היכן ניתן למכור מוצרי חשמל קטנים באריזתם?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
יוני_א פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

הי,
בנסיבות מצערות הגיעה לידי כמות לא קטנה של מוצרי חשמל קטנים (קומקום, טוסטר, תנור קטן וכו'), רובם ככולם עדיין באריזתם - מעולם לא נפתחו. ניסיתי לפרסם ביד 2 - קשה לי לעקוב אחרי המודעות (להקפיץ כל יום וכו'), מה גם שמדובר על סכומים די קטנים לרוב המוצרים.
למישהו יש מושג איפה אני יכול למכור כזאת כבודה? לא אכפת לי גם במחירים מעט נמוכים יותר מאלה שאני יכול לקבל ביד 2, רק שתחסך ממני ההתעסקות.
תודה!
נערך לאחרונה על ידי יוני_א ב 21/10/2011 18:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

מה הכוונה "כמות לא קטנה"?
"כמות לא קטנה של מוצרי חשמל קונים (קומקום, טוסטר, תנור קטן וכו'), רובם ככולם עדיין באריזתם "
אני הייתי תורם ל"אגודה למען החייל" או לאגודה אחרת.
מוריד טורנטים במהירות הבזק

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

רוביןהוד כתב: אני הייתי תורם ל"אגודה למען החייל" או לאגודה אחרת.
...
(Y)
לחילופין יש את אתר "אגורה"

יוני_א פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

רעיון טוב לתרום לאגודה למען החייל. אבל מכיוון שהמוצרים נקנו בכסף מלא, הייתי רוצה לנסות למכור אותם תחילה. הכמות - כ 20 מוצרים.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #5 

אף אחד לא קבע שאתה צריך להקפיץ את המודעות על בסיס יומי ביד-2 .תקפיץ כשיש לך זמן ותראה שדי מהר המוצרים נמכרים וזאת בתנאי שהגדרת את כל יתרונותיהם במדויק ושאתה לא מבקש עבורם מחיר מופרז

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #6 

יש מוצרים מהסוגים שציינת שנמכרים כחדשים בחנויות בכ-50 שקלים, ולעתים אפילו פחות. אם מדובר על מכשירים כאלה (בעיקר No Names למיניהם) אז אין שום סיכוי למכור אותם ביד שניה - אנשים יקנו בחנות. ובכל מקרה, כמה תבקש, 20 שקל? זה מגוחך. במקרה כזה עדיף באמת לתרום אותם. אבל אם מדובר על מוצרים של פירמות יקרות, כאלה שמחיריהם בחוץ כמה מאות שקלים, אולי יש סיכוי למכור אבל אני לא מכיר דרך מלבד פירסום בלוחות והצטיידות בהרבה סבלנות...

יוני_א פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

עדכון - בא בחור לקנות DVD שפירסמנו. הוא הגיע עם כל המשפחה. הראיתי לו את שאר הדברים, סגרנו על מחיר סיטונאי של 900 שקל ומילאנו לו את האוטו :)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”