שאלה לגבי התוסף Moving Pictures במדיה פורטל
שלום,
אני רוצה לייצר שתי ספריות סרטים נפרדות - אחת לסרטים שלי ואחת לסרטים של הילדים.
הספריות נמצאות בתיקיות שונות.
הייתי רוצה שלכל אחת תהיה כניסה נפרדת מהתפריט הראשי.
האם זה אפשרי?
במידה והנ"ל לא אפשרי -
האם בתוך Moving Pictures ניתן לייצר את שתי הקטגוריות הנ"ל?
תודה.
האם זה אפשרי?
במידה והנ"ל לא אפשרי -
תודה.
זה באמת מה שעשיתי בינתיים אבל -
1. Videos לא מציג אצלי פרטים לגבי הסרטים, רק coverart. האם ניתן לשנות זאת?
2. הייתי רוצה להשתמש ב-Videos עבור סרטי וידאו ביתיים. האם יש דרך לייצר עוד תיקיית סרטים בתפריט הראשי? אני צריך שלוש - סרטים, סרטי ילדים, סרטים ביתיים. לגבי הסרטים הביתיים כמובן שאין צורך בשום גישה ל-imdb ודומיו.
תודה.
1. Videos לא מציג אצלי פרטים לגבי הסרטים, רק coverart. האם ניתן לשנות זאת?
2. הייתי רוצה להשתמש ב-Videos עבור סרטי וידאו ביתיים. האם יש דרך לייצר עוד תיקיית סרטים בתפריט הראשי? אני צריך שלוש - סרטים, סרטי ילדים, סרטים ביתיים. לגבי הסרטים הביתיים כמובן שאין צורך בשום גישה ל-imdb ודומיו.
תודה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אוקי אז במקרה זה 2 אפשרויות:
1. VIDEOS יהיה לביתי
MOVING PICTURES יהיה לילדים ולגדולים , כאשר אתה תצטרך לבנות פילטר מתאים, שהפילטר של הילדים יכלול סרטים או קבצים מסוג מסויים (נניח כאלה שבשם הקובץ יש KIDS או אפילו לפי רשימה אישית שאתה תעדכן כל פעם שתוסיף סרט)
2. VIDEOS לילדים
PICTURES לסרטים ביתיים (כן - יש אפשרות להציג סרטים דרך מודול ה PICTURES) - שאתה אפילו יכול לשנות לו את השם מ PICTURES ל "סרטים ביתיים"
MOVING PICTURES לסרטים הרגילים
1. VIDEOS יהיה לביתי
MOVING PICTURES יהיה לילדים ולגדולים , כאשר אתה תצטרך לבנות פילטר מתאים, שהפילטר של הילדים יכלול סרטים או קבצים מסוג מסויים (נניח כאלה שבשם הקובץ יש KIDS או אפילו לפי רשימה אישית שאתה תעדכן כל פעם שתוסיף סרט)
2. VIDEOS לילדים
PICTURES לסרטים ביתיים (כן - יש אפשרות להציג סרטים דרך מודול ה PICTURES) - שאתה אפילו יכול לשנות לו את השם מ PICTURES ל "סרטים ביתיים"
MOVING PICTURES לסרטים הרגילים
האופציה הראשונה שהצעת יכולה להיות רלוונטית עבורי רק במידה ואפשר להגדיר פילטר כזה לפי מיקום הקובץ (סרטי הילדים נמצאים בתיקיה נפרדת) ולא עפ"י שם הקובץ - האם זה אפשרי?
במידה ולא אז אלך על אופציה 2.
האם יש אפשרות ב-Videos לראות גם מידע על הסרט (כרגע רואים אצלי רק את העטיפה)?
חשוב מכך - האם אפשר לנגן סרט ב-"one click"? כרגע אצלי כאשר אתה בוחר סרט, אתה נכנס לעמוד נוסף ושם צריך לזוז עם החצים על מנת להגיע לסרט. רק אז ניתן ללחוץ select ולנגנו (עושה רושם שמתבצע browsing בתיקיות).
