אני כנראה מזמין את UE46D6500 במקום d6400
שלום לכולם,
בשיטוט באינטרנט הבנתי שכנראה הגיע גם הדגם d6500 האירופאי לישראל כך שזה נשמע בחירה עדיפה על d6400 בגלל שהמחיר אותו מחיר אבל ה- 6500 מגיע עם wifi מובנה ואם רוצים אפשר לקנות מצלמה שתתמוך בטלוויזיה הזאת לביצוע שיחות וידאו על גבי האינטרנט באמצעות סקייפ.
מה אתם אומרים, ללכת עליו?
בשיטוט באינטרנט הבנתי שכנראה הגיע גם הדגם d6500 האירופאי לישראל כך שזה נשמע בחירה עדיפה על d6400 בגלל שהמחיר אותו מחיר אבל ה- 6500 מגיע עם wifi מובנה ואם רוצים אפשר לקנות מצלמה שתתמוך בטלוויזיה הזאת לביצוע שיחות וידאו על גבי האינטרנט באמצעות סקייפ.
מה אתם אומרים, ללכת עליו?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אני מניח שה D6500 הוא ביבוא מקביל...נכון?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אתה מודע לעובדה שבסדרה 6XXX של סמסונג יש בעיה עם תלת מימד ב FHD?
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1362161
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1362161
integral כתב:אתה מודע לעובדה שבסדרה 6XXX של סמסונג יש בעיה עם תלת מימד ב FHD?
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1362161...
מה כבר רציתי לקנות
לא הבנתי אבל אם הבעיה שמתוארת מתרחשת רק אם מנסים לבצע המרה מ- 2d ל- 3d או שזה קורה גם בכל סרט תלת מימד.
הצלחת אולי להבין אם הבעיה נובעת בגלל חוסר יכולת טכנית של הטלוויזיה לייצר תלת מימד ב- full hd או שאפשר לסדר את זה בעדכון גירסה עתידי?integral כתב:למיטב הבנתי זה בכל סרט.
ותשכח מהטלוויזיה המושלמת, אין כזאת.
...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

למיטב הבנתי הפאנל "לא סוחב".
[left]
3D Material
The first thing we checked out with the UE40D6530 was its 3D capabilities, by running our own 3D resolution test chart. Simply put, it doesn’t do well in this area at all, showing the lowest resolution out of any active-shutter 3D TV we’ve tested. It does seem that Samsung has felt compelled to shoe-horn 3D capabilities into a panel that’s not really suited to it, and the result is what looks like halved vertical resolution. Everything in 3D mode – the image you’re watching, and the 3DTV’s own on-screen menus – displays with jaggedness. This is likely to be even more obvious than any 2D errors might have been, given that it’s advisable to sit closer to the screen of an extra-dimensional television for a more immersive experience.
The vertical resolution check area of our test pattern appeared as a solid grey smudge (it’s supposed to be alternating black and white lines), and the diagonal “stipple” pattern did, too. Unfortunately for Samsung, there is a large “FULL HD 3D” logo displayed prominently on the UE40D6530′s box, which, we’re sorry to say, simply isn’t true. Given that Samsung has publicly denounced its cross-town rival LG over the latter’s usage of the term “Full HD 3D” to describe its passive Cinema 3D displays, this is more than a little ironic. We can only assume this is a promotional mistake of some sort, or that in these early days of 3D, a lack of test patterns (we had to made our own) means that TV makers may simply not be entirely or collectively aware of such limitations.[/left]
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 131337.htm
[left]
3D Material
The first thing we checked out with the UE40D6530 was its 3D capabilities, by running our own 3D resolution test chart. Simply put, it doesn’t do well in this area at all, showing the lowest resolution out of any active-shutter 3D TV we’ve tested. It does seem that Samsung has felt compelled to shoe-horn 3D capabilities into a panel that’s not really suited to it, and the result is what looks like halved vertical resolution. Everything in 3D mode – the image you’re watching, and the 3DTV’s own on-screen menus – displays with jaggedness. This is likely to be even more obvious than any 2D errors might have been, given that it’s advisable to sit closer to the screen of an extra-dimensional television for a more immersive experience.
