איפה תיוצר הסוני ויטה?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
פיצעונית פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בסוף השנה היא תושק בשוק היפני-האם היא תיוצר ביפן?
או שהיא תיוצר גם בסין וזה מה שיגיע לישראל בסופו של דבר?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

למה שסוני תייצר את הPS vita ביפן ? מה זה יתן להם חוץ מבזבוז כסף ? הרווחים מהקונסולות גם ככה נמוכים יחסית (אם בכלל כמו שהיה בשנים הראשונות של הPS3) ,המוצרים של סוני (לפחות אלו שאני ראיתי) הם Made in china ,הPS3 ,הטלויזיות ,הנגנים וכו' .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

פיצעונית פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

תתפלא סוני מייצרת ביפן הרבה מוצרים.

שליחה #3 

עדיין השאלה שלי נשארה רלוונטית.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

את מוזמנת להריץ על זה חיפוש בגוגל ולחפש, זו לא שאלה שמעסיקה פה יותר מידי חברים בפורום..
אם אני הייתי צריך להמר על זה כסף, הייתי אומר שהם ישתמשו ב FOXCONN הסינית לייצור המכשיר,
בדיוק כמו שסוני והרבה חברות אחרות (כמו APPLE) עושות עם מוצרים אחרים שלהן..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

מה המטרה בשאלה? האם את מעוניינת לרכוש את המכשיר מיד בהשקה ורוצה לדעת אם זה יעבוד? כבר הוכרז שהמכשיר יהיה Region Free, כך שמהבחינה הזאת לא תהיה בעיה. סביר להניח שמערכת ההפעלה תהיה ביפנית, אבל בטח תהיה אופציה לאנגלית וסביר להניח שביוטיוב גם יהיו סרטונים שיסבירו בדיוק על מה ללחוץ וכמה פעמים בשביל להגיע לשם.
הבעיה העיקרית, בעיני, היא שהיפנים משתמשים בעיגול לאישור ואיקס לביטול - בדיוק ההיפך משאר העולם. שיחקתי תקופה מסויימת עם PSP יפני ולא הצלחתי להתרגל לזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78926
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #6 

מדינת ייצור זה כיום כמעט לא נושא רלוונטי לשום מוצר...

פיצעונית פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

עופר-יש רבים וטובים שיחלקו על המשפט שלך.

שליחה #7 

1.מהניסיון שיש לי [ויש לי לא מעט] הייתי מרוצה לאין שיעור ממוצרים שיוצרו בגרמניה ויפן מאשר במוצרים שיוצרו בסין או תורכיה.
2.אי אפשר להתעלם מההיבט הפסיכולוגי-אנשים רבים יעדיפו מוצרים תוצרת מערב אירופה ויפן.
3.עופר-תראה לי בן אדם אחד שהיה מוכן לקנות ברייטלינג או רולקס תוצרת סין ולא תוצרת שוויץ.
4.אני באופן אישי ימשיך לעדיף מוצרים גרמנים ויפנים על פני סינים.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

Re: עופר-יש רבים וטובים שיחלקו על המשפט שלך.

שליחה #8 

פיצעונית כתב:1.מהניסיון שיש לי [ויש לי לא מעט] הייתי מרוצה לאין שיעור ממוצרים שיוצרו בגרמניה ויפן מאשר במוצרים שיוצרו בסין או תורכיה.
2.אי אפשר להתעלם מההיבט הפסיכולוגי-אנשים רבים יעדיפו מוצרים תוצרת מערב אירופה ויפן.
3.עופר-תראה לי בן אדם אחד שהיה מוכן לקנות ברייטלינג או רולקס תוצרת סין ולא תוצרת שוויץ.
4.אני באופן אישי ימשיך לעדיף מוצרים גרמנים ויפנים על פני סינים.
...
חלק גדול מהמוצרים רק מורכבים בסין, רוב החלקים מיוצרים במדינות אחרות

אני ממש לא בודק איפה מיוצר המכשיר, רוב הדברים מיוצרים היום בסין, ככה שהעדפה של הלקוח ממש לא רלוונטית, פעם היו המון מוצרים שמיוצרים באירופה או ארצות הברית, ובאמת אנשים היו מחפשים מוצרים שמיוצרים במדינות אלה, היום אותם חברות עברו לייצור בסין בגלל העלות הנמוכה, לאותן חברות יש תקן איכות וזה ממש לא המוצרים הגרועים שהיו פעם

אם היו מייצרים את זה בסין ולא בשוויץ אנשים היו קונים, זה ממש לא רלוונטי איפה, משנה איזה חברה עושה את זה, בסין מייצרים הרבה דברים גרועים, אבל לא בגלל שהם לא יכולים לייצר משהו טוב, הכל תלוי בדירשות ובמחיר שיש ללקוח, לא ראיתי אנשים ששואלים את עצמם האם לקנות אייפון או לא בגלל שזה מיוצר בסין, כנ"ל לגבי כל מכשיר אחר שמיוצר ע"י חברה מוכרת ולא מוצר מדבקה

