חיבור סטרימר dvico6600 ל-WiFi (זהירות - קצת ארוך)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Puzzler פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

יש לי את הסטרימר קצת פחות משנתיים. עד היום השתמשתי בו מעט, ותמיד off line להצגת תכנים מהדיסק שלו או מ-USB שחובר אליו. לצערי, אין לי נקודת רשת לידו ולא אפשרות להוסיף כזו.
חשבתי לנסות לחבר אותו לרשת הביתית באמצעות ה-WiFi, אך עוצמת האות חלשה מדי לידו. מקריאה שעשיתי, מסתמן שיש מספר אופציות לפתרון הבעיה. להלן אציג שלושה פתרונות שמצאתי, כולל יתרונות וחסרונות.

1. מגבר. יתרון: פשוט למדי, ולא מקלקל את מהירות הגישה. חסרון: מאחר שירידת העוצמה היא אקפוננציאלית וההגברה לינארית, האפקט לא אמור להיות גדול. בנוסף, החדר בו שוכן המגבר (חדר שינה) יוצף בקרינה בעוצמה גבוהה (שלא אמורה להזיק... אבל בכ"ז)

2. AP. יתרון: פשוט מאד, דורש רק חיבור לחשמל ולא יקר. ניתן לחבר בגבול איזור הקליטה, ולקבל הרחבה משמעותית. חסרון: מקטין את רוחב הסרט פי שניים כי דורש פרוטוקול שידור\קליטה מול המקור.

3. הרחבת הרשת דרך רשת החשמל הביתית. יתרון: ברגע שמחובר, יש גישת רשת מלאה ופשוטה דרך רשת החשמל הביתית. חסרון: עדיין לא בשל, ולכן גם יקר וגם לא יציב. אין הרבה אופציות. בנוסף, אני מעריך שברשת תלת פאזית עלולות להתגלע בעיות - לכל הפחות יהיה חיבור רק על הפאזה עליה המקור, שעלולה להיות שונה מהפאזה ביעד.

וכעת, שלוש שאלות:

1. האם הניתוח שלי לעיל נכון? יש תיקונים \ השלמות \ תוספות?
2. ברגע שהאות כבר חזק דיו ליד הסטרימר, האם החיבור לרשת הביתית הוא פשוט?
3. ושאלת השאלות (וכאן אני מתגלה בעלבוני כניובי) - ברגע שיש חיבור, מה אפשר לעשות? האם ניתן לגשת לאתרים שונים שמציעים streaming media, או רק לאלו שראיתי בתפריטים (youtube ואולי עוד כמה)? מה נותן בעצם החיבור?

תודה!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #2 

ממש בקצרה, לאחר שתממש חיבור אינטרנט לסטרימר שלך, באמצעות ה- 6600 תוכל לגשת ל- YouTube. שימוש קצת יותר פופולרי לחיבור אינטרנט זה הזרמת תכנים ברשת הביתית ממחשב אחר או NAS. זה חוסך את ההתניידות עם הסטרימר או התקן אחסון בין המחשב אשר משמש להורדת התכנים לסטרימר.

Puzzler פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה רבה - זה מה שקיוויתי!

ברשותך, שאלת המשך: לאחר החיבור, איך אני מזרים תכנים מהמחשב לצפייה בסטרימר?

Puzzler פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

סליחה על הניג'וס... אבל אני עדיין על XP...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #6 

תעשה שימוש ב- SFU. יש מדריך בנושא בדביק.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”