תקלה במסך D7000
שלום. ברשותי המסך הנל מזה כחודש והיום ככה בלי ששמתי לב (הטלוויזיה דלוקה ברקע בזמן שאני עוסק בדברים אחרים) נעלמה התמונה מהמסך ואני יכול לראות רק תמונה של רעש - זה לא בדיוק שלג אבל זה קרוב מספיק.
אציין שלא מדובר במשהו תלוי מקור - אין שום תצוגה על המסך של התפריטים והפעולות, ניסיתי לנתק המכשיר מכל החיבורים כולל החשמל אבל התופעה קבועה.
מכיוון שמדובר בחג אני לא אתפוס את השירות של סמסונג לפחות עד שישי בתקווה שהם אכן עובדים ביום שישי.
הדבר שהכי מעציב אותי שזה קורה במסך חדש לגמרי שעבד בלי תקלות עד היום.
מישהו נתקל בשרשור או דיווח על תקלה כזו ? מישהו יודע אם יש מה לעשות או לנסות לעשות ?
אציין שלא מדובר במשהו תלוי מקור - אין שום תצוגה על המסך של התפריטים והפעולות, ניסיתי לנתק המכשיר מכל החיבורים כולל החשמל אבל התופעה קבועה.
מכיוון שמדובר בחג אני לא אתפוס את השירות של סמסונג לפחות עד שישי בתקווה שהם אכן עובדים ביום שישי.
הדבר שהכי מעציב אותי שזה קורה במסך חדש לגמרי שעבד בלי תקלות עד היום.
מישהו נתקל בשרשור או דיווח על תקלה כזו ? מישהו יודע אם יש מה לעשות או לנסות לעשות ?
מעדכן את הנושא.
יצרתי קשר בשישי עם רטפון ואני חייב לציין שהשירות שלהם בינתיים עושה רושם של משהו מביך ומקומם. הבחורה שענתה במוקד השירות הייתה כל כך לא שירותית שזה פשוט כאב לי.
תיאמו איתי שהיום בבוקר יצרו איתי קשר כדי שיודיעו לי באיזה שעות יגיעו טכנאים. אכן עשו זאת באיחור של כחצי שעה מהשעה שהובטח לי, והטכנאים הגיעו דקה לפני טווח השעתיים שקבעו (אמרו 1-3 הגיעו כדקה לפני 3 - בלי קשר זיהיתי אותם למעלה מחצי שעה עוד קודם לכן פשוט יושבים ברכב שלהם מעשנים ומעבירים את הזמן - העיקר לא לעבוