בעיה קריטית במחשב נייד
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לצערי ראיתי את ההודעות כאן קצת באיחור.
אז ככה:
הרמתי טלפון למעבדת IBM שנותנת שירות לניידים של ASUS (זו ההפניה שקיבלתי מ-KSP, משם רכשתי את המחשב).
נאמר לי שאני עדיין בתקופת האחריות (שנגמרת רק ביולי 2012 מסתבר) כך שלא היססתי ותוך מספר שעות כבר הגיע נציג IBM לביתי ולקח את המחשב למעבדה.
המחשב צפוי לחזור מתיקון ביום שלישי/רביעי, אך כרגע לא ידוע לי דבר על דרך תיקון הבעיה. אני מקווה שדווקא לא מדובר בפורמט, לא יהיה עסק זריז ומקוצר להתקין שוב תוכנות וכדומה. מה גם שה-DATA שהיה על המחשב (למרות שהוא מגובה גם בכונן חיצוני) הוא דיי קריטי. קשה לי להאמין שיפרמטו בלי לידע, וכמובן בלי לגבות לפחות את ה-DATA.
אעדכן בהמשך כשהמחשב ישוב הביתה.
תודה לכולכם.
אז ככה:
הרמתי טלפון למעבדת IBM שנותנת שירות לניידים של ASUS (זו ההפניה שקיבלתי מ-KSP, משם רכשתי את המחשב).
נאמר לי שאני עדיין בתקופת האחריות (שנגמרת רק ביולי 2012 מסתבר) כך שלא היססתי ותוך מספר שעות כבר הגיע נציג IBM לביתי ולקח את המחשב למעבדה.
המחשב צפוי לחזור מתיקון ביום שלישי/רביעי, אך כרגע לא ידוע לי דבר על דרך תיקון הבעיה. אני מקווה שדווקא לא מדובר בפורמט, לא יהיה עסק זריז ומקוצר להתקין שוב תוכנות וכדומה. מה גם שה-DATA שהיה על המחשב (למרות שהוא מגובה גם בכונן חיצוני) הוא דיי קריטי. קשה לי להאמין שיפרמטו בלי לידע, וכמובן בלי לגבות לפחות את ה-DATA.
אעדכן בהמשך כשהמחשב ישוב הביתה.
תודה לכולכם.
אף אחד לא יעדכן ובוודאי שלא יבצע גיבוי.
תקרא על מה חתמת בטופס הכניסה לשרות ... !!!
תקרא על מה חתמת בטופס הכניסה לשרות ... !!!
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

טוב,
אז בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי עדכון על המתרחש.
הלך המאוורר של המעבד. אין צורך בפורמט. ממתין לקבלת החלק החדש. כבר ארבעה שבועות שאני ממתין לתיקון ה****** הזה.
כנראה שזה החיסרון בלהיות במסגרת האחריות - אמנם לא נגבה ממך שקל, אך התיקון פשוט יכול להוציא אותך מהכלים...פשוט חוצפה.
אעדכן כשיחזור הביתה.
תודה.
אז בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי עדכון על המתרחש.
הלך המאוורר של המעבד. אין צורך בפורמט. ממתין לקבלת החלק החדש. כבר ארבעה שבועות שאני ממתין לתיקון ה****** הזה.
כנראה שזה החיסרון בלהיות במסגרת האחריות - אמנם לא נגבה ממך שקל, אך התיקון פשוט יכול להוציא אותך מהכלים...פשוט חוצפה.
אעדכן כשיחזור הביתה.
תודה.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

הרבה זמן שלא עדכנתי כאן...
זו מהסיבה הפשוטה שהמחשב עדיין לא חזר.
נאמר לי שיש צורך לדבר עם ASUS בחו"ל. מפרט המחשב נשלח ויש דרישה לקבלת החלק החדש, במידה ולא יתאפשר - אני זכאי למחשב חדש.
כל העסק יכול להימשך עד 20 ימי עסקים (דיברו איתי בשבוע שעבר).
מושכים אותי באף, והרבה...פשוט לא להאמין שזה היחס שנותנת IBM ללקוחותיה, במיוחד לאלו שנמצאים במסגרת האחריות...מזל עוד שהמנהל אמר לי מפורשות שלא אשלם כסף על כל העסק.
מקווה לעדכן עם חדשות טובות
.
זו מהסיבה הפשוטה שהמחשב עדיין לא חזר.
נאמר לי שיש צורך לדבר עם ASUS בחו"ל. מפרט המחשב נשלח ויש דרישה לקבלת החלק החדש, במידה ולא יתאפשר - אני זכאי למחשב חדש.
כל העסק יכול להימשך עד 20 ימי עסקים (דיברו איתי בשבוע שעבר).
מושכים אותי באף, והרבה...פשוט לא להאמין שזה היחס שנותנת IBM ללקוחותיה, במיוחד לאלו שנמצאים במסגרת האחריות...מזל עוד שהמנהל אמר לי מפורשות שלא אשלם כסף על כל העסק.
מקווה לעדכן עם חדשות טובות
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

רבותי, בשעה טובה - הגיע היום.
אחרי כל כך הרבה זמן - קיבלתי היום טלפון ואני מקבל מחשב חדש.
מדובר בדגם ASUS G53JW (חזק יותר מהמחשב שהיה לי).
סוף כל סוף :/ .
אחרי כל כך הרבה זמן - קיבלתי היום טלפון ואני מקבל מחשב חדש.
מדובר בדגם ASUS G53JW (חזק יותר מהמחשב שהיה לי).
סוף כל סוף :/ .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחלה שירות
קבלת GAMERS REPUBLIC לא?
אם כן אחלה מחשבים!
קבלת GAMERS REPUBLIC לא?
אם כן אחלה מחשבים!
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

אחלה שירות? 65 ימים מיום לקיחת המחשב ועד לקבלת מחשב חדש, זה ממש לא אחלה שירות. מזל שאני סטודנט ולא איש עסקים. שלא לדבר על כך שלא חידשו לי את האחריות, חצופים.
אכן קיבלתי GAMERS REPUBLIC. לא הייתי כל כך ממהר לשמוח מהעובדה הזו, מאחר והמחשב הקודם שנהרס כעבור שנה בלבד, היה גם הוא מסדרת ה-G (כפי שרשמתי בתחילת השרשור - הוא היה G51J). נקווה שגורל המחשב הזה יהיה מזהיר יותר...
אכן קיבלתי GAMERS REPUBLIC. לא הייתי כל כך ממהר לשמוח מהעובדה הזו, מאחר והמחשב הקודם שנהרס כעבור שנה בלבד, היה גם הוא מסדרת ה-G (כפי שרשמתי בתחילת השרשור - הוא היה G51J). נקווה שגורל המחשב הזה יהיה מזהיר יותר...