Galaxy nexus vs Droid Razr
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
טוב חברים הגיע הזמן לסמארטפון ראשון בשעה טובה
אני מתלבט כרגע בין שני המכשירים שבכותרת וכרגע נוטה יותר לכיוון המוטורלה
לטובת המוטורולה כרגע זה המצלמה העיצוב והעמידות
בנקסוס אני אוהב את זה שהכפתורים הם חלק מהמסך.
אני מבין שכרגע רק הנקסוס עם מערכת ההפעלה החדשה אבל סביר להניח שמהר מאוד היא תגיע גם למוטורולה לא?
אני חדש בתחום ואני מעוניין להזמין היום או מחר אשמח לשמוע את דעתכם
תודה לכולם
אני מתלבט כרגע בין שני המכשירים שבכותרת וכרגע נוטה יותר לכיוון המוטורלה
לטובת המוטורולה כרגע זה המצלמה העיצוב והעמידות
בנקסוס אני אוהב את זה שהכפתורים הם חלק מהמסך.
אני מבין שכרגע רק הנקסוס עם מערכת ההפעלה החדשה אבל סביר להניח שמהר מאוד היא תגיע גם למוטורולה לא?
אני חדש בתחום ואני מעוניין להזמין היום או מחר אשמח לשמוע את דעתכם
תודה לכולם
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
הסוללות הן כמעט אותו הדבר, הבדל של 30mAh לטובת הדרויד, לא קריטי.
עיין כאן :
http://phandroid.com/2011/10/20/galaxy-nexus-vs-droid-razr/
עיין כאן :
http://phandroid.com/2011/10/20/galaxy-nexus-vs-droid-razr/
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

טוב הייתי בכיוון של המוטורולה בעיקר כי איכות הבנייה שלו הרשימה אותי, אבל שאר הדברים בכתבה שינו את דעתי, בעיקר החוסר רצון לחכות למערכת הפעלה.
עכשיו רק לוודא דברים בקשר להזמנה.
המכשיר באתר של CLOVE עובד בכל החברות בארץ?
האם יש דברים מיוחדים שאני צריך לדאוג להם בשביל להנות מחוק ניתוק זיקה בארץ במעמד ההזמנה?
אם המכשיר ייעצר במכס אני אצטרך להגיע לשחרר אותו או שניתן דרך הטלפון או אינטרנט?
תודה
עכשיו רק לוודא דברים בקשר להזמנה.
המכשיר באתר של CLOVE עובד בכל החברות בארץ?
האם יש דברים מיוחדים שאני צריך לדאוג להם בשביל להנות מחוק ניתוק זיקה בארץ במעמד ההזמנה?
אם המכשיר ייעצר במכס אני אצטרך להגיע לשחרר אותו או שניתן דרך הטלפון או אינטרנט?
תודה
knazi,
אל תתרשם יותר מידי מביקורות השווה בין מכשירים שפזורים ברשת. רובם ככולם מאוד סוביקטיבים ולא מייצגים אמת מוחלטת (כי פשוט אין כזאת). הפער בין הגלקסי נקסוס לבין Razr הוא לא גדול כל כך (לטוב ולרע). ה-Razr יקבל מאוד מהר את גירסת ה ICS החדשה ולכן זאת לדעתי לא צריכה להיות מגבלה רצינית מידי בשבילך.
