אז עברתי למקום חדש... ועכשיו?
אהלן,
אני עובר השבוע לדירה חדשה... דירת סטודנטים.
אחד הדברים שבדקתי הוא חיבור לכבלים, שמשום מה קיים בחדרים אחרים אבל אצלי באופן מוזר...
אין לי את הקופסה הנפוצה של הוט, אליה אני מחבר את הממיר, אלא כבל אחד שיוצא מהקיר כשבקצה שלו יש חוט נחושת דק - האם זאת הכוונה?
לא יצא לי לפגוש את מי שגר שם לפני, אבל בשאר החדרים יש נקודה מסודרת של הוט (אליה מחברים פשוט טלויזיה/ממיר).
אני צריך לחבר לכבל הזה מתאם או משהו? אין אפילו את הקצה של ההברגה שאותו מחברים לממיר.
איך ניתן להאריך את הכבל?
איך אני יכול לפתור את הנושא אצלי על מנת לחבר לנק' הזאת את הטלוויזיה הישנה שלי עם חיבור אנטנטה? או ממיר?
ואם זה בלתי אפשרי - יש איך לחבר לטלווזיה ישנה ממיר HD של הוט?
ושאלה נוספת - חבילות שאתה רוכש בהוט הן פר ממיר או פר נק'?
למשל אם אני שם את הממיר במקום אחר או לחלופין שם ממיר אחר בנק' ספציפית...?
לגבי שידורי עידן +, אם יש לי LCD עם ממיר מובנה, איך אני קולט באמצעותו ערוצים? צריך אולי לחבר לשקע בקיר?
תודה!
אני עובר השבוע לדירה חדשה... דירת סטודנטים.
אחד הדברים שבדקתי הוא חיבור לכבלים, שמשום מה קיים בחדרים אחרים אבל אצלי באופן מוזר...
אין לי את הקופסה הנפוצה של הוט, אליה אני מחבר את הממיר, אלא כבל אחד שיוצא מהקיר כשבקצה שלו יש חוט נחושת דק - האם זאת הכוונה?
לא יצא לי לפגוש את מי שגר שם לפני, אבל בשאר החדרים יש נקודה מסודרת של הוט (אליה מחברים פשוט טלויזיה/ממיר).
אני צריך לחבר לכבל הזה מתאם או משהו? אין אפילו את הקצה של ההברגה שאותו מחברים לממיר.
איך ניתן להאריך את הכבל?
איך אני יכול לפתור את הנושא אצלי על מנת לחבר לנק' הזאת את הטלוויזיה הישנה שלי עם חיבור אנטנטה? או ממיר?
ואם זה בלתי אפשרי - יש איך לחבר לטלווזיה ישנה ממיר HD של הוט?
ושאלה נוספת - חבילות שאתה רוכש בהוט הן פר ממיר או פר נק'?
למשל אם אני שם את הממיר במקום אחר או לחלופין שם ממיר אחר בנק' ספציפית...?
לגבי שידורי עידן +, אם יש לי LCD עם ממיר מובנה, איך אני קולט באמצעותו ערוצים? צריך אולי לחבר לשקע בקיר?
תודה!
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6113
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
נשמע שמדובר בנקודה פיראטית של הוט... בגדול אם היא פעילה כל מה שצריך לעשות זה לחבר RF זכר לחוט הנחושת... זה לא כל כך מסובך, אתה פותח את חיבור ה-RF זכר ובפנים תמצא אם אני זוכר נכון פין קטן.. משחיל את הנחושת אליו עד הסוף נראה לי יש בורג קטן שתופס.. סוגר תשקע ודוחף לטלוויזיה - זהו סיימת. מה תוכל לקלוט עם זה? אני מעריך כמה ערוצים מהחבילה האנלוגית... עיצה שלי אל תסתבך בחרא הזה כי מתישהו יעלו על השטות הזאת ואתה לא צריך כאבי ראש בתור סטודנט.. יידע את הבחור ליד על הנקודה ושיעיף תכבל מהדירה שלך...
בקשר לטלוויזיה שלך עם הממיר המובנה, אתה צריך לרכוש אנטנה שעולה גג 50 ש"ח בכל חנות שעוסקת בקולנוע ביתי.. ולחברה לטלוויזיה ותוכל בעזרתה לקלוט את ערוץ 1,2,10,33,כנסת בחינם ובכיף.
מומלץ לרכוש אנטנה עם חיבור לחשמל היות ואני לא מכיר את הדירה שלך ואת מצב הקליטה שמה חבל לקחת סתם סיכונים על אנטנה שלא תקלוט איתה דבר... כמו כן את האנטנה מומלץ לכוון לכיוון חלון.
בקשר לטלוויזיה שלך עם הממיר המובנה, אתה צריך לרכוש אנטנה שעולה גג 50 ש"ח בכל חנות שעוסקת בקולנוע ביתי.. ולחברה לטלוויזיה ותוכל בעזרתה לקלוט את ערוץ 1,2,10,33,כנסת בחינם ובכיף.
מומלץ לרכוש אנטנה עם חיבור לחשמל היות ואני לא מכיר את הדירה שלך ואת מצב הקליטה שמה חבל לקחת סתם סיכונים על אנטנה שלא תקלוט איתה דבר... כמו כן את האנטנה מומלץ לכוון לכיוון חלון.
אהלן,
את טלוויזית ה-CRT שהבאתי כרגע אני חייב למקם בגלל אילוצים בצד השני של החדר.
המשמעות היא שאני צריך להעביר כבל אנטנה (RF?) מאריך מהנקודה הפתוחה ועד לטלוויזיה עצמה.
האם אני פשוט יכול לתפוס את החיבור שבקיר עם כבל לממיר שיש לי (קצה חוט דק מאוד של נחושת)?
האם הכוונה בפותח זה חותך את הקצה? יש איזה מדריך/תמונות שעשו לדבר הזה בעבר?
האם ממיר של הוט שיש לי בבית יכול לעזור? ניתן לחבר אותו ולחסוך כאב ראש?
תודה על הסיוע!!
את טלוויזית ה-CRT שהבאתי כרגע אני חייב למקם בגלל אילוצים בצד השני של החדר.
המשמעות היא שאני צריך להעביר כבל אנטנה (RF?) מאריך מהנקודה הפתוחה ועד לטלוויזיה עצמה.
האם אני פשוט יכול לתפוס את החיבור שבקיר עם כבל לממיר שיש לי (קצה חוט דק מאוד של נחושת)?
האם הכוונה בפותח זה חותך את הקצה? יש איזה מדריך/תמונות שעשו לדבר הזה בעבר?
האם ממיר של הוט שיש לי בבית יכול לעזור? ניתן לחבר אותו ולחסוך כאב ראש?
תודה על הסיוע!!