The vertical resolution check area of our test pattern appeared as a solid grey smudge (it’s supposed to be alternating black and white lines), and the diagonal “stipple” pattern did, too. Unfortunately for Samsung, there is a large “FULL HD 3D” logo displayed prominently on the UE40D6530′s box, which, we’re sorry to say, simply isn’t true. Given that Samsung has publicly denounced its cross-town rival LG over the latter’s usage of the term “Full HD 3D” to describe its passive Cinema 3D displays, this is more than a little ironic. We can only assume this is a promotional mistake of some sort, or that in these early days of 3D, a lack of test patterns (we had to made our own) means that TV makers may simply not be entirely or collectively aware of such limitations.[/left]
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 131337.htm
אם אתה והם צודקים אני פשוט בברוך. אני כבר לא יודע איזו טלוויזיה לקנות. אמרתי אני אקנה בסוף מחברה כמו סמסונג שיש לה לא מעט לקוחות מרוצים בתחום הזה והרבה אנשים הלהיבו אותי על הדגם הזה (d6400\500) ובסוף אני מגלה שהתלת מימד הוא לא בדיוק כמו שמספרים. למרות שאני יודע שבחודשים הראשונים אני קרוב לוודאי לא אצפה בסרטים תלת מימד אבל אין לדעת, הכל יכול לקרות ולכן רציתי שתהיה לי את האפשרות הזאת במיוחד אם אני משקיע כל כך הרבה על טלוויזיה.integral כתב:למיטב הבנתי הפאנל "לא סוחב".
[left]
3D Material
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 131337.htm...
יש לך הצעה חלופית בשבילי? את הטלוויזיות של lg למשל לא אהבתי בגלל שאיכות התמונה שלהם ב- sd לא הייתה משהו בכלל.
אני רוצה מסך 46 אינץ.integral כתב:בעיה לא פשוטה במדינתנו. אני גם מחפש 55" להחליף את ה 40 הגוססת שלי והמצאי והמחירים לא משהו![]()
מה השימושים ומה התקציב?...
אחרי שערפתי את הראש אני מוכן להשקיע בסביבות ה- 9500 אם הטלוויזיה מגיעה עם תלת מימד.
ממיר מובנה שתומך עברית חשוב מאוד.
איכות גבוהה ב- sd.
עריכה:
נכון להיום השימושים העיקריים הם צפייה בעידן+ וצפייה בסרטים ב- full hd ע"י חיבור המחשב לטלוויזיה. תלת מימד זאת חיה חדשה בשבילי (נכון להיום).
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

השיקול של ממיר/סטרימר מובנה זה לא שיקול נכון כי זה פוסל את רוב הטלוויזיות שיכולות להתאים והיום ב 550 שקל אתה קונה XTREAMER SIDEWINDER שיעשה את העבודה הרבה יותר טוב מכל סטרימר טלוויזיוני BUILT IN. בכמה מאות שקלים אתה קונה מקלט עידן +.
בתקציב הזה אני ממליץ לך ללכת לראות את הפנסוניק VT20 ב 50" שנמכרת במחירי חיסול (אם עדיין תמצא), את הסמסונג PS51D550 שפחות טובה מהפנסוניק אבל תתן לך פתרון לסטרימר ואולי מספיק טובה בשבילך, את הפיליפס 7606 47" שתתן לך תלת פאסיבי על כל היתרונות שלו (למרות שהיא מבוססת על LG - אולי תאהב יותר את ה SD שלה). מבחינת SD אני מאמין שתאהב את הפלזמות.
קח בחשבון שלכל טלוויזיה יהיו את הפאקים שלה, כולל ספינות דגל כמו VT30, D8000, LW9800 שמחוץ לטווח המחירים שלך. השאלה היא עם אילו פאקים אתה מוכן לחיות (סתם לדוגמא, ל VT20 יכול להיות זמזום מעצבן בספק, ה D550 לא מתמודדת בכלל עם השתקפויות, הקונטרסט של הפיליפס לא מדהים).
בתקציב הזה אני ממליץ לך ללכת לראות את הפנסוניק VT20 ב 50" שנמכרת במחירי חיסול (אם עדיין תמצא), את הסמסונג PS51D550 שפחות טובה מהפנסוניק אבל תתן לך פתרון לסטרימר ואולי מספיק טובה בשבילך, את הפיליפס 7606 47" שתתן לך תלת פאסיבי על כל היתרונות שלו (למרות שהיא מבוססת על LG - אולי תאהב יותר את ה SD שלה). מבחינת SD אני מאמין שתאהב את הפלזמות.
קח בחשבון שלכל טלוויזיה יהיו את הפאקים שלה, כולל ספינות דגל כמו VT30, D8000, LW9800 שמחוץ לטווח המחירים שלך. השאלה היא עם אילו פאקים אתה מוכן לחיות (סתם לדוגמא, ל VT20 יכול להיות זמזום מעצבן בספק, ה D550 לא מתמודדת בכלל עם השתקפויות, הקונטרסט של הפיליפס לא מדהים).
