SAMSUNG 40D550 או SONY 40EX520 ?
יש לי הזדמנות לקנות את הסוני פחות או יותר באותו מחיר
בגלל שהטלויזיה לחדר העובי של המסך לא מעניין אותי ככה שלא אכפת לי אם המסך LED או LCD
חפרתי קצת בביקורות ולפי מה שהבנתי אם מסתקלים על ביצועים נטו הסמסונג יותר טובה... אני טועה ?
תודה...
בגלל שהטלויזיה לחדר העובי של המסך לא מעניין אותי ככה שלא אכפת לי אם המסך LED או LCD
חפרתי קצת בביקורות ולפי מה שהבנתי אם מסתקלים על ביצועים נטו הסמסונג יותר טובה... אני טועה ?
תודה...
אני גם מתלבט ביניהן.
מבחינת המפרט
הסוני LED, כולל רשת+DLNA, דפדפן+תמיכה עברית ו-5 שנות אחריות מלאה.
הסמסונג LCD, ללא רשת ואחריות של שנה אחת מלאה (+2 מוגבלות).
מבחינת מחיר
הסמסונג מתחילה ב-3300 ש"ח (ט-ר-ק-ל-י-ן), לידיעתי הסוני עולה 30-40% יותר (אשמח אם תשתף מקום\מחיר).
מבחינת המפרט
מבחינת מחיר
הסמסונג מתחילה ב-3300 ש"ח (ט-ר-ק-ל-י-ן), לידיעתי הסוני עולה 30-40% יותר (אשמח אם תשתף מקום\מחיר).
המחיר דרך אבא שלי חבר שלו עובד בכיר בישפארewolf כתב:אני גם מתלבט ביניהן.
מבחינת המפרט
מבחינת מחיר
הסמסונג מתחילה ב-3300 ש"ח (ט-ר-ק-ל-י-ן), לידיעתי הסוני עולה 30-40% יותר (אשמח אם תשתף מקום\מחיר)....
זאת גם הסיבה שאני לא רוצה סוני נמאס לי מהחברה הזאת, כול הבית סוני...
בכול מקרה מבחינת איכות תמונה נטו הסמסונג טובה יותר לפי מה שהבנתי
וכן לסוני יש 5 שנים אחריות בדיוק קנינו לסלון טלויזיה והיא בא עם 5 שנים
וכול מה שציינת לא ממש מעניין אותי הטלויזיה תעמוד מטר מהמחשב ככה שאם אני רוצה דפדפן עדיף את המחשב...
לא ראיתי אותן במבחן אחת מול השניה אז לא יודע להשוות ביצועים.
אם אתה משיג את שתיהן באותו מחיר, אני הייתי הולך על הסוני. לך תדע איזה פאנל תגריל בסמסונג.
לא אמרת מה השימושים שלך. אצלי לדוגמה רוב הזמן רואים שידורי כבלים מממיר SD כך שלסוני יש יתרון בחיבור SCART RGB לעומת סמסונג שתחייב חיבור COMPOSITE נחות.
יש לך ניסיון רע עם סוני שאתה רוצה להחליף? איזה דגם רכשתם לסלון?
אם אתה משיג את שתיהן באותו מחיר, אני הייתי הולך על הסוני. לך תדע איזה פאנל תגריל בסמסונג.
לא אמרת מה השימושים שלך. אצלי לדוגמה רוב הזמן רואים שידורי כבלים מממיר SD כך שלסוני יש יתרון בחיבור SCART RGB לעומת סמסונג שתחייב חיבור COMPOSITE נחות.
יש לך ניסיון רע עם סוני שאתה רוצה להחליף? איזה דגם רכשתם לסלון?
אני ראיתי את שניהם בחנות אחת ליד השניה...לפי דעתי הסמסונג הייתה יותר איכותית
צבעים יותר חיים...אבל לא נכנסתי לעומק עם ההגדרות
אני הייתי שמח להשוות אותה ל LG 42LD650...שהיא גם במחיר נוח והרבה פיצ'רים להציע
יצא למשהו לראות אותם ביחד??
יצא למשהו לראות אותם ביחד??
לא נסיון רע, פשוט נמאס כול הבית סוני...ewolf כתב:לא ראיתי אותן במבחן אחת מול השניה אז לא יודע להשוות ביצועים.
יש לך ניסיון רע עם סוני שאתה רוצה להחליף? איזה דגם רכשתם לסלון?...
בסלון NX710 קנינו לפני כמה חודשים היה מחיר ממש טוב
לי לאחי ולהורים יש בחדרים סוני מסדרה W מלפני 4 שנים הבעיה שהן 32" הגיע הזמן להשתדרג
אבא שלי רוצה לקחת לחדר שלו את ה EX520
אני ואחי רוצים לגוון קצת ולקחת סמסונג...