אתה יכול להעדיף מה שאתה רוצה, אבל אין לך ממש ברירה, היות וככל שעובר הזמן כמעט ואין חברה שלא בוחרת להרכיב\לייצר את המוצרים שלה בסין, רק בשביל שאתה תרגיש יותר טוב מבחינה פסיכולוגית

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

התעשיה בעולם כבר מזמן לא מה שהיתה לפני עשר-עשרים שנה (וגם הרבה יותר)..
לכל תקופה יש את הזרם שלה בהתאם לשינויים כלכליים וטכנולוגיים שמתרחשים באופן טבעי בעולם.
פעם לדוגמא, רכב אמריקאי היה רכב ברמה עולמית שיוצר קונוטצייה של איכות וטכנולוגייה.
היום יש להם שם של איכות בינונית ומטה והם מפגרים טכנולוגית בכמה דורות אחרי התעשייה האירופית והיפנית.
אגב, בעבר כשיפן החלה לייצא את מוצריה לעולם המערבי היה לה די קשה להוכיח לכולם שהמוצרים שלה איכותיים,
היו הרבה הרמות גבה ולעג לגבי הרבה מוצרים שהיא ניסתה למכור.

בחזרה לדיון עצמו,
אני לא חושב שזה משנה למישהו בעולם היכן מיוצר ה PS VITA.
נהפוך הוא, רוב מוחלט של האנשים בוחנים את המחיר של המוצר ולא היו מוכנים להוסיף על אותו מוצר נגיד $40 כדי שהוא
יהיה מיוצר ביפן, פשוט אין לזה שום הצדקה.
לא מדובר פה ברכב, מטוס או איזה לווין.. מדובר כולה בצעצוע אלקטרוני ובזה אף אחד היום כבר לא יכול להעביר קורסים לסינים. אם הם מסוגלים לייצר שם את כל הטלפונים הסלולריים המתקדמים ביותר, את מוצרי APPLE ואלפי מוצרים חשמל ואלקטרוניקה אחרים, הם מסוגלים בקלות לייצר בצורה איכותית גם איזה PS VITA מעאפן.

Eavivi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 239
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

jacko-il כתב:... אם הם מסוגלים לייצר שם את כל הטלפונים הסלולריים המתקדמים ביותר, את מוצרי APPLE ואלפי מוצרים חשמל ואלקטרוניקה אחרים, הם מסוגלים בקלות לייצר בצורה איכותית גם איזה PS VITA מעאפן.
...
(Y)

פיצעונית פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

חברה אתם חיים בבועה-ביג טיים.

שליחה #11 

על פי התאוריה שוויץ מעבירה מחר בבוקר את כל תעשיית השעונים לסין-לפי רוח הדברים פה הרווחים של תעשיית השעונים יגדלו במאות אחוזים.
אז שלא ובגדול-כל תעשיית השעונים תקרוס-כי אף אחד לא יקנה שעון שווצרי שמיוצר בסין.
בנתיים כל המוצרים שקניתי והם תוצרת סין הם מוצרים בעלי גימור נחות ומתקלקלים בתכיפות כולל מוצרי היי הנד, ומאז אני קונה רק תוצרת גרמניה או יפן[משתדל] ואין מה להשוות. גיהנום לעומת גן עדן.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #12 

איך בדיוק הדעת לעובדה שהם יעלו במאות אחוזים ? רולקס לא מיוצר בכמויות של עשרות מיליונים במספר חודשים כמו המכשירים המדוברים, ככה שאין לי מושג על סמך מה אתה מגיע לכאלה מסקנות

וכמו שאתה רואה, בדיון שבו כבר הגיבו 6 אנשים על מה שאמרת, אתה היחידי שחושב, אז אתה יכול להבין למה אין להם שום סיבה להפסיק לייצר בסין

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

זה לא שאנשים פה לא מסכימים איתך שברוב המקרים הייצור במדינות כמו גרמניה, ארה"ב שוויץ וכן הלאה הוא איכותי יותר.. אבל מה לעשות, ייצור צעצועים אלקטרוניים זה במקרה ההתמכות של התעשייה הסינית. (או טייוואנית וכו'..)
האנלוגייה עם שעון הרולקס לא יושבת בקנה אחד עם הנאמר בדיון.
מה לעשות, תעשיית השעונים בסין היא קצת חסרת נסיון וההיי-לייט שלהם בתחום הזה יכול מקסימום להיות רפליקה באיכות גבוהה..
כמו גם תעשיית הרכב הסינית הלוקה כרגע ביחס לטכנולוגיות ואיכות ההרכבה ובעיקר הבטיחות המקובלות בתעשיות אחרות בעולם, לכן הם מאד מקשים למכור במדינות אחרות (בתוך סין ההצלחה שלהם מסחררת) את התוצרת שלהם (ובצדק).
סתם לצורך דוגמא - מכונית ה MG שנכנסה לאחרונה לשיווק בארץ (מעין שוק פיילוט לפני שהם יינסו להכנס לשוק האירופאי..)
אז נכון, יש דברים שכרגע לא נבון לקנות מהסינים. אבל בייצור אלקטרוניקה בייתית ובידורית אין להם כיום מתחרים, וזו עובדה.

vanhelsing
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

הנאגלה הראשונה תיוצר ביפן

שליחה #14 

ואח"כ סין

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”