפי מה שהבנתי "מותר" עכשיו לקחת רק מזוודה אחת לנוסעים לארה"ב (מזוודה שנייה היא בתשלום נוסף).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

manou פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה, וידאתי את העניין בצ'ק אין של אלעל כשיצאתי מהארץ. בטיסה מניו יורק לארץ מותר 2 מזוודות.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9052
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #7 

manou כתב:תודה, וידאתי את העניין בצ'ק אין של אלעל כשיצאתי מהארץ. בטיסה מניו יורק לארץ מותר 2 מזוודות.
...
יאללה, אז תתפרע... 8) 8) 8)
תהנה בטיול ותתלבש חם ולא לישון רק עם תחתונים בלי גרביים. מתחיל להיות קר שם עכשיו... :D
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

manou פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

avihuli כתב:
manou כתב:תודה, וידאתי את העניין בצ'ק אין של אלעל כשיצאתי מהארץ. בטיסה מניו יורק לארץ מותר 2 מזוודות.
...
יאללה, אז תתפרע... 8) 8) 8)
תהנה בטיול ותתלבש חם ולא לישון רק עם תחתונים בלי גרביים. מתחיל להיות קר שם עכשיו... :D
...

ושלא תשתה לי שם חשיש, אתה שומע !

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”