האמת שבסופו של דבר כניראה נילך על הסוני... חבר שלו עושה לו שטיפת מוח שסוני זה הכי טוב שיש....
אני לא נוגע בחיים ב LGTate כתב:אני ראיתי את שניהם בחנות אחת ליד השניה...לפי דעתי הסמסונג הייתה יותר איכותית
יצא למשהו לראות אותם ביחד??...
החברה הזאת עושה לי קונוטציות של שוק...
מסכים איתך בנוגע ל-LG
בקשר לסוני - סוס מנצח לא מחליפים
איפה מצאת ביקורות על הסמסונג?
על הסוני ראיתי אחת, אמנם על הדגם האסייתי, אבל יחסית מפרגנת.
http://asia.cnet.com/product/sony-bravi ... 442366.htm
בקשר לסוני - סוס מנצח לא מחליפים
איפה מצאת ביקורות על הסמסונג?
על הסוני ראיתי אחת, אמנם על הדגם האסייתי, אבל יחסית מפרגנת.
http://asia.cnet.com/product/sony-bravi ... 442366.htm
לישראל מגיע הדגם האירופאי?
אם יש טיונר שקולט עידן+ אז לי נראה שכן, אני צודק?
האם בשביל לקלוט עידן+ צריך אנטנה חיצונית במקרה של הסוני?
האם בשביל לקלוט עידן+ צריך אנטנה חיצונית במקרה של הסוני?
דניאל 1983
שני הדגמים האלה לא מצטיינים בעיבוד תנועה אבל הסמסונג מעט יותר טובה. השחורים קצת יותר טובים בסוני.
במקרה של ה40D550 אתה גם יכול לדעת שאתה מקבל פאנל שסמסונג יצרה אם אתה קונה בייבוא רשמי, מה שלא בטוח לגבי סוני שגם עושה out sourcing.
לגבי LG - כדאי שתשנה חשיבה. נכון שהשחורים בLG לא מדהימים אבל דגמים בסיסיים של LG מעבדים תמונה הרבה יותר טוב מדגמי mid level של סוני וסמסונג. LG גם לא מזלזלת בלקוח ומייצרת סטנדים נחותים ולא יציבים ל32" כמו סמסונג.
היו לי 2 טלויזיות של סמסונג עד שהחלטתי להמר על LG ומבחינת הצגת תנועה הסמסונג מפסידות בגדול.
פיצעונית
מ2011 רוב הטלויזיות מייבוא רשמי גם אם מדובר בדגמים אסייתיים מגיעות עם ממיר דיגיטלי מובנה. זה לא אומר שמדובר בדגם אירופאי.
בכל מקרה - בכל טלויזיה עם ממיר מובנה צריך אנטנה חיצונית כדי לקלוט את השידורים.
שני הדגמים האלה לא מצטיינים בעיבוד תנועה אבל הסמסונג מעט יותר טובה. השחורים קצת יותר טובים בסוני.
במקרה של ה40D550 אתה גם יכול לדעת שאתה מקבל פאנל שסמסונג יצרה אם אתה קונה בייבוא רשמי, מה שלא בטוח לגבי סוני שגם עושה out sourcing.
לגבי LG - כדאי שתשנה חשיבה. נכון שהשחורים בLG לא מדהימים אבל דגמים בסיסיים של LG מעבדים תמונה הרבה יותר טוב מדגמי mid level של סוני וסמסונג. LG גם לא מזלזלת בלקוח ומייצרת סטנדים נחותים ולא יציבים ל32" כמו סמסונג.
היו לי 2 טלויזיות של סמסונג עד שהחלטתי להמר על LG ומבחינת הצגת תנועה הסמסונג מפסידות בגדול.
פיצעונית
מ2011 רוב הטלויזיות מייבוא רשמי גם אם מדובר בדגמים אסייתיים מגיעות עם ממיר דיגיטלי מובנה. זה לא אומר שמדובר בדגם אירופאי.
בכל מקרה - בכל טלויזיה עם ממיר מובנה צריך אנטנה חיצונית כדי לקלוט את השידורים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ולמה קונוטציות של שוק?דניאל1983 כתב:אני לא נוגע בחיים ב LGTate כתב:אני ראיתי את שניהם בחנות אחת ליד השניה...לפי דעתי הסמסונג הייתה יותר איכותית
החברה הזאת עושה לי קונוטציות של שוק......
פשוט לא אוהב את החברה הזאת...integral כתב:ולמה קונוטציות של שוק?דניאל1983 כתב:אני לא נוגע בחיים ב LGTate כתב:אני ראיתי את שניהם בחנות אחת ליד השניה...לפי דעתי הסמסונג הייתה יותר איכותית
החברה הזאת עושה לי קונוטציות של שוק.........