מבקש לדעת אם הרעיון הגיוני או לא , יכול להיות שערוץ 1 מעביר את ערוץ ה- HD ב

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
dvb-acavish פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #1 

היי

איך ערוץ 1 מעביר את שידורי ה- HD שלו לחברת HOT ו- YES ?

האם הוא עושה את זה דרך הלוויין בצורה בלתי מוצפנת ? ( ואז בעצם כל בעל צלחת יכול לקלוט את השידורים האלה בצורה חופשית ).

לא מדובר על שידורי הספורט שמועברים לערוץ הראשון דרך הלוויין עמוס.
השאלה שלי מכוונת לערוץ ה- HD הכללי שיש לערוץ 1.

האם יש בשוק כרטיסים שעושים סריקה מלאה על כל התדרים האפשריים ואז ככה אפשר יהיה למצוא את הערוץ הלא ידוע הזה?

יש לי ממיר שעושה סריקה רק על טרנספונדרים שהוא מכיר, או רק אם אני מכניס לו ידנית את התדר המדוייק ואת כל הפרטים המדוייקים ( רק אז הוא יודע לחפש ערוצים תחת אותו טרנספונדר ), האם יש כרטיס/ממיר שיודע לסרוק את כל התדרים האפשריים שיש מההתחלה ועד הסוף? גם אם זה ייקח לו 5 שעות זה בסדר....

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

עד כמה שאני יודע הערוץ אינו עובר דרך הלוויין כלל אלא מועבר דרך sdi לחברות.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

ההעברה נעשית לשתי החברות באמצעות סיבים אופטיים.
אין משיב בHD בעמוס 3 שכולל ערוץ ישראל של רשות השדור.המשיב היחיד שכולל את הערוץ מקודד כמובן ושייך לYES
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #4 

זורו44 כתב:אין משיב בHD בעמוס 3 שכולל ערוץ ישראל של רשות השדור.המשיב היחיד שכולל את הערוץ מקודד כמובן ושייך לYES
...
לא מדוייק :wink:
AMOS 3 4W
תדר 11668
V 3700
8PSK 5/6

תכניס את זה ידנית,זה FEED של רשות השידור לא מוצפן,הקטע שזה עובד רק כאשר יש שידור,שזה בקושי ,במיוחד שיש משחק כדורגל המליגה.
לצערך אין קומבינה ל-CHANNEL 1 HD,שרואים דרך חם/כן,צודקים המגיבים בקשר ל-SDI.....חוץ מזה איפה הייתה כאשר המונדיאל שודר ב-HD ב-2010,טחנו את החרטה הזה מספיק,שערוץ שקיים בזכות אגרה,ניתן לצפות רק דרכם 8O
נערך לאחרונה על ידי ocsi ב 20/10/2011 12:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #5 

ocsi כתב:
זורו44 כתב:אין משיב בHD בעמוס 3 שכולל ערוץ ישראל של רשות השדור.המשיב היחיד שכולל את הערוץ מקודד כמובן ושייך לYES
...
AMOS 3 4W
תדר 1668
V 3700
8PSK 5/6

תכניס את זה ידנית,זה FEED של רשות השידור לא מוצפן,הקטע שזה עובד רק כאשר יש שידור,שזה בקושי ,במיוחד שיש משחק כדורגל המליגה.
לצערך אין קומבינה ל-CHANNEL 1 HD,שרואים דרך חם/כן,צודקים המגיבים בקשר ל-SDI.....חוץ מזה איפה הייתה כאשר המונדיאל שודר ב-HD ב-2010,טחנו את החרטה הזה מספיק,שערוץ שקיים בזכות אגרה,ניתן לצפות רק דרכם 8O
...

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

ocsi כתב:
...
AMOS 3 4W
תדר 1668
V 3700
8PSK 5/6

...
אחי ניסיתי עכשיו לחפש לפי הפרמטרים שנתת.

לא מוצא כלום לא ב-DVB-S וגם לא ב-DVB-S2....

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

unzi200888 כתב: אחי ניסיתי עכשיו לחפש לפי הפרמטרים שנתת.

לא מוצא כלום לא ב-DVB-S וגם לא ב-DVB-S2....
...
לא סתם הדגשתי,זה עובד רק כאשר יש שידור,אחרת אין שום זכר לערוץ הזה,לא שקופית לא כלום,תשמור את התדר ותבדוק כאשר יש משחקי כדורגל (i)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אופססס...תוקן ההודעה המקורית משום מה 1 אחד נעלם,הנתון המדוייק
IBA Channel 1 HD feed

11668 V
3700 5/6
DVB-S2/8PSK

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

ocsi כתב:אופססס...תוקן ההודעה המקורית משום מה 1 אחד נעלם,הנתון המדוייק
IBA Channel 1 HD feed

