התחדשתי ברסיבר חדש.
pioneer 421 VSX.
יש לו 3 כניסות HDMI ויציאת HDMI.
השאלה שלי האם הרסיבר מספיק איכותי כדי שאוכל לחבר אליו את כל ההחיבורי HDMI ישירות אליו ואז שהוא יוציא אות לTV או שלא?
מדובר ביס HD וסטרימר.
או לחבר ישירות את הממיר לטלוויזיה ואת הסטרימר לטלוייזה.
הטלוויזיה היא LED של סמסונג D5000
בנוסף לכך, יש לי סטרימר מובנה בטלווזיה, חיברתי בHDMI את הטלוויזיה לרסיבר, אין שמע, ניסיתי לשחק בהגדרות בטלווזיה וברסיבר כדי למצוא משהו, לא הצלחתי. מה הפתרון? האם אני חייב לקנות כבל אודיו אופטיקל ולחבר לרסיבר כדי לשמוע מהמערכת מהסטרימר המובנה?
תודה ולילה טוב
חיבור כל הHDMI לרסיבר והוצאת אות HDMI ממנו, שאלה
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
נערך לאחרונה על ידי compman112 ב 20/10/2011 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אתה רואה סיבה שלא?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
compman112
-
- חבר ותיק

האיכות אות תמונה תרד מהממסר שרסיבר יעשה?mp3lll כתב:אתה רואה סיבה שלא?...
בנוסף לכך, יש לי סטרימר מובנה בטלווזיה, חיברתי בHDMI את הטלוויזיה לרסיבר, אין שמע, ניסיתי לשחק בהגדרות בטלווזיה וברסיבר כדי למצוא משהו, לא הצלחתי. מה הפתרון? האם אני חייב לקנות כבל אודיו אופטיקל ולחבר לרסיבר כדי לשמוע מהמערכת מהסטרימר המובנה
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
כמעט כל הרסיברים מעבדים את האות 1ל1...compman112 כתב:האיכות אות תמונה תרד מהממסר שרסיבר יעשה?mp3lll כתב:אתה רואה סיבה שלא?...
בנוסף לכך, יש לי סטרימר מובנה בטלווזיה, חיברתי בHDMI את הטלוויזיה לרסיבר, אין שמע, ניסיתי לשחק בהגדרות בטלווזיה וברסיבר כדי למצוא משהו, לא הצלחתי. מה הפתרון? האם אני חייב לקנות כבל אודיו אופטיקל ולחבר לרסיבר כדי לשמוע מהמערכת מהסטרימר המובנה...
בדיוק...
-
compman112
-
- חבר ותיק

קיבלתי.
לי נאמר שכל עוד זה לא רסיבר איכותי HIGHEND שעלה כנראה כמה אלפים טובים. האותו שיוצא בתור מממסר לא משהו.
לי נאמר שכל עוד זה לא רסיבר איכותי HIGHEND שעלה כנראה כמה אלפים טובים. האותו שיוצא בתור מממסר לא משהו.