שלום,
אני משתמש ב-MediaPortal ודונגל WandTV לקליטת שידורי עידן+. קישור לדונגל ב-DX:
http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb ... emote-8325
הדונגל משמש כמקלט DVB-T וגם מכיל עינית IR לשלט שמגיע בחבילה. הממשק ל-Windows הוא HID-Keyboard, ז"א שכל לחיצה על מקש בשלט מתורגם לרצף לחיצות מקלדת. לדוגמא: לחיצה על כפתור ה-MUTE תתורגם ל-CTRL-ALT-SHIFT-M וכו'.
באמצעות Keyboard Input Plugin של מדיה פורטל אפשר בקלות למפות את כל הכפתורים לפעולות בתוכנה.
כל מה שתארתי למעלה עובד בצורה מושלמת תחת Windows XP. כשניסיתי להפעיל את הדונגל תחת Windows 7 עם אותה קופניגורציה של מדיה פורטל, הצלחתי לראות תחנות עידן+ אבל Keyboard Input Plugin אינו מזהה יותר את השלט (יותר נכון: אינו מזהה לחיצות מקלדת כשלוחצים על כפתורי השלט)
אני משער שזו בעית דרייבר (הצ'יפסט הוא של AFATECH) למרות שבמנהל ההתקנים לא רואים שיש בעיה מיוחדת.
האם למישהו יש נסיון בהפעלת השלט של הדונגל הנ"ל תחת Windows 7?
תודה!
דרייבר לשלט של דונגל WandTV ל-Windows7
ניסיתי IRSS ללא הצלחה. גם HIP ו-EventGhost לא מצליחים לאתר קלט שמגיע מהשלט - ב-Windows7.
ב-WinXP כל 3 התוכנות הנ"ל עובדות עם השלט (למעשה גם Keyboard Input Plugin עובד כפי שציינתי ככה שאין צורך ממשי בהן).
ממה שאני מבין הבעיה אינה תוכנתית אלא חומרתית, ברמת הדרייבר. כשחיברתי לראשונה את הדונגל למחשב עם Windows7, לא היה צורך בדיסק התקנה כי מערכת ההפעלה הוסיפה דרייברים משלה. אני מניח שהדרייבר הספציפי של Win7 לדונגל הוא רק עבור צ'יפ ה-BDA (לפענוח DTT) ולא כלל דרייבר ל-IR.
(ב-XP השתמשתי בדרייבר שהגיע בדיסק יחד עם הדונגל)
ב-WinXP כל 3 התוכנות הנ"ל עובדות עם השלט (למעשה גם Keyboard Input Plugin עובד כפי שציינתי ככה שאין צורך ממשי בהן).
ממה שאני מבין הבעיה אינה תוכנתית אלא חומרתית, ברמת הדרייבר. כשחיברתי לראשונה את הדונגל למחשב עם Windows7, לא היה צורך בדיסק התקנה כי מערכת ההפעלה הוסיפה דרייברים משלה. אני מניח שהדרייבר הספציפי של Win7 לדונגל הוא רק עבור צ'יפ ה-BDA (לפענוח DTT) ולא כלל דרייבר ל-IR.
(ב-XP השתמשתי בדרייבר שהגיע בדיסק יחד עם הדונגל)