PVR מבוסס לינוקס: mythTV
שלום לכולם
אני עומד להעביר את "עסקי" ה-PVR מ-XP ללינוקס. (Hauppauge PVR-150).
יש לזה כמה סיבות, הסיבה העיקרית היא שאני צריך לתכנת בלינוקס בשנה הקרובה (וחוץ מזה ממה שראיתי, mythTV זו תכנה ענקית!).
בחרתי ב-kubuntu.
מה בקשר ל-EPG? מה המקור שלכם עבור ה-XMLTV? האם משתמשים בתכנה כלשהיא שמורידה? האם העברית מוצגת כראוי בmythTV?
רציתי לשאול מי מכם משתמש ב-mythTV ועל איזו הפצה?
אני עומד להעביר את "עסקי" ה-PVR מ-XP ללינוקס. (Hauppauge PVR-150).
יש לזה כמה סיבות, הסיבה העיקרית היא שאני צריך לתכנת בלינוקס בשנה הקרובה (וחוץ מזה ממה שראיתי, mythTV זו תכנה ענקית!).
בחרתי ב-kubuntu.
מה בקשר ל-EPG? מה המקור שלכם עבור ה-XMLTV? האם משתמשים בתכנה כלשהיא שמורידה? האם העברית מוצגת כראוי בmythTV?
רציתי לשאול מי מכם משתמש ב-mythTV ועל איזו הפצה?
בצע חיפוש בפורום על MYTHTV
3 אנשים מופיעים
לפחות אחד גם בחר בUBUNTO
אבל יש גם את KNOPPTV
3 אנשים מופיעים
לפחות אחד גם בחר בUBUNTO
אבל יש גם את KNOPPTV
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
בעבר התעסקתי ב MythTV וקיימם סקריפט אחד (לפחות ליידיעתי) שעושה את ה XMLTV והוא נקרא tv_grab_il של בחור בשם ג'ייסון... http://www.wisdom.weizmann.ac.il/~jason/perl
תצטרך להתעסק קצת עם Perl אבל זה ממש לא נורא.
תצטרך להתעסק קצת עם Perl אבל זה ממש לא נורא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
XML TV נעשה על ידי הרבה מאוד סקריפטים (כולל כאן באתר).
גירסאות עבור LINUX זה כבר יותר קשה...
גירסאות עבור LINUX זה כבר יותר קשה...
אתה יכול לאפיק XMLTV בכל דרך שתמצה לנוחה בשבילך, ואז לייבא אותו ל-MYTHTV בעזרת mythfilldatabse.
אני משתמש ב-TVXB, שכתוב ל-WINDOWS, אבל רץ בלי שום בעיה ב-WINE (אמולטור פשות לתכניות WINDOWS פשוטות).
בקשר לעברית, אין בעיה בהצגת EPG, אבל יש בעיה ב-OSD - עברית הפוכה. אפשר לפטור את זה ע''י תיקון קוד המקור.(אוכל לכוון אותך אם תרצה.)
אני משתמש ב-TVXB, שכתוב ל-WINDOWS, אבל רץ בלי שום בעיה ב-WINE (אמולטור פשות לתכניות WINDOWS פשוטות).
בקשר לעברית, אין בעיה בהצגת EPG, אבל יש בעיה ב-OSD - עברית הפוכה. אפשר לפטור את זה ע''י תיקון קוד המקור.(אוכל לכוון אותך אם תרצה.)