x10 mini pro - בעיית סנכרון והתייעצות למתחיל :)
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שלום,
חברה שלי התחדשה היום (באדיבות אחי) ב SE X10 mini pro.
כמה שאלות מתחילים:
1. המכשיר שלה לא מסנכרן את אנשי הקשר כמו שצריך. כל הזכרונות שהועתקו מהסים מסרבים לעבור מהמכשיר לחשבון הג'ימייל המשויך. הצעות?
2. בלוח השנה, קיימת בעית יישור של העברית - בתצוגה הרגילה, שמות האירועים מיושרים "מדי" לצד שמאל, כך שחלק מהתוכן מוגדל (יש צורך לעבור לתצוגת יום בשביל הצגה תקינה). האם זה נובע מהמסך הקטן?
3. כרגע גרסת האנדרואיד היא 2.1. האם קיימת גרסה עדכנית יותר, עם תמיכה טובה בעברית?
בנוסף - האם לדעתכם כדאי להתחיל לעבוד על ROOT, רומים מקוסטמים וכן הלאה, או להישאר עם הרום הקיים והמקורי?
תודה,
אורי
חברה שלי התחדשה היום (באדיבות אחי) ב SE X10 mini pro.
כמה שאלות מתחילים:
1. המכשיר שלה לא מסנכרן את אנשי הקשר כמו שצריך. כל הזכרונות שהועתקו מהסים מסרבים לעבור מהמכשיר לחשבון הג'ימייל המשויך. הצעות?
2. בלוח השנה, קיימת בעית יישור של העברית - בתצוגה הרגילה, שמות האירועים מיושרים "מדי" לצד שמאל, כך שחלק מהתוכן מוגדל (יש צורך לעבור לתצוגת יום בשביל הצגה תקינה). האם זה נובע מהמסך הקטן?
3. כרגע גרסת האנדרואיד היא 2.1. האם קיימת גרסה עדכנית יותר, עם תמיכה טובה בעברית?
בנוסף - האם לדעתכם כדאי להתחיל לעבוד על ROOT, רומים מקוסטמים וכן הלאה, או להישאר עם הרום הקיים והמקורי?
תודה,
אורי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא עניתי כי אני פשוט לא יודע. השאלה של אורי על העתקה מהסים, אגב, די כללית לאנדרויד...
לגבי 2.1, זה מה שסוני אריקסון נותנת והם לא מתכוונים לשנות את זה בקרוב. לא יצא לי לעבוד עם ROM-ים לא רשמיים עדיין.
לגבי 2.1, זה מה שסוני אריקסון נותנת והם לא מתכוונים לשנות את זה בקרוב. לא יצא לי לעבוד עם ROM-ים לא רשמיים עדיין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
תודה, בינתיים הספקתי לפרק את המכשיר לגורמים (הברגים שמחברים את הסלייד השתחררו, אז חיזקתי אותם
), וקצת לשחק עם היישומים - בינתיים התקנתי תוכנה לשליטה על פרופילים (בגלל שהמצב השקט של המכשיר לא משתיק התראות) ואת dialer one המרשים.
Pixies, יש המלצות להתמודדות יעילה עם המסך הקטן, ווידג׳טים נוחים במיוחד וכו׳?
תודה
Pixies, יש המלצות להתמודדות יעילה עם המסך הקטן, ווידג׳טים נוחים במיוחד וכו׳?
תודה
1. האם הבעייה נפתרה? כל איש קשר שמועתק למכשיר משתייך לאחד "החשבונות" שמוגדרים במכשיר. זה יכול להיות משוייך לחשבון גוגל, לחשבון Exchange (אם מוגדר), לשבת על ה SIM או בזיכרון הפנימי במכשיר (Phone). צריך לוודא שאנשי הקשר משויכים לחשבון גוגל וזה על מנת שכולם יסתנכרנו לענן של גוגל. ראה גם כאן קצת דיבור על הנושא הזה:
http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... 95#1515195
http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... 95#1515195
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני עובד עם ה-GO Launcher EX וזה מאוד נוח לי. מעבר לכך, לא עשיתי משהו מיוחד. פשוט מתרגלים.
