התלבטות בין C550 50 SAMSUNG ל51D550
רכשתי לפני חודשיים C550 50 SAMSUNG אבל מפני שעברנו לבית חדש לא רצינו לקחת אותה.
לפני יומים התקשרו מהחנות אמרו שניתן להחליף לדגם יותר מתקדם 51D550 ללא תוספת תשלום.
איך הפלזמה ל51D550 שווה ? יותר טובה מC550.
אני פשוט זוכר שפה המליצו לי על הC550
לפני יומים התקשרו מהחנות אמרו שניתן להחליף לדגם יותר מתקדם 51D550 ללא תוספת תשלום.
איך הפלזמה ל51D550 שווה ? יותר טובה מC550.
אני פשוט זוכר שפה המליצו לי על הC550
אתה בטוח שהפלאזמה שלך עדיין נמצאת בחנות? כי יש מצב שמכרו אותה כבר מזמן...
בתמצית, היתרונות של ה- 51D550 על ה-50C550 מסתכמים ב- תלת מימד וב-אינצ' נוסף, החסרון הוא בהתמודדות עם השתקפויות, ה-C550 חסינה הרבה יותר להשתקפויות, או בצורה אחרת, הD550 סובלת באופן רציני מהשתקפויות.
חפש על זה מידע בפורום, דנו בסוגיה הזו לא מעט, הכי טוב זה לראות במו עיניך...
בתמצית, היתרונות של ה- 51D550 על ה-50C550 מסתכמים ב- תלת מימד וב-אינצ' נוסף, החסרון הוא בהתמודדות עם השתקפויות, ה-C550 חסינה הרבה יותר להשתקפויות, או בצורה אחרת, הD550 סובלת באופן רציני מהשתקפויות.
חפש על זה מידע בפורום, דנו בסוגיה הזו לא מעט, הכי טוב זה לראות במו עיניך...
חבר שרק התחיל - אהבתי...
רק 9 שנים פה באתר...
רק 9 שנים פה באתר...
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
התמונה ב-51' יותר טובה, הבהירות יותר גבוהה [ה-C550 יחסית "חשוכה"..]
הסכימו לתת לך את ה-D550 באותו המחיר ? איך זה הגיוני...
או ששילמת מחיר יקר על ה-C550 או שמכרו את המסך שלך והם סופגים את ההפרש.
אם החדר שלך יכול להתמודד עם השתקפויות גבוהות משל ה-C550 [אין מקור אור ישיר על המסך שמש/מנורות וכו'] לך על ה-D550.
ממליץ בחום [על שתיהן, אך באותו מחיר - אם זה לפי התמחור של ה-C550, תלך על ה-D550 בלי לחשוב פעמיים.]
הסכימו לתת לך את ה-D550 באותו המחיר ? איך זה הגיוני...
או ששילמת מחיר יקר על ה-C550 או שמכרו את המסך שלך והם סופגים את ההפרש.
אם החדר שלך יכול להתמודד עם השתקפויות גבוהות משל ה-C550 [אין מקור אור ישיר על המסך שמש/מנורות וכו'] לך על ה-D550.
ממליץ בחום [על שתיהן, אך באותו מחיר - אם זה לפי התמחור של ה-C550, תלך על ה-D550 בלי לחשוב פעמיים.]
נערך לאחרונה על ידי adirbooking ב 20/10/2011 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש גם DVB-T .shaked81 כתב:אתה בטוח שהפלאזמה שלך עדיין נמצאת בחנות? כי יש מצב שמכרו אותה כבר מזמן...
חפש על זה מידע בפורום, דנו בסוגיה הזו לא מעט, הכי טוב זה לראות במו עיניך......
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא ראיתי את ה D אבל כמו שנאמר - יש לה השתקפויות רציניות ולכן עם חלון ממול לא הייתי מהסס והולך על ה C (ומקפיד שהוילון יהיה סגור)
- adirbooking
- חבר ותיק

יש לי את 2 המסכים המדוברים, המנורות שנמצאות בדיוק מעל המסך לא ישפיעו על התמונה, רק מנורות שנמצאות בזווית של כ-50 מעלות ומטה אל מול המסך..shakedas כתב:זה לא חדר זה סלון גדול ממול יש חלון גדול אבל הוא יהיה עם ווילון.
למעלה בתקרה יש קיר גבס ועליו כמה מנורות.
המוכר אמר שאנחנו יכולים להחליט בין 2 המסכים.
אני מתלבט ולא יודע מה לקחת......
כמו כן - אם יש חלון ממש מול המסך לא הייתי חושב פעמיים ולוקח את ה-C550.
אם פיצ'ר התלת מימד מעניין אותך תשקול את ה-D אך תדע שביום לא תהנה ממש מצפייה גם עם הוילון.
התמונה ב-D יותר בהירה מה-C, מנגנון הצבירות/צריבות - טוב יותר.
תודה על התגובה אתה מתכוון שבD המנגון טוב יותר או בC?adirbooking כתב:יש לי את 2 המסכים המדוברים, המנורות שנמצאות בדיוק מעל המסך לא ישפיעו על התמונה, רק מנורות שנמצאות בזווית של כ-50 מעלות ומטה אל מול המסך..shakedas כתב:זה לא חדר זה סלון גדול ממול יש חלון גדול אבל הוא יהיה עם ווילון.
למעלה בתקרה יש קיר גבס ועליו כמה מנורות.
המוכר אמר שאנחנו יכולים להחליט בין 2 המסכים.
אני מתלבט ולא יודע מה לקחת......
כמו כן - אם יש חלון ממש מול המסך לא הייתי חושב פעמיים ולוקח את ה-C550.
אם פיצ'ר התלת מימד מעניין אותך תשקול את ה-D אך תדע שביום לא תהנה ממש מצפייה גם עם הוילון.
התמונה ב-D יותר בהירה מה-C, מנגנון הצבירות/צריבות - טוב יותר....
- adirbooking
- חבר ותיק

ב-D טוב יותר...