אלקטרה יפה ומוצלחת...
לא יצא לי לכתוב רבות משך תקופה ארוכה. בכל מקרה, לאחר זמן רב שרציתי להחליף את מכונת הקפה הישנה שלי (סאקו עם מגביר קרמה), הנה היפייפיה החדשה שמפיקה כמעט תמיד קפה מצויין. תענוג!
אני עדיין לומד אותה בקצב האיטי שלי.
סיפור הרכישה הוא קצת מורכב, הייתי מספר ימים באנגליה וניצלתי את ההזדמנות לקנות ולהביא אותה עימי מחו"ל. היתרון שלה שהיא די קטנה ויכולה להכנס לתיק העלייה למטוס.
אני מצרף תמונה שלה עם חבריה לשיש, המטחנה והדוחסן.
אני עדיין לומד אותה בקצב האיטי שלי.
סיפור הרכישה הוא קצת מורכב, הייתי מספר ימים באנגליה וניצלתי את ההזדמנות לקנות ולהביא אותה עימי מחו"ל. היתרון שלה שהיא די קטנה ויכולה להכנס לתיק העלייה למטוס.
אני מצרף תמונה שלה עם חבריה לשיש, המטחנה והדוחסן.
- מורגן
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- שם מלא: אורן רון
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
וואוו, איזה יופי של סט!
תתחדש!
אפשר תמונות של מזיגת האספרסו? תוציא לנו קצת את העיניים...
תתחדש!
אפשר תמונות של מזיגת האספרסו? תוציא לנו קצת את העיניים...
פריי, פיוצ'רמה:
"כמובן שהייתי ער כל הלילה. לא בגלל הקפאין, זה היה נדודי שינה. לא יכלתי להפסיק לחשוב על קפה."
"כמובן שהייתי ער כל הלילה. לא בגלל הקפאין, זה היה נדודי שינה. לא יכלתי להפסיק לחשוב על קפה."
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כל הכבוד! אחרי שנים ושנים של המתנה!
מזל טוב.
מזל טוב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
שיחקת אותה
קאסטלו קפה- castello-caffe ייבוא ושיווק מכונות ותערובות קפה.
2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com
2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com
- ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אויש, כמה שהיא יפה!
תודה לכל המברכים,
אכן, המתנה ארוכה אבל משתלמת.
תמונות נוספות יגיעו בקרוב...
כמה תשובות:
את ההזמנה עשיתי מספר ימים לפני שטסתי והמכונה הגיע למלון שלי באנגליה. איזה כיף לפתוח את הקופסא ולהוריד את כל סרטי הדבק של אלקטרה, האריזות שלהם מאסיביות וחלק מהגנות הקלקר שימשו אותי גם בהעברה שלה ארצה. גיליתי בבדיקה הראשונית שאנשי אלקטרה שמו שתי סלסלות בודדות במקום אחת בודדת ואחת כפולה. שלחתי את אחת הסלסלות הבודדות בדואר למוכר והסלסלה הכפולה נשלחה אלי בדואר ישירות ארצה.
כן, היא נכנסה לתיק העלייה למטוס, לקחתי זאת בחשבון והשתמשתי בתיק שהוא מעט גמיש. המכונה לא גבוהה במיוחד (ללא הנשר היא רק 60 ס"מ) וגם הבסיס הוא בגודל סביר (קוטר של 25 ס"מ) אך המכונה עצמה שוקלת לא מעט אפילו ללא אביזרי העזר, למזלי התיק לא נשקל אבל השיקוף הפתיע את החברה בהיתרו... הם נעמדו ליד מכשיר השיקוף והחלו לנחש מה הם רואים על המסך עד שאחת מהן עלתה על זה שמדובר במכונת קפה וכולם היו מרוצים...ברגע שפתחתי את התיק הם התלהבו. היא כל כך מבריקה, יפה ומיוחדת.
לגבי המחיר, כל אחד יכול לחשב את העלות: http://www.myespresso.co.uk/product.php ... e---chrome
באופן מוזר, דגם הכרום שרציתי נמכר במחיר סביר מאוד ואף זול יחסית לדגמי הצבע האחרים.
לצערי לא ניתן היה לקזז את ה-VAT ביציאה מאנגליה, זה דורש כי המוכר יהיה חלק מתוכנית של קיזוז ה- VAT ויספק מסמכים מיוחדים.