לגבי ממיר אני התכוונתי לממיר dvbt שמאפשר לקלוט שידורים של עידן+ ולא סטרימר להזרמת קבצי מדיה.integral כתב:השיקול של ממיר/סטרימר מובנה זה לא שיקול נכון כי זה פוסל את רוב הטלוויזיות שיכולות להתאים והיום ב 550 שקל אתה קונה XTREAMER SIDEWINDER שיעשה את העבודה הרבה יותר טוב מכל סטרימר טלוויזיוני BUILT IN. בכמה מאות שקלים אתה קונה מקלט עידן +.
קח בחשבון שלכל טלוויזיה יהיו את הפאקים שלה, כולל ספינות דגל כמו VT30, D8000, LW9800 שמחוץ לטווח המחירים שלך. השאלה היא עם אילו פאקים אתה מוכן לחיות (סתם לדוגמא, ל VT20 יכול להיות זמזום מעצבן בספק, ה D550 לא מתמודדת בכלל עם השתקפויות, הקונטרסט של הפיליפס לא מדהים)....
לגבי הפיליפס אני שמעתי מלא מעט אנשים שיש להם בעיה בדגמים החדשים עם הצגת התמונה, לא זוכר איך תיארו את זה אבל זה היה ברור שיש שם פאק כלשהו.
הפנאסוניק היא פלאזמה ואני לא רוצה ללכת לכיוון הזה.
הסמסונג נחשבת לדגם של שנה שעברה ועד שאני קונה טלוויזיה (אני מחליף את הטלוויזיה הישנה שלי שהיא crt), אני רוצה לקנות טלוויזיה מצויינת עד כמה שאפשר מהדגמים החדשים של 2011. אני בדרך כלל נוקט בגישה של האם היתרונות עולות על החסרונות.
חשוב לי צריכת החשמל וחשוב לי טלוויזיה דקה וקלה. יחד עם זאת אני רוצה ליהנות מסרטים ב- full hd.integral כתב:PS51D550 היא דגם 2011 אבל פלזמה.
אם כ"כ חשוב לך SD למה אתה מוותר כ"כ בקלות על פלזמה? אתמול ישבתי מול S10 הישנה של פנסוניק ו SD זה פשוט תענוג (שלא לדבר על הדגמים החדשים והטובים יותר)....
אני צריך לישון על זה טוב טוב הלילה, ניראה לי שהולך להיות לי סיוטים בדיבוב לקוריאניתintegral כתב:שמע, זה לא ילך לך. אתה חייב להתפשר על משהו או לחילופין להגדיל את התקציב....
לילה טוב לך, תודה על העזרה שלך עד עכשיו!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לאור אהבתך את ה SD אני ממליץ לך לישון על נושא הפלזמה. קח בחשבון שצריכת החשמל ה"גדולה" שלה לא כזאת מהותית. HD נראה טוב כמעט על כל דבר וטוב מאוד על הפלזמות. הבעיה האמיתית יכולה להיות השתקפויות ועוצמת תאורה חלשה יותר.
שלום
גם לי יש התלבטות לא קלה לגבי 55" לסלון , או פאנסוניק vt30 שהוזכרה פה או lg le651y , בגלל נושא המשקפיים הפסיביות סמסונג אני כבר לא מחבב כי היתה לי פלזמה שלהם b450 והיא נצרבה ,בגלל זה לא בא לי פלזמה, מה שכן גם היא מתחממת כמו תנור, שלא כמו בled השאלה איזה ,אובד עצות לא יודע מה לרכוש אני רואה בעיקר סרטים bluray והופעות ההתלבטות נשארה אם כך בין ה led או led תלת מימד בכדי לשדרג את החוויה , צריך גם לקחת את הטושיבה בחשבון ללא משקפיים שאמורה לצאת לקראת סוף השנה, חשוב ביותר כמה שיותר חיבורים hdmi 1.4 ,ההתלבטות קשה .
אשמח לקבל המלצות.
גם לי יש התלבטות לא קלה לגבי 55" לסלון , או פאנסוניק vt30 שהוזכרה פה או lg le651y , בגלל נושא המשקפיים הפסיביות סמסונג אני כבר לא מחבב כי היתה לי פלזמה שלהם b450 והיא נצרבה ,בגלל זה לא בא לי פלזמה, מה שכן גם היא מתחממת כמו תנור, שלא כמו בled השאלה איזה ,אובד עצות לא יודע מה לרכוש אני רואה בעיקר סרטים bluray והופעות ההתלבטות נשארה אם כך בין ה led או led תלת מימד בכדי לשדרג את החוויה , צריך גם לקחת את הטושיבה בחשבון ללא משקפיים שאמורה לצאת לקראת סוף השנה, חשוב ביותר כמה שיותר חיבורים hdmi 1.4 ,ההתלבטות קשה .
אשמח לקבל המלצות.