החסרון המרכזי של ה-Razr כרגע זה חוסר היכולת להתקין רומים מקוסטמים עליו (אלה גירסאות אנדרואיד משופרות שנבנות ע"י הקהילה). שים לב שהחסרון של הגלקסי נקסוס להרבה מאוד אנשים הוא שהמכשיר מגיע "רק" עם ממשק גולמי של האנדרואיד עליו. אין מעליו שום ממשק משתמש אחר. הרבה אנשים אוהבים את ממשקי המשתמש של יצרניות המכשירים מעל האנדרואיד (כגון זה של מוטורולה או HTC) ואוהבים את כל ההרחבות שהן עושות לממשק ולאפליקציות האנדרואיד המובנות שקיימות באנדרואיד (לדוגמא אפליקציית SMS-ים, מיילים, אנשי קשר, חייגן, חיבור לרשתות חברתיות וכו). אומנם, יש גם הרבה, שכן רוצים לקבל את הגירסה הגולמית (גם כאן בפורום יש לא מעט כאלה) ולא אוהבים את כל התוספות של החברות מעל הגירסה הזאת...אבל זה לא מתאים לכל אחד (אתה חדש בעולם הסמארטפונים אז ייתכן שתעדיף את המעטפת מעל ולא את הגירסה הגולמית שדורשת יותר התעסקות)
אל תתרשם יותר מידי מביקורות השווה בין מכשירים שפזורים ברשת. רובם ככולם מאוד סוביקטיבים ולא מייצגים אמת מוחלטת (כי פשוט אין כזאת). הפער בין הגלקסי נקסוס לבין Razr הוא לא גדול כל כך (לטוב ולרע). ה-Razr יקבל מאוד מהר את גירסת ה ICS החדשה ולכן זאת לדעתי לא צריכה להיות מגבלה רצינית מידי בשבילך.
החסרון המרכזי של ה-Razr כרגע זה חוסר היכולת להתקין רומים מקוסטמים עליו (אלה גירסאות אנדרואיד משופרות שנבנות ע"י הקהילה). שים לב שהחסרון של הגלקסי נקסוס להרבה מאוד אנשים הוא שהמכשיר מגיע "רק" עם ממשק גולמי של האנדרואיד עליו. אין מעליו שום ממשק משתמש אחר. הרבה אנשים אוהבים את ממשקי המשתמש של יצרניות המכשירים מעל האנדרואיד (כגון זה של מוטורולה או HTC) ואוהבים את כל ההרחבות שהן עושות לממשק ולאפליקציות האנדרואיד המובנות שקיימות באנדרואיד (לדוגמא אפליקציית SMS-ים, מיילים, אנשי קשר, חייגן, חיבור לרשתות חברתיות וכו). אומנם, יש גם הרבה, שכן רוצים לקבל את הגירסה הגולמית (גם כאן בפורום יש לא מעט כאלה) ולא אוהבים את כל התוספות של החברות מעל הגירסה הזאת...אבל זה לא מתאים לכל אחד (אתה חדש בעולם הסמארטפונים אז ייתכן שתעדיף את המעטפת מעל ולא את הגירסה הגולמית שדורשת יותר התעסקות)
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

אריה אני מודה לך על התגובה, את האמת שאחת החסרונות הגדולות שקראתי בהקשר לRazr שאנשים מאוד לא אוהבים את השינויים שמוטורולה נוהגת להכניס למכשירים.
אומנם זה הסמארטפון הראשון שלי, אבל דווקא אני מאלו שאוהבים להתעסק עם הצעצועים שלהם ולהוציא מהם את המיטב לכן זה פחות מפחיד אותי
הדברים שהפתיעו בכתבה שפורסם אליה לינק למעלה זה ההעדפה למצלמה של הסמסונג שעל הנייר נראה שדווקא היתרון הוא הפוך
בהתחלה הייתי בכיוון הRazr בעיקר בגלל העיצוב המעניין והאיכות בנייה שלו שנראת מדהימה.
איך בסוף האופציה של כפתורי הבית שהם חלק מהמסך קנתה אותי.
אני כבר הזמנתי את הנקסוס, (חבל שאי אפשר לקרוא לו פריים)
אבל כמובן שעדיין ניתן לשנות את ההזמנה, זה שאני לא יכול להתקין רומים מקוסטמים על המכשיר (Razr) אומר שלא תהיה עליו עברית בהתחלה, או שכבר באופציה ברירת מחדל שהוא מגיע יש אופציה לשנות את השפה של אנשי הקשר למשל לעברית וכו'?
בנוסף האם עם גירסת הICS צפוי הRazr "להיפתח"?
