רוצה לחבר רמקולים לטלוויזיה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
yuvalamiel3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה

אני רוצה לקנות תרמקולים האלה - http://www.p-see.co.il/sg_product~FC861~14~0.htm
השימוש העיקרי הוא מוזיקה במחשב, ואני רוצה לחבר אותם לטלוייזיה בשביל סרטים, וXBOX.

רציתי לדעת אם יש דרך לחבר את הרמקולים האלה לטלוויזיה בלי לקנות מגבר או משהו כזה..?
ואם כן איך אפשר?
תודה לעוזרים!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

המערכת הזאת כוללת מגבר מובנה, כך שאין צורך לקנות מגבר בנפרד.

למערכת הזאת כניסת סטריאו RCA אדום/לבן, כך שאם יש ל-TV שלך יציאה כזאת, אתה צריך כבל פשוט של זוג RCA ל-RCA אדום/לבן.
אחרת, כנראה שהכי פשוט יהיה לחבר את המערכת ליציאת האוזניות של ה-TV, ואז תצטרך כבל PL (אוזניות) ל-RCA אדום/לבן.
את שני הכבלים הנ"ל אפשר להשיג עקרונית בכל חנות מכשירי חשמל...

yuvalamiel3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ובעזרת הכבלים האלה אני יוכל לשמוע בסראונד בטלוויזיה? כי זה מה שחשוב לי הסראונד ..

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

לא, הכבלים האלה מאפשרים חיבור סטריאו, לא סראונד. למערכת הזאת אפשר לחבר גם סראונד אנאלוגי (למשל דרך כרטיס קול שיש לו יציאות סראונד אנאלוגיות - שלושה חיבורים שנראים כמו חיבורי אוזניות בשלושה צבעים שונים...)

בכל מקרה, לא תוכל לחבר למערכת הזאת יותר משני מכשירים בו-זמנית, ורק אחד מהם יכול להתחבר בחיבור המאפשר האזנה לסראונד, וגם אז הסראונד צריך ככל הנראה להגיע מהמקור, ולא מתבצע למיטב הבנתי שום עיבוד של הסאונד ע"י המערכת עצמה.

כעיקרון, קח בחשבון שאם אתה רוצה לחבר כמה מכשירים למערכת כזאת או אחרת ולקבל סראונד, אז ב-99% מהמקרים אתה תצטרך מגבר ק"ב ייעודי, ולא תוכל להסתפק במערכת משולבת..!

yuvalamiel3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אז בעצם אין סיכוי לסראונד עם הרמקולים האלה בטלוויזיה?
אפילו רק אם זה יהיה מחובר לטלוויזיה ולא למחשב באותו זמן..מצידי שיהיה סטריאו במחשב וסראונד בטלוויזיה

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

בכל מקרה הסאונד לא אמור להגיע מה-TV אלא ישירות מהמקור "האמיתי" שלו, למשל XBOX או ממיר - השאלה אם המקור יכול להוציא סראונד אנאלוגי למערכת, וזה כבר תלוי במכשיר ובדגם המדוייקים...

yuvalamiel3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

סבבה, ושאלה אחרונה -
המכשיר יכול להיות מחובר גם למחשב וגם לXBOX באותו זמן?
ואפשר שאני יחבר את הכונן לטלוויזיה בHDMI ואז נגיד אני שם סרט וישמעו אותו בסראונד ויראו בטלוויזיה? כי תכלס מה שאני רוצה בעיקר בטלוויזיה זה לראות סרטים וסדרות שאני מוריד אז אפשר שזה יהיה דרך המחשב וכבל HDMI

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

למכשיר הזה אין HDMI...

yuvalamiel3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

לא, התכוונתי שהרמקולים יהיו מחוברים למחשב, ואז שאני יחבר כבל HDMI מהכונן של המחשב לטלוויזיה, ואז כאילו אני יראה תשולחן עבודה בטלוויזיה וכל אלה...ואז נגיד שאני ישים סרט אני יוכל לשמוע בסראונד דרך הרמקולים?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

אם אתה מחבר את הרמקולים למחשב בחיבור סראונד של המערכת הזאת, ואתה עושה את כל ההגדרות של ה-HDMI והאודיו כמו שצריך, אז אני לא רואה שום סיבה שלא...

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”