חבר'ה שבת שלום!
לבסוף הגיע אליי הרסיבר הביתה, הבטחתי תמונות אז הנה הן לפניכן:
מצטער מראש על איכות התמונה!
כמה שאלות:
1.כיצד אני מחבר אוזניות לרסיבר, ניסיתי לחבר לחיבור הרחב מקדימה אך יכול להיות שאני טועה?
2.כאשר אני מחבר את הרמקולים שלי לרסיבר:
במסגרת הירוקה אני מחבר את הרמקולים, אבל במסגרת האדומה איזה חיבור L R אני בוחר כדי לקבל את הסאונד מהמחשב? זה משנה או שלא?
תתחדש ותיהנה!
החיבור לאוזניות הוא אכן החיבור ה"רחב" מקדימה.
התקדמת וקנית רסיבר עם חיבורים דיגיטליים, לכן עדיף לך לחבר את המחשב באופן דיגיטלי לרסיבר.
איזה לוח אם ו/או כרטיס מסך יש לך במחשב?
שאלה לגבי האוזניות, כאשר אני מחבר את האוזניות לחיבור הרחב מקדימה באיזו אופציה אני בוחר ברסיבר כדי לקבל שמע באוזניות?
עריכה: לא משנה הסתדרתי עם הקטע של האוזניות
pixies כתב:תתחדש ותיהנה!
התקדמת וקנית רסיבר עם חיבורים דיגיטליים, לכן עדיף לך לחבר את המחשב באופן דיגיטלי לרסיבר.
pixies כתב:תתחדש ותיהנה!
...
תוכל להסביר לי כיצד אני מחבר כמו שאמרת?
...
מיציאת hdmi בכרטיס מסך לאחת מכניסות ה hdmi ברסיבר.
אכן, כמו שמיני כתב, אתה צריך להוציא את הסאונד הדיגיטלי מכרטיס המסך שלך, כלומר: כבל HDMI מהמחשב לרסיבר, ועוד כבל HDMI מהרסיבר למסך.
ב-Playback Devices/התקני השמעה של מערכת ההפעלה (כפתור ימני על אייקון הווליום או מהקונטרול פאנל) סמן את יציאת ה-HDMI שלך ולחץ על Set Default/בחר כברירת מחדל, כך שיופיע על ה-HDMI וי ירוק.
pixies כתב:אכן, כמו שמיני כתב, אתה צריך להוציא את הסאונד הדיגיטלי מכרטיס המסך שלך, כלומר: כבל HDMI מהמחשב לרסיבר, ועוד כבל HDMI מהרסיבר למסך.
ב-Playback Devices/התקני השמעה של מערכת ההפעלה (כפתור ימני על אייקון הווליום או מהקונטרול פאנל) סמן את יציאת ה-HDMI שלך ולחץ על Set Default/בחר כברירת מחדל, כך שיופיע על ה-HDMI וי ירוק.
...
אוקיי זה נשמע די פשוט ומוכר, אבל במידה ואני מדבר כרגע רק על לשמוע שירים מהמחשב, יש פה אפשרות בדרך הזו גם? בלי קשר כרגע לטלויזיה...
יש לי Dell U2311H אבל אין לו HDMI יש לו DisplayPort ו-DVI שאותם אולי אפשר לנצל עם מתאם?
מהכרטיס מסך לאן אני מחבר ברסיבר את הכבל HDMI? ולאחר מכן כיצד אני מחבר את הרסיבר למסך?
בין היתר אני גם מקבל סאונד דרך ה-HDMI שאני יכול לשמוע שירים במחשב אני צודק?
תודה על העזרה pixies
אז אני מבין שהמחשב בכלל לא מתחבר לטלוויזיה גדולה אלא למסך מחשב.
במקרה הזה, חבל לדעתי להסתבך עם HDMI.
הייתי ממליץ ללכת על חיבור אופטי או קואקסיאלי (SPDIF) מהפאנל האחורי של לוח האם שלך לרסיבר (יש לך את שני סוגי החיבורים בלוח האם, אחד מתחת לשני). לא משנה באיזה חיבור תבחר - שניהם יתנו איכות זהה לחלוטין.
ב-Playback Devices תסמן כמובן את היציאה הדיגיטלית במקום ה-HDMI כיציאה הפעילה.
קצת באיחור, אבל שכחתי לעדכן שהחלפתי את החיבור לדיגיטלי והאיכות באמת השתפרה פלאים
שאלה בלי קשר, מישהו יודע איך אני מבטל את האפשרות של השורה שכל הזמן זזה במסך, אני רוצה שהמסך יהיה קבוע במקום שכל שניה השורה DOLBY TRUE... תנוע לי, זה משגע אותי, אני חושב שלחצתי בטעות על משהו אולי וזה מה שאפשר את זה, מישהו יכול לעזור לי בזה?
AtR כתב:קצת באיחור, אבל שכחתי לעדכן שהחלפתי את החיבור לדיגיטלי והאיכות באמת השתפרה פלאים
שאלה בלי קשר, מישהו יודע איך אני מבטל את האפשרות של השורה שכל הזמן זזה במסך, אני רוצה שהמסך יהיה קבוע במקום שכל שניה השורה DOLBY TRUE... תנוע לי, זה משגע אותי, אני חושב שלחצתי בטעות על משהו אולי וזה מה שאפשר את זה, מישהו יכול לעזור לי בזה?