היא אצלי כבר כחודש וחצי, הקפה הוא בכמה רמות ממה ששתיתי בכל מקום אחר (במיוחד כשמדובר בקליות טובות וטריות יחסית).
כרגע אני משתמש בקפה קלוי שקיבלתי לפני מספר ימים מקרובת משפחה שחזרה מקניה. הקפה הנוכחי הוא מטנזניה הא מלא גוף, עשיר וחיוני וטעים מאוד אבל קלוי בהיר ואולי לכן קצת חמוץ. בקפוצ'ינו הוא אדיר. בתור קפה שחור הוא מצויין. אולי אקדיש לכך פוסט נפרד.
אכן, המתנה ארוכה אבל משתלמת.
תמונות נוספות יגיעו בקרוב...
כמה תשובות:
את ההזמנה עשיתי מספר ימים לפני שטסתי והמכונה הגיע למלון שלי באנגליה. איזה כיף לפתוח את הקופסא ולהוריד את כל סרטי הדבק של אלקטרה, האריזות שלהם מאסיביות וחלק מהגנות הקלקר שימשו אותי גם בהעברה שלה ארצה. גיליתי בבדיקה הראשונית שאנשי אלקטרה שמו שתי סלסלות בודדות במקום אחת בודדת ואחת כפולה. שלחתי את אחת הסלסלות הבודדות בדואר למוכר והסלסלה הכפולה נשלחה אלי בדואר ישירות ארצה.
כן, היא נכנסה לתיק העלייה למטוס, לקחתי זאת בחשבון והשתמשתי בתיק שהוא מעט גמיש. המכונה לא גבוהה במיוחד (ללא הנשר היא רק 60 ס"מ) וגם הבסיס הוא בגודל סביר (קוטר של 25 ס"מ) אך המכונה עצמה שוקלת לא מעט אפילו ללא אביזרי העזר, למזלי התיק לא נשקל אבל השיקוף הפתיע את החברה בהיתרו... הם נעמדו ליד מכשיר השיקוף והחלו לנחש מה הם רואים על המסך עד שאחת מהן עלתה על זה שמדובר במכונת קפה וכולם היו מרוצים...ברגע שפתחתי את התיק הם התלהבו. היא כל כך מבריקה, יפה ומיוחדת.
לגבי המחיר, כל אחד יכול לחשב את העלות: http://www.myespresso.co.uk/product.php ... e---chrome
באופן מוזר, דגם הכרום שרציתי נמכר במחיר סביר מאוד ואף זול יחסית לדגמי הצבע האחרים.
לצערי לא ניתן היה לקזז את ה-VAT ביציאה מאנגליה, זה דורש כי המוכר יהיה חלק מתוכנית של קיזוז ה- VAT ויספק מסמכים מיוחדים.
היא אצלי כבר כחודש וחצי, הקפה הוא בכמה רמות ממה ששתיתי בכל מקום אחר (במיוחד כשמדובר בקליות טובות וטריות יחסית).
כרגע אני משתמש בקפה קלוי שקיבלתי לפני מספר ימים מקרובת משפחה שחזרה מקניה. הקפה הנוכחי הוא מטנזניה הא מלא גוף, עשיר וחיוני וטעים מאוד אבל קלוי בהיר ואולי לכן קצת חמוץ. בקפוצ'ינו הוא אדיר. בתור קפה שחור הוא מצויין. אולי אקדיש לכך פוסט נפרד.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

עד 1000 דולר אין מכס רק מע"מ.
עכשיו צריך להחליף את המטחנה לדגם המבריק....
עכשיו צריך להחליף את המטחנה לדגם המבריק....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לא נראה לי אבל אני גם התחלתי לחשוב על זה אחרי שהקווסט עומד ליד המכונה+מטחנה - זה נראה יותר מתאים פתאום.
- BadTamper
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 68
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
מברוק! איזו מכונה נהדרת... מוציאה קפה שמנת... 
תתחדש... מת על המכונה הזו... למרות שחטפתי ממנה כמה כוויות
תתחדש... מת על המכונה הזו... למרות שחטפתי ממנה כמה כוויות
<b>תקציף בהטיה.. תקציף בזוית.. תקציף מהצד.. תקציף עם טרה.. תקציף עם תנובה.. קיצור.. תלמד להקציף וזהו..
</b>
</b>
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
דבר עם רוני ואולי הוא יחליף אותה
כמובן בעלות נוספת
הוא אחלה
כמובן בעלות נוספת