מה שכן, המכשיר בהחלט לא מיועד לבעלי אצבעות שמנמנות...
מה שכן, המכשיר בהחלט לא מיועד לבעלי אצבעות שמנמנות...
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
pixies,
עוד שתי שאלות (אתה היחיד לדעתי שיודע לענות, אבל אשמח אם למישהו אחר יהיו הצעות אם הן רלבנטיות לכלל עולם האנדרואיד):
1. גם כשהמכשיר במצב שקט (אם דרך מסך הנעילה ואם דרך הפרופיל שיצרתי), השעון המעורר נשמע באופן קולני ורועש. יש דרך לבטל זאת?
2. כשיש אירוע בלוח השנה הנמשך יום שלם (אירוע המוגדר בג'ימייל), המכשיר מצפצף ומודיע על כך כל שעה עגולה (ואפילו יותר), החל מ 2 בלילה או משהו כזה - ואין דרך להשתיק את זה.
זו תקלה במכשיר, תקלה בהתנהגות, באג או טעות שלנו?
תודה
עוד שתי שאלות (אתה היחיד לדעתי שיודע לענות, אבל אשמח אם למישהו אחר יהיו הצעות אם הן רלבנטיות לכלל עולם האנדרואיד):
1. גם כשהמכשיר במצב שקט (אם דרך מסך הנעילה ואם דרך הפרופיל שיצרתי), השעון המעורר נשמע באופן קולני ורועש. יש דרך לבטל זאת?
2. כשיש אירוע בלוח השנה הנמשך יום שלם (אירוע המוגדר בג'ימייל), המכשיר מצפצף ומודיע על כך כל שעה עגולה (ואפילו יותר), החל מ 2 בלילה או משהו כזה - ואין דרך להשתיק את זה.
זו תקלה במכשיר, תקלה בהתנהגות, באג או טעות שלנו?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

1. מצטער, לא משתמש בשעון המעורר...
2. ניסית להיכנס לאירוע בלוח השנה בטלפון ולהגדיר שלא תהיה תזכורת?
2. ניסית להיכנס לאירוע בלוח השנה בטלפון ולהגדיר שלא תהיה תזכורת?
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
תודה בכל מקרה.
לגבי 2, זה אירועים קבועים שמתוכנתים כבר עד סוף השנה (לו"ז של תקופת הסטאז'), שבמכשירים אחרים (אייפוד טאץ' / מחשב) מעלים תזכורת רק פעמית בבוקר. רק הטלפון הזה (או האנדרואיד) מעלים תזכורות במשך כל האירוע.
לגבי 2, זה אירועים קבועים שמתוכנתים כבר עד סוף השנה (לו"ז של תקופת הסטאז'), שבמכשירים אחרים (אייפוד טאץ' / מחשב) מעלים תזכורת רק פעמית בבוקר. רק הטלפון הזה (או האנדרואיד) מעלים תזכורות במשך כל האירוע.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אמנם אין לי את המכשיר, אבל על כל פגישה\אירוע שיש לי ביומן ניתן להגדיר כמה תזכורות.
צריך ללחוץ על האירוע ולקבוע כמה תזכורות (אם בכלל) ומתי.
צריך ללחוץ על האירוע ולקבוע כמה תזכורות (אם בכלל) ומתי.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
חברה שלי קבעה אותם דרך המחשב, ותיאורטית היא יכולה עכשיו לעבור אירוע אירוע ולשנות את התזכורות - אבל קצת מטופש שהיא תעבוד בשביל מכשיר במקום שהוא יעבוד בשבילה.
כרגע הפתרון הוא פשוט לא להשתמש ב calendar שלו - יש לה אייפוד טאץ' והיא ממשיכה לעבוד איתו כיומן / לוח שנה (בכל מקרה התצוגה שלו נוחה יותר משל הטלפון הקטן).
כרגע הפתרון הוא פשוט לא להשתמש ב calendar שלו - יש לה אייפוד טאץ' והיא ממשיכה לעבוד איתו כיומן / לוח שנה (בכל מקרה התצוגה שלו נוחה יותר משל הטלפון הקטן).