מהירות העברת קבצים ברשת ביתית
שלומות לכולם
יש לי בעיה במהירות העברת הקבצים ברשת הביתית המהירות לא עוברת 10 מגה לשניה
שני המחשבים מרצים win7 ומוגדרים ברשת ביתית
מהירות הכרטיס רשת של אחד היא גיגה והשני 100 הם מחוברים בכבל ישירות לראוטר של בזק netgear הרגיל
שללתי בעיות בכבל בעיות בקריאה כתיבה של ההארד דיסק
עברתי 200 פעם על הגדרות של הראוטר והכול ניראה תקין מה עוד יכול להשפיע על מהירות העברת הקבצים ממחשב למחשב
תודה
יש לי בעיה במהירות העברת הקבצים ברשת הביתית המהירות לא עוברת 10 מגה לשניה
שני המחשבים מרצים win7 ומוגדרים ברשת ביתית
מהירות הכרטיס רשת של אחד היא גיגה והשני 100 הם מחוברים בכבל ישירות לראוטר של בזק netgear הרגיל
שללתי בעיות בכבל בעיות בקריאה כתיבה של ההארד דיסק
עברתי 200 פעם על הגדרות של הראוטר והכול ניראה תקין מה עוד יכול להשפיע על מהירות העברת הקבצים ממחשב למחשב
תודה
ענית בעצמך - "מהירות הכרטיס רשת של אחד היא גיגה והשני 100"
כרטיס רשת 10/100 נותן קצב העברה של 10 מגה בדיוק מה שאתה מקבל.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
המהירות הקווית שלך היא 100mbps שאם מחלקים אותה ל-8 שווה 12.5MB/s. בגלל מגבלות הרשת של WIndows מנוצלים בערך 75% מרוחב הפס כך שאם אתה מקבל 10MB/s שהם כ-80mbps אתה במצב טוב מאוד
And the meek shall inherit the earth
...
...
אוקי אז המהירות היא תקינה
איך אני יכול לעלות את המהירות אם אוסיף כרטיס גיגה גם למחשב השני קצב העברה יהיה מהיר יותר או שאז מה שיגביל אותי זה הראוטר
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
חוזק השרשרת נקבע ע"י החוליה החלשה ביותר, כלומר, מהירות העברת הקבצים תיקבע ע"י הרכיב הכי איטי.
אתה צריך שכל המרכיבים בדרך יתמכו בגיגה.
וגם אז, אל תצפה למהירות של 120 מגה כי הדיסק הקשיח שלך הוא בעצמו צוואר בקבוק, דיסק סטנדרטי, לא מלא ושלא בשימוש ע"י תוכנות אחרות יגיע לכ-70 מגה בשנייה בממוצע במצב אידאלי.
אתה צריך שכל המרכיבים בדרך יתמכו בגיגה.
וגם אז, אל תצפה למהירות של 120 מגה כי הדיסק הקשיח שלך הוא בעצמו צוואר בקבוק, דיסק סטנדרטי, לא מלא ושלא בשימוש ע"י תוכנות אחרות יגיע לכ-70 מגה בשנייה בממוצע במצב אידאלי.
המשך
זה הלוח שיש לי http://www.intel.com/content/www/us/en/ ... p55wb.html
ומצוין שהכרטיס רשת הוא גיגה אבל בפועל שאני מנסה לשנות את מהירות הכרטיס הוא לא נותן לי כלומר הכרטיס מתנתק אני לא מצליח להגדיר יותר מי 100 מגה
יש רעיונות
ומצוין שהכרטיס רשת הוא גיגה אבל בפועל שאני מנסה לשנות את מהירות הכרטיס הוא לא נותן לי כלומר הכרטיס מתנתק אני לא מצליח להגדיר יותר מי 100 מגה
יש רעיונות
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
למה הוא מחובר? לראוטר? הראוטר תומך בגיגה?
שני הרכיבים בשני צידי הכבל צריכים לתמוך בגיגה, לכרטיס שלך יש תאימות לאחור, כלומר, אם הוא מחובר לרכיב 100מגה הוא יתאים את עצמו למהירות שלו ולא להיפך.
כמו שאמרתי, הרכיב הכי איטי מכתיב את המהירות.
שני הרכיבים בשני צידי הכבל צריכים לתמוך בגיגה, לכרטיס שלך יש תאימות לאחור, כלומר, אם הוא מחובר לרכיב 100מגה הוא יתאים את עצמו למהירות שלו ולא להיפך.
כמו שאמרתי, הרכיב הכי איטי מכתיב את המהירות.
תודה על התשובות המהירות
אבל אני רוצה לעשות סדר בראש
שני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר עם אותו סוג כבל cat 6
הרואטר הוא של בזק ה netgear 2200 המחשב הראשון במאפינים של הכרטיס מהירות החיבור היא גיגה המחשב השני (אינטל) במאפינים של הכרטיס במצב אוטו הוא בוחר רשת 100 ואם אני משנה לו את מהירות החיבור הוא מתנתק לגמרי
איך אוכל להגביר את מהירות העברה של הקבצים אפילו ש 10 מגה זה תקין זה נורא איטי עבורי
שני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר עם אותו סוג כבל cat 6
הרואטר הוא של בזק ה netgear 2200 המחשב הראשון במאפינים של הכרטיס מהירות החיבור היא גיגה המחשב השני (אינטל) במאפינים של הכרטיס במצב אוטו הוא בוחר רשת 100 ואם אני משנה לו את מהירות החיבור הוא מתנתק לגמרי
איך אוכל להגביר את מהירות העברה של הקבצים אפילו ש 10 מגה זה תקין זה נורא איטי עבורי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אפשר במקום לקנות ראוטר חדש עם תמיכה בג'יגה-ביט שעולה מעל 400 ש"ח לקנות switch עם תמיכה בג'יגה-ביט שעולה פחות מ-200 ש"ח ולשרשר אותו לראוטר.
החיבור נעשה כך:
מודם אינטרנט------ראוטר-------switch=====מחשבים.
החיבור נעשה כך:
מודם אינטרנט------ראוטר-------switch=====מחשבים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אה, יפה. אני כנראה לא מעודכן במחירים...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
גם אם יחבר כבל בין שני המחשבים שני כרטיסי הרשת חייבים להיות גיגה, למחשב אחד לפחות חייב להיות עוד כרטיס רשת לגישה לאינטרנט ואז יש התעסקות עם טבלאות ניתוב ושיתוף החיבור לאינטרנט וזה סתם מסורבל וגורם לתלות של מחשב אחד בשני.
אוקי תודה
ביום ראשון אקנה סויצ גיגה וניראה אם זה ישפר את המהירות
אבל עולה לי שאלה אחרת אם אחבר 2 מחשבים לסויצ ואת הסויצ לראוטר לא תהיה לי ירידה בביצועי אינטרנט ?
זה לא כלכך חשוב כי אני לא גולש בשניהם יחד אבל לא יזיק לדעת
אבל עולה לי שאלה אחרת אם אחבר 2 מחשבים לסויצ ואת הסויצ לראוטר לא תהיה לי ירידה בביצועי אינטרנט ?
זה לא כלכך חשוב כי אני לא גולש בשניהם יחד אבל לא יזיק לדעת