צפיה ב-mkv דרך כניסת usb בphilips 5605
לאחר שעשיתי עדכון לטלויזיה קיוותי שאוכל לראות סרטי hd דרך כניסת ה usb אך התבדיתי. גם דרך דיסק חיצוני לא מצליח לי. למרות שפרק סאותפארק עם סיומת mkv בגגדל של כ 550 מגה כן ראיתי. אך סרטים באורך מלא עם נפח גבוה יותר לא מצליח לי. פעם לא נתמך ופעם בלי סאונד או שפעם רק סאונד.
האם יש משהו אותו אוכל לעשות על מנת לצפות בסרטי mkv?
האם יש משהו אותו אוכל לעשות על מנת לצפות בסרטי mkv?
נערך לאחרונה על ידי abuli ב 22/10/2011 15:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אני עידכנתי לגרסא האחרונה (בגלל שלטיימר לא הייתה אפשרות מעבר ל4 שעות) ואני רואה סרטים באורך מלא עם סיומת MKV ללא שום בעיה דרך כונן חיצוני.abuli כתב:לאחר שעשיתי עדכון לטלויזיה קיוותי שאוכל לראות סרטי hd דרך כניסת ה usb אך התבדיתי. גם דרך דיסק חיצוני לא מצליח לי. למרות שפרק סאותפארק עם סיומת mkv בגגדל של כ 550 מגה כן ראיתי. אך סרטים באורך מלא עם נפח גבוה יותר לא מצליח לי. פעם לא נתמך ופעם בלי סאונד או שפעם רק סאונד.
האם יש משהו אותו אוכל לעשות על מנת לצפות בסרטי mkv?...
חייב לציין שהדגם שלי הוא 4606 אולי יש לזה משקל.....
איזו תוכנה בודקת את תוכן הקובץ?
ראיתי באחד הביקורות על המסך שהוא לא קולט את כל הפורמטים שיש בmkv. איך אני יכול לדעת איזה תוכן יש בתוך המארז של הקובץ ומה נתמך בטלויזיה שלי?
לינק לאקסל באתר פיליפס עם רשימת הפורמטים הנתמכים http://www.supportforum.philips.com/en/ ... 1305807479
בכול מקרה אני לא חושב שעדכון תוכנה יוסיף פורמטים שכן לדעתי פריסת הקודק מתבצעת בחומרה.
בהצלחה,
שי.
בכול מקרה אני לא חושב שעדכון תוכנה יוסיף פורמטים שכן לדעתי פריסת הקודק מתבצעת בחומרה.
בהצלחה,
שי.
תודה על התגובות..
פילפס מציינים שהתקן ה USB תומך בפורמט FAT אך על מנת להעביר קובץ באיכות HD ל DOK הייתי חייב לפרמט אותו ל NTFS. על אף זאת אני מצליח להשתמש ב DOK ולראות דרכו סרטים בטלויזיה כאמור אך לא קבצים גדולים. מישהו מבין מדוע?
פילפס מציינים שהתקן ה USB תומך בפורמט FAT אך על מנת להעביר קובץ באיכות HD ל DOK הייתי חייב לפרמט אותו ל NTFS. על אף זאת אני מצליח להשתמש ב DOK ולראות דרכו סרטים בטלויזיה כאמור אך לא קבצים גדולים. מישהו מבין מדוע?