תודה.
במידה ולא אז אלך על אופציה 2.
האם יש אפשרות ב-Videos לראות גם מידע על הסרט (כרגע רואים אצלי רק את העטיפה)?
חשוב מכך - האם אפשר לנגן סרט ב-"one click"? כרגע אצלי כאשר אתה בוחר סרט, אתה נכנס לעמוד נוסף ושם צריך לזוז עם החצים על מנת להגיע לסרט. רק אז ניתן ללחוץ select ולנגנו (עושה רושם שמתבצע browsing בתיקיות).
תודה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לא הבנתי את החלק שמתחיל ב "חשוב מכך"
לגבי מידע על סרטים אחרים, כרגע זה עובד טוב רק מ IMDB, פשוט תסרוק את התיקיה עם הסורק המובנה בהגדרות התוכנה תחת VIDEOS . אתה צריך לבחור IMDB ואז לתת לו לסרוק ולהוריד מידע.
לגבי מידע על סרטים אחרים, כרגע זה עובד טוב רק מ IMDB, פשוט תסרוק את התיקיה עם הסורק המובנה בהגדרות התוכנה תחת VIDEOS . אתה צריך לבחור IMDB ואז לתת לו לסרוק ולהוריד מידע.
זה אפשרי.
אני הגדרתי ספריות שונות לכל סוג של סרטים. צריך להגדיר כל קבוצה של סרטים לפי המחיצה בה הם נמצאים.
זה היה מזמן ואני לא זוכר בדיוק מה הגדרתי.
אם אתה צריך הסבר יותר מפורט, תודיע לי ואני אבדוק איך בדיוק עשיתי זאת.
בהצלחה
אני הגדרתי ספריות שונות לכל סוג של סרטים. צריך להגדיר כל קבוצה של סרטים לפי המחיצה בה הם נמצאים.
זה היה מזמן ואני לא זוכר בדיוק מה הגדרתי.
אם אתה צריך הסבר יותר מפורט, תודיע לי ואני אבדוק איך בדיוק עשיתי זאת.
בהצלחה
Alil כתב:שלום,
האם זה אפשרי?
במידה והנ"ל לא אפשרי -
תודה....
RonenM,
תודה. אנסה לבד ואם יהי צורך אשאל אותך. רק לוודא שהבנו אחד את השני - כוונתי היא שאין צורך לשנות את שמות הקבצים או לבצע הגדרות עבור כל סרט שאני מוסיף אלא שהתוסף יעשה זאת לבד עפ"י התיקייה בה הסרט נמצא. אכן זה אפשרי?
staticx,
כוונתי היא שכרגע, למרות שמוצגת עטיפת הסרט במקום שם הקובץ, ההגעה למצב של ניגון הסרט דורשת browsing.
כאשר אני לוחץ על סרט כלשהו, אני נכנס לחלון נוסף בו רואים שוב את עטיפת הסרט וכן אפשרות לחזור חזרה (אני משער שזה בגלל שכל סרט נמצא אצלי בתת-תיקיה משל עצמו).
תודה. אנסה לבד ואם יהי צורך אשאל אותך. רק לוודא שהבנו אחד את השני - כוונתי היא שאין צורך לשנות את שמות הקבצים או לבצע הגדרות עבור כל סרט שאני מוסיף אלא שהתוסף יעשה זאת לבד עפ"י התיקייה בה הסרט נמצא. אכן זה אפשרי?
staticx,
כוונתי היא שכרגע, למרות שמוצגת עטיפת הסרט במקום שם הקובץ, ההגעה למצב של ניגון הסרט דורשת browsing.
כאשר אני לוחץ על סרט כלשהו, אני נכנס לחלון נוסף בו רואים שוב את עטיפת הסרט וכן אפשרות לחזור חזרה (אני משער שזה בגלל שכל סרט נמצא אצלי בתת-תיקיה משל עצמו).