היכן ניתן למכור מוצרי חשמל קטנים באריזתם?
-
יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הי,
בנסיבות מצערות הגיעה לידי כמות לא קטנה של מוצרי חשמל קטנים (קומקום, טוסטר, תנור קטן וכו'), רובם ככולם עדיין באריזתם - מעולם לא נפתחו. ניסיתי לפרסם ביד 2 - קשה לי לעקוב אחרי המודעות (להקפיץ כל יום וכו'), מה גם שמדובר על סכומים די קטנים לרוב המוצרים.
למישהו יש מושג איפה אני יכול למכור כזאת כבודה? לא אכפת לי גם במחירים מעט נמוכים יותר מאלה שאני יכול לקבל ביד 2, רק שתחסך ממני ההתעסקות.
תודה!
בנסיבות מצערות הגיעה לידי כמות לא קטנה של מוצרי חשמל קטנים (קומקום, טוסטר, תנור קטן וכו'), רובם ככולם עדיין באריזתם - מעולם לא נפתחו. ניסיתי לפרסם ביד 2 - קשה לי לעקוב אחרי המודעות (להקפיץ כל יום וכו'), מה גם שמדובר על סכומים די קטנים לרוב המוצרים.
למישהו יש מושג איפה אני יכול למכור כזאת כבודה? לא אכפת לי גם במחירים מעט נמוכים יותר מאלה שאני יכול לקבל ביד 2, רק שתחסך ממני ההתעסקות.
תודה!
נערך לאחרונה על ידי יוני_א ב 21/10/2011 18:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
יש מוצרים מהסוגים שציינת שנמכרים כחדשים בחנויות בכ-50 שקלים, ולעתים אפילו פחות. אם מדובר על מכשירים כאלה (בעיקר No Names למיניהם) אז אין שום סיכוי למכור אותם ביד שניה - אנשים יקנו בחנות. ובכל מקרה, כמה תבקש, 20 שקל? זה מגוחך. במקרה כזה עדיף באמת לתרום אותם. אבל אם מדובר על מוצרים של פירמות יקרות, כאלה שמחיריהם בחוץ כמה מאות שקלים, אולי יש סיכוי למכור אבל אני לא מכיר דרך מלבד פירסום בלוחות והצטיידות בהרבה סבלנות...