סאבוופר של חברות marantz ו-morel - האם זה יצרן ״מדבקה״?
מרנץ לא מייצרים רמקולים ככה שכן, זה מוצר מדבקה. מורל זה יצרן רמקולים ודרייברים ישראלי מוכר (למרות שיש להם
כמה דגמים שהם לא מייצרים בעצמם זה לא מותג מדבקה כלל).
כמה דגמים שהם לא מייצרים בעצמם זה לא מותג מדבקה כלל).
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
סבבה ... כך שאם יש לי אפש' לקנות סאבוופר של MOREL מחנות במחיר טוב, לא לפסול כי זו היא אינה "מדבקה" ולמרות שזו חברה ישראלית (שאינה ידוע כיצואנית HI-FI) - יש להם מוצרים מצויינים....נכון?
בכל אופן, אם יש לי אפשרויות של MOREL , YAMAHA , JBL - כל אחת מהאפשרויות תיהיה מצויינת - נכון?
אגב, איך ניתן להסביר את זה שהן ל-MOREL והן ל-WHARFEDALE יש סט רמקולים תחת אותו שם דגם (MOVIESTAR)?
תודה רבה!
בכל אופן, אם יש לי אפשרויות של MOREL , YAMAHA , JBL - כל אחת מהאפשרויות תיהיה מצויינת - נכון?
אגב, איך ניתן להסביר את זה שהן ל-MOREL והן ל-WHARFEDALE יש סט רמקולים תחת אותו שם דגם (MOVIESTAR)?
תודה רבה!
אני מניח שאתה מדבר על תקציב נמוך למדי ככה שמדבקה או לא, לא ממש משנה במקרים האלה.לא לפסול כי זו היא אינה "מדבקה"...
מורל היא יצואנית hi fi ועוד איך.שזו חברה ישראלית (שאינה ידוע כיצואנית HI-FI)...
לא. כל מקרה לגופו ועדיף שתאזין למוצרים האלו לפני רכישה.בכל אופן, אם יש לי אפשרויות של MOREL , YAMAHA , JBL - כל אחת מהאפשרויות תיהיה מצויינת - נכון?...
נו אז מה? שם הסט לא אומר כלום.אגב, איך ניתן להסביר את זה שהן ל-MOREL והן ל-WHARFEDALE יש סט רמקולים תחת אותו שם דגם (MOVIESTAR)?...
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אכן התקציב הינו נמוך...אז אני מניח שבמקרה הזה - פשוט אין חשיבות אם זה של JBL , YAMAHA , MOREL משום שזה ממילא של סדרות בסיסיות?
לגבי ה-MOVIESTAR: אני עוד לא נתקלתי בשם דגם זהה של 2 חברות שונות...
***עידכון (19:46)***
הלכתי לבדוק את הסאב של MOREL ובאמת ביחס למחיר הוא סבבה...
זה היה בידי מישהו עם חלקי high end, וותיק ומכיר בתחום אשר הדגים לי והראה לי איך זה עובד (גם כשהסאב עבד לבדו).
אז קניתי את ה-MOREL דגם MOVIESTAR ACTIVE 8.
טוב - אז זה כבר שעתיים בעבודה....איזה הבדל זה נותן! כמה נפח זה מוסיף לסאונד.
זה ישמש אותי לתקופת הביינים הזו שאין כלכך כסף להשקיע בזה...אולי עוד כמה זמן אני יקנה סאב ברמה גבוהה (כמו למשל של JAMO...שישלים את הרמקולים שיש לי מאותה החברה...
)
תודה רבה לכם.
לגבי ה-MOVIESTAR: אני עוד לא נתקלתי בשם דגם זהה של 2 חברות שונות...
***עידכון (19:46)***
הלכתי לבדוק את הסאב של MOREL ובאמת ביחס למחיר הוא סבבה...
זה היה בידי מישהו עם חלקי high end, וותיק ומכיר בתחום אשר הדגים לי והראה לי איך זה עובד (גם כשהסאב עבד לבדו).
אז קניתי את ה-MOREL דגם MOVIESTAR ACTIVE 8.
טוב - אז זה כבר שעתיים בעבודה....איזה הבדל זה נותן! כמה נפח זה מוסיף לסאונד.
זה ישמש אותי לתקופת הביינים הזו שאין כלכך כסף להשקיע בזה...אולי עוד כמה זמן אני יקנה סאב ברמה גבוהה (כמו למשל של JAMO...שישלים את הרמקולים שיש לי מאותה החברה...
תודה רבה לכם.
נערך לאחרונה על ידי shaby ב 25/10/2011 15:47, נערך 7 פעמים בסך הכל.
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לא, ממש לאdragon כתב:הוא התכוון שישראל אינה ידועה כיצואנית היי פיי...
מורל היא יצואנית hi fi ועוד איך.שזו חברה ישראלית (שאינה ידוע כיצואנית HI-FI)...
......
http://www.scottwalkeraudio.com/ygacoustics.html
שימו לב לשמות. נסקרו כאן לא מעט.