החלפת סטרימר
לאחרונה יש לי המון תקיעות בניגון קבצי MKV דרך ה 6500, שיניתי את את כל הגרסאות וכמעט בכולם אני נתקל בבעיות, העניין החמיר כששידרגתי את מהירות האינטרנט ל 15 מגה, האם יש קשר?
הדבר מאוד מתסכל,יוצא שאני מאתחל את הסטרימר כ 3 פעמים בזמן הסרט, עם קבצי Blu-ray בכלל הסרט מקרטע,
אני מעוניין להחליף את הסטרימר ורציתי לקבל המלצות לסטרימר יציב שיוכל לנגן את כל הקבצים ללא בעיה, תקציב פתוח.
הדבר מאוד מתסכל,יוצא שאני מאתחל את הסטרימר כ 3 פעמים בזמן הסרט, עם קבצי Blu-ray בכלל הסרט מקרטע,
אני מעוניין להחליף את הסטרימר ורציתי לקבל המלצות לסטרימר יציב שיוכל לנגן את כל הקבצים ללא בעיה, תקציב פתוח.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תשמע, אני יכול להסכים איתך, שעדיף ללכת על מחדש, אבל כנגד יש בעיה מסויימת, לפחות לדעתי, והיא כזאת - chipset חדש לא משפר משמעותית את החויה. שינוי בממשק - אני אישית, והרבה משתמשים אחרים גם, אוהבים ממשק של yamj, וגם אם טיפת מאמץ וקצת ויתורים אפשר להתקין סקין eversion, שזה סקין פלאש מאוד נחמד.
הכי חשוב, שלאור התגובות של המשתמשים המוצר כרגע עושה את העבודה.
מכאן אני לא בטוח שיש טעם לשלם יותר על מוצר חדש, רק בגלל שינוי שם לחדש. מילא היו מוסיפים תלת מימד, אבל התווסף רק eth1000, מעבר לזה אני ממש לא רואה שיפור משמעותי...
הכי חשוב, שלאור התגובות של המשתמשים המוצר כרגע עושה את העבודה.
מכאן אני לא בטוח שיש טעם לשלם יותר על מוצר חדש, רק בגלל שינוי שם לחדש. מילא היו מוסיפים תלת מימד, אבל התווסף רק eth1000, מעבר לזה אני ממש לא רואה שיפור משמעותי...
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
זה גם מה אני אמרתי בזמנו על הA110
דרך גם היום הוא עושה את רוב העבודה כמו שצריך...
ובכל זאת. הייתי הולך על חדש, לדוגמא היום לא ממש מעדכנים את הA110 לעומת את ה200.
בנוסף yamj אני מאמין יעבוד גם על הדגם החדש
אם אני לא טועה גם לחברנו פותח השרשור יש מסך חדש 70 אינץ' מהמם של sharp ללא יכולות תלת מימד ולכן אני מאמין שזה פחות מעניין אותו, אם חשוב לו תלת מימד הייתי גם מחכה לקראת מכשיר חדש....
והכי חשוב בתור אוהבי צעצועים אנחנו תמיד רוצים את ההכי חדש
דרך גם היום הוא עושה את רוב העבודה כמו שצריך...
ובכל זאת. הייתי הולך על חדש, לדוגמא היום לא ממש מעדכנים את הA110 לעומת את ה200.
בנוסף yamj אני מאמין יעבוד גם על הדגם החדש
אם אני לא טועה גם לחברנו פותח השרשור יש מסך חדש 70 אינץ' מהמם של sharp ללא יכולות תלת מימד ולכן אני מאמין שזה פחות מעניין אותו, אם חשוב לו תלת מימד הייתי גם מחכה לקראת מכשיר חדש....
והכי חשוב בתור אוהבי צעצועים אנחנו תמיד רוצים את ההכי חדש
- knazi
-
- חבר מביא חבר

ממליץ לך להסתכל כאן
http://www.cinema-paradiso.co.il/נגן-מו ... דיה-סטרימר
לי אישית ייצא להשתמש לא מעט בsmart d1 והוא פשוט מעולה לדעתי, לא עשה אף פעם בעיות, אני רואה שיש גם B1 אני לא בטוח מה ההבדלים בינהם
דגמים קצת יותר יקרים הם הHD DUO וHD MAX
http://www.cinema-paradiso.co.il/נגן-מו ... דיה-סטרימר
לי אישית ייצא להשתמש לא מעט בsmart d1 והוא פשוט מעולה לדעתי, לא עשה אף פעם בעיות, אני רואה שיש גם B1 אני לא בטוח מה ההבדלים בינהם
דגמים קצת יותר יקרים הם הHD DUO וHD MAX
אחרי מספר בדיקות שעשיתי מתברר שהתקיעות קורות רק שהסטרימר מושך אותם מהמחשב, אותם קבצים שנתקעו מספר פעמים אינם נתקעים כלל כאשר הם מנוגנים ישירות מהסטרימר, אותו כנ"ל לגבי קבצי Blu-ray.
הסטרימר מחובר למחשב עם כבל CAT 5 וזה מספר שבועות שיש לי בעיות עם העברת סרטים.
היכן למעשה יכולה להיות הבעיה?
הסטרימר מחובר למחשב עם כבל CAT 5 וזה מספר שבועות שיש לי בעיות עם העברת סרטים.
היכן למעשה יכולה להיות הבעיה?
....
- knazi
-
- חבר מביא חבר

אמרת שהבעיות החלו כששידרגת את המהירות, אולי נוצר עומס על הראוטר שלך והוא מתחיל לזייף בקצבים ברשת הביתית?
ניתן לבקש מבזק להוריד לשעה את המהירות ואז תבצע בדיקה ותראה אם זה מסתדר, אולי צריך להחליף ראוטר.
ניתן לבקש מבזק להוריד לשעה את המהירות ואז תבצע בדיקה ותראה אם זה מסתדר, אולי צריך להחליף ראוטר.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

לפי מה שאני מבין ממך לאחר ששדרת את המהירות ל15 התחילה בעיה של הזרמה בתוך הרשת הביתית.
אני מציע שתבקש מבזק להוריד לך את המהירות או לחילופין פשוט תנתק את הראוטר מהאינטרנט אבל תשאיר אותו מחובר לרשת הביתית. ותנסה להריץ את הסרט מהמחשב במצב הזה
אני מציע שתבקש מבזק להוריד לך את המהירות או לחילופין פשוט תנתק את הראוטר מהאינטרנט אבל תשאיר אותו מחובר לרשת הביתית. ותנסה להריץ את הסרט מהמחשב במצב הזה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ה dune אחלה וגם סידרת ה 200 של פופ הבעיה ב dune היא ,שהוא לא מאפשר הצמדת כתוביות חיצוניות למבנה bd מלא. במידה וזו לא בעיה מבחינתך ללא ספק יש להם מכשירים יציבים וטובים.yarino כתב:צפיית הסרטים עם הסטרימר הם בעיקר דרך המקרן.
האם ישנו דגם ספציפי מומלץ של dune?...
סיבה נוספת לרכישת פופ היא הקהילה הגדולה שלו, שמאפשרת לקבל עזרה ולתקן בעיות ותקלות.