מי ספקית האינטרנט הטובה בארץ כיום?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
ע"פ התאוריה הזאת:
http://sf.tapuz.co.il/shirshur-91-35483711.htm
הריי כולם עוברים דרך אותו כבל תת ימי, ומה שקורה מידי פעם זה שנתקע לך סרט או קובץ מסויים בכבל התת ימי, ואז מה שקורה שהספק שולח צוללנים להוציא אותו מהכבל, ושמעתי שהצוללנים של 014 לא אוהבים לצלוץ אם זה סרטון שהגיע מיוטיוב, אבל ב012 הצוללנים כן יצללו אם זה סרטון מיוטיוב לחלץ אותו מהכבל.
והצוללנים של 014 הם מהירים יותר, למרות שלפעמים הצוללנים של CCC מהירים יותר.
אז במקרה הזה לפעמים הם עדיפים.
אבל שמעתי שלנטוויזן יש צוללת ממש מהירה.
ואם עד לפה קראתם ולא הבנתם, זאת הלצה על אותו בחור בפורום של תפוז
אגב לא יודע אם הוא היה רציני או שהוא רק צחק.
http://sf.tapuz.co.il/shirshur-91-35483711.htm
הריי כולם עוברים דרך אותו כבל תת ימי, ומה שקורה מידי פעם זה שנתקע לך סרט או קובץ מסויים בכבל התת ימי, ואז מה שקורה שהספק שולח צוללנים להוציא אותו מהכבל, ושמעתי שהצוללנים של 014 לא אוהבים לצלוץ אם זה סרטון שהגיע מיוטיוב, אבל ב012 הצוללנים כן יצללו אם זה סרטון מיוטיוב לחלץ אותו מהכבל.
והצוללנים של 014 הם מהירים יותר, למרות שלפעמים הצוללנים של CCC מהירים יותר.
אז במקרה הזה לפעמים הם עדיפים.
אבל שמעתי שלנטוויזן יש צוללת ממש מהירה.
ואם עד לפה קראתם ולא הבנתם, זאת הלצה על אותו בחור בפורום של תפוז
אגב לא יודע אם הוא היה רציני או שהוא רק צחק.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
"אבל הוא אומר שיכול להיות שהסרט עוד לא הלך לאיבוד ויכול להיות שהוא תקוע בתוך הכבל שבין המחשבים וזה לא ניראה לי הגיוני כי הכבל לא כל כך ארוך והסרט גדול מאוד"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק אותי כל פעם מחדש.
בכל אופן לפותח הדיון אני נסיתי מלפני כמה ימים את נטוויזן+גיימר שלהם, אל תתקרב לשם, המצב גרוע אף יותר.
נסה את 012+גיימר/CCC.
כרגע יש תקלה בכמה מקומות ב014 והם יסדרו זאת אחרי הנחת הכבל , כי יש להם להגדיר כמעט הכל מחדש. לכן רק בחודש ינואר זה יסודר.
בכל אופן לפותח הדיון אני נסיתי מלפני כמה ימים את נטוויזן+גיימר שלהם, אל תתקרב לשם, המצב גרוע אף יותר.
נסה את 012+גיימר/CCC.
כרגע יש תקלה בכמה מקומות ב014 והם יסדרו זאת אחרי הנחת הכבל , כי יש להם להגדיר כמעט הכל מחדש. לכן רק בחודש ינואר זה יסודר.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
חבל שהוא לא כתב אחרי יומיים שאחיו פרק את הכבל ושפך את הקובץ שהיה תקוע בכבל לתוך המחשב שלו והתקלה נפתרה.
מה ז"א אין לך רוחב פס מלא 24/7?gllu כתב:מניסיוני עם FAST (כשבועיים) הם בסדר גמור. אין לי את רוחב פס המלא 24/7 אבל גם אין את סיפורי הזוועה שאנשים מספרים על חברות הגדולות. לדעתי כדאי ללכת על ספק קטן ואם רק בשביל לפגוע בקרטל השולט בשוק....