11668 V
3700 5/6
DVB-S2/8PSK
...
חחח זה בסדר, די ניחשתי שחסר לך 1 שם :)

סבבה, ננסה לבדוק כשיהיה משחק או פשוט נחכה לאולימפיאדה 2012! :D

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

unzi200888 כתב: סבבה, ננסה לבדוק כשיהיה משחק או פשוט נחכה לאולימפיאדה 2012! :D
...
לא הייתי בונה על זה,שזה יהיה חופשי.
guyyg מסגר את ההודעה ללא תגובה :lol: ,תהיה בטוח שחם/כן יעשו הכל שתזדקק לשרות המעפן שלהם שתוכל ליראות ערוץ ממלכתי ב-HD שמתקיים מתשלומי אגרת שידור,רק דרך הממירים היחודיים שלהם (מוצפן כמובן).
טכנית ממחר אפשר לשדר בשידור קרקעי DVB-T (שזה יותר רלוונטי לכלל אוכלוסיה) ערוץ 1 HD,אבל מה לעשות שהלוביסטים שלהם עושים עבודה נהדרת (n) אצל הפוליטיקאים.

נ.ב. ושיסלח לי guyyg,אין לי מושג מי/מה הוא,אבל עובדי הוט/יס הרוויחו ביושר את החוסר סימפטיה קלפיהם.

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

ocsi כתב:
unzi200888 כתב: סבבה, ננסה לבדוק כשיהיה משחק או פשוט נחכה לאולימפיאדה 2012! :D
...
לא הייתי בונה על זה,שזה יהיה חופשי.
guyyg מסגר את ההודעה ללא תגובה :lol: ,תהיה בטוח שחם/כן יעשו הכל שתזדקק לשרות המעפן שלהם שתוכל ליראות ערוץ ממלכתי ב-HD שמתקיים מתשלומי אגרת שידור,רק דרך הממירים היחודיים שלהם (מוצפן כמובן).
טכנית ממחר אפשר לשדר בשידור קרקעי DVB-T (שזה יותר רלוונטי לכלל אוכלוסיה) ערוץ 1 HD,אבל מה לעשות שהלוביסטים שלהם עושים עבודה נהדרת (n) אצל הפוליטיקאים.

נ.ב. ושיסלח לי guyyg,אין לי מושג מי/מה הוא,אבל עובדי הוט/יס הרוויחו ביושר את החוסר סימפטיה קלפיהם.[/quote

בוא נתחיל מזה שאני סולח, רשמתי תגובה למעלה משום מה זה לא רשם אותה ורק מסגר את הציטוט, אני יהיה איתך ישיר כעובד בחברת הלווין אני אומר לך שאני איתך , אבל את הטענה הזאת צריך להעביר לרשות השידור ולא לחברות הכבלים והלווין, אתה ואני וכולנו משלמים להם אגרה לערוץ 1 והם צריכים לדאוג להשידור יועבר ללא הצפנה, אבל נוח להם שזה ככה כי הם לא רוצים לשלם כסף ללויין ולכבלים עבור השידור, ומן הסתם אתה יודע שהכל בסופו של דבר נגמר בכסף, אין סיבה שמי שלא מנוי של חברות הכבלים והלווין יהנה מהשידור, לזה כבר ערוץ 1 צריך לדאוג
...

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

guyyg כתב: .... כעובד בחברת הלווין אני אומר לך שאני איתך , אבל את הטענה הזאת צריך להעביר לרשות השידור ולא לחברות הכבלים והלווין, אתה ואני וכולנו משלמים להם אגרה לערוץ 1 והם צריכים לדאוג להשידור יועבר ללא הצפנה, אבל נוח להם שזה ככה כי הם לא רוצים לשלם כסף ללויין ולכבלים עבור השידור, ומן הסתם אתה יודע שהכל בסופו של דבר נגמר בכסף, אין סיבה שמי שלא מנוי של חברות הכבלים והלווין יהנה מהשידור, לזה כבר ערוץ 1 צריך לדאוג
...
שוב פעם הנושא נטחן מכל הכיוונים,וגם אני ישר איתך,לא מצפה שיס יורידו הצפנה,כי זה גול עצמי ......אבל אם כבר נוח,אז זה יס שמאוד נוח הסיטואציה הקיימת,וביחד עם הוט מפעילים את כל הכח שהמצב הזה גם לא ישתנה כמה שיותר זמן.
עד כדי כך דואגים לכך,שגם אחרי שהורידו את השלטר לשידור האנלוגי,ויש פריסה די טובה של משדרים DVB-T,אתם תעשו הכל שלא יעלו עוד ערוצים נוספים לשם,כולל 1 HD (אפילו שיש החלטה על עד 18 ערוצים,אתם תדעגו שישאר התוכנית על הנייר),כי אז תקבלו נטישה המונית של מנויים.
וגם כך בתחום ה-HD יס ביזיון,אבל זה כבר נטחן בדיון אחר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

בקיצור,עזבו אותכם מ-1HD,הייתי מסתפק בשידור 16:9 בביטרייט סביר של 10,2......אבל עד 2012 (סיום תקופת זכיונות של 10,2 וכניראה מעבר לשיטת רישיונות והוספת שחקנים חדשים),כניראה שום דבר לא ישתנה (W)

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

צודק שוב, עד המעבר לרישיונות לא יהיה שום שינוי

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”