בכללי אם אתה נעול על LCD\LED
שווה לך להשקיע עוד קצת אני מאמין שאתה תוכל למצוא סמסונג C7000 בתקציב שלך ראיתי שמישהו פה מהפורום רושם שבגלל שרוצים לחסל את המלאי מוכרים אותה ב 5800
Samsung LA46d550 זאת לא טלויזיה לסלון הזוויות צפיה שלה ממש אבל ממש גרועות אחרי שאתה עובר את ה 12 מעלות אתה מעבד 50% מהקונטרסט (קראיתי את זה באחת הביקורות על הטלויזיה)
אני אישית לפני קניה של סמסונג D550 40" אבל אני קונה אותה לחדר ככה שהזוויות צפיה לא ממש מפריעות לי כי אני יושב ממש מול הטלוזיה
שאתה שם כזאת טלויזיה בסלון, מי שיושב מהצד תהיה לו בעיה...
לא חשבתי על זוויות הצפייה, למרות שאין לי כורסאות מצד לספה.
רק ספה ושזלונג שכיבה.
אבדוק לגבי C7000 למרות שאין לי מושג חוץ מזאפ איפה להשיג מחירים כמו שציינת.
העניין עם פלזמה שמאוד הפחידו כאן בפורום לגבי חלונות בסביבת הטלוויזיה.
יש לי חלון גדול בסלון בקיר שלצד הכוננית. אומנם יש לי אפשרות להוריד תריס חשמלי שאוטם לגמרי
אבל עדיין העניין שבצפייה קלה אין כח כל פעם להחשיך את החדר.
רק ספה ושזלונג שכיבה.
יש לי חלון גדול בסלון בקיר שלצד הכוננית. אומנם יש לי אפשרות להוריד תריס חשמלי שאוטם לגמרי
עוד כיוונים?
...
להגיד לך את האמת ? אני ממש לא בא להכנס לך לכיס אבל לפעמים דווקה כן כדי להשקיע עוד טיפה ולקחת משהו יותר טוב
כי בסך הכול טלויזיה זה לא משהו שקונים כול יום...
לפני כמה חודשים קניתי טלויזיה לסלון וגם חיפשתי משהו זול אבל בסופו של דבר הגעתי למסקנה שעדיף להשקיע עוד טיפה העלתי עוד קצת את התקציב
הצתמצמתי לשני דגמים
-סמסונג C7000
-סוני NX710
רק ספה ושזלונג שכיבה.
עוד כיוונים?
...
להגיד לך את האמת ? אני ממש לא בא להכנס לך לכיס אבל לפעמים דווקה כן כדי להשקיע עוד טיפה ולקחת משהו יותר טוב
כי בסך הכול טלויזיה זה לא משהו שקונים כול יום...
לפני כמה חודשים קניתי טלויזיה לסלון וגם חיפשתי משהו זול אבל בסופו של דבר הגעתי למסקנה שעדיף להשקיע עוד טיפה העלתי עוד קצת את התקציב
הצתמצמתי לשני דגמים
-סמסונג C7000
-סוני NX710
הלכתי בסוף על הסוני
...
הבנתי..
פשוט מבאס אותי לשלם על 3D שזה ממש לא מעניין אותי. מחפש את אותן טלוויזיות שציינת
רק בלי 3D ושאר ירקות.. אפילו בישפאר אין LED פשוט מעל 42".. רק ב3D יש.
מעניין שכאן בפורום לא ראיתי התלהבות גדולה ממנו. מדוע??
האמת שהמחיר שלו בארץ טיפה גבוה ביחס לעלות שלו בדולרים בחו"ל לעומת דגמים אחרים שבהם
יש איזשהו "היגיון" בתמחור בארץ.
מה דעתכם? האמת שאם היה דגם כזה ללא 3D והוא היה יותר נמוך במחיר הייתי מאוד מעוניין בו.
עכשיו רק נותר לעבור בחנויות ולעשות את עוונטת זאפ ושאר מיני ירקות ולקוות למחיר שפוי.
[left]The Samsung UN46D6000 is not a bad TV by any means, but if you will only settle for the very best, you may wish to look at some of our highly-rated comparison models[/left]
[left]The Samsung UN46D6000 is not a bad TV by any means, but if you will only settle for the very best, you may wish to look at some of our highly-rated comparison models[/left]
...
מאוד מוזר... כאן אותו אתר מדרג אותה
מקום שני ברשימת Best HD TVs .. מה אתה אומר על זה INTEGRAL?
הרשימה די מוזרה בפני עצמה. ה D6000 לפני ה PN59D8000 ולפני ה UN60D8000 ולפני ה VT30? אולי הם מדרגים לפי איזה מדד כמותי שלוקח בחשבון ציון מול עלות? אין יותר מדי הגיון בדרוג שכזה לטעמי.
עזוב אותך לך תיראה את הטלויזיות !
אתה עד מחר יכול לקרוא ביקורות שיש סיכוי שהן לא נכונות...
לפעמים הדגמים בין הארצות שונים לגמרי. למרות שחולקים את אותו השם