אומנם זה הסמארטפון הראשון שלי, אבל דווקא אני מאלו שאוהבים להתעסק עם הצעצועים שלהם ולהוציא מהם את המיטב לכן זה פחות מפחיד אותי
הדברים שהפתיעו בכתבה שפורסם אליה לינק למעלה זה ההעדפה למצלמה של הסמסונג שעל הנייר נראה שדווקא היתרון הוא הפוך
בהתחלה הייתי בכיוון הRazr בעיקר בגלל העיצוב המעניין והאיכות בנייה שלו שנראת מדהימה.
איך בסוף האופציה של כפתורי הבית שהם חלק מהמסך קנתה אותי.
אני כבר הזמנתי את הנקסוס, (חבל שאי אפשר לקרוא לו פריים)
אבל כמובן שעדיין ניתן לשנות את ההזמנה, זה שאני לא יכול להתקין רומים מקוסטמים על המכשיר (Razr) אומר שלא תהיה עליו עברית בהתחלה, או שכבר באופציה ברירת מחדל שהוא מגיע יש אופציה לשנות את השפה של אנשי הקשר למשל לעברית וכו'?
בנוסף האם עם גירסת הICS צפוי הRazr "להיפתח"?
ל Razr תהיה עברית מייד עם ההשקה, רק שתהיה לו בעייה של יישורי טקסט בעברית (זאת בעייה שקיימת בגירסאות 2.2 ו 2.3 באנדרואיד). בעייה שתיפתר עם קבלת גירסת ICS (או עם ביצוע רוט למכשיר). נכון לעכשיו, היכולת להתקין רומים מקוסטמים מלאים על Razr לא תאופשר גם אם קבלת גירסת ICS. זה ישתנה ברגע שמוטורולה תחליט שהיא מאפשרת את זה (או אם מישהו "בקהילה" יצליח לפצח את הנעילה של מוטורולה על המכשיר)
אגב, על פי ההודעה האחרונה שלך, כנראה שהנקסוס באמת מתאים לך יותר
אגב, על פי ההודעה האחרונה שלך, כנראה שהנקסוס באמת מתאים לך יותר
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

למרות שהייתי רוצה מכשיר שייראה כמו המוטורולה וירגיש כמוהו אני כנראה אשאר עם ההזמנה של הסאמסונג, אני חושב שאם הייתי יכול לראות את העתיד ולדעת מה יקרה בדיוק ומתי עם התוכנה של הRazr כן הייתי הולך עליו, אבל עם הסאמסונג אי אפשר לטעות ולכן אלך עליו.
נראה לי שלא התרגשתי כל כך ממכשיר שמגיע אליי ב15 שנה האחרונות איך אני יעביר את החודש הבא.
נראה לי שלא התרגשתי כל כך ממכשיר שמגיע אליי ב15 שנה האחרונות איך אני יעביר את החודש הבא.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בתור אחד שנחשף לכמה וכמה מכשירי מוטורולה וסמסונג בשנים האחרונות לדעתי אין ממש מקום להשוואה הן מבחינת החומרה והתוכנה.
סמסונג מביסה בכל פרמטר את מוטורולה. היחידה שנותנת איזשהו פייט היום היא HTC.
יצא לי לעבוד קצת עם ספינת הדגל הקודמת של מוטורולה, האטריקס ומדובר במכשיר כבד, לא נאה ועטוף בסקין האנדרואיד הכי מכוער שיש מבין היצרנים המובילים.
ה Galaxy Nexus הוא המכשיר הכי טוב בעולם היום ללא תחרות, אין בכלל מקום לספק.
סמסונג מביסה בכל פרמטר את מוטורולה. היחידה שנותנת איזשהו פייט היום היא HTC.
יצא לי לעבוד קצת עם ספינת הדגל הקודמת של מוטורולה, האטריקס ומדובר במכשיר כבד, לא נאה ועטוף בסקין האנדרואיד הכי מכוער שיש מבין היצרנים המובילים.
ה Galaxy Nexus הוא המכשיר הכי טוב בעולם היום ללא תחרות, אין בכלל מקום לספק.
Need more cowbell
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
ראה רשימת התדרים של nexus החדש:knazi כתב:חברים אשמח לתשובה בקשר להתנהלות מול clove אני מעוניין לסגור את ההזמנה....
2G Network :
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network:
HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
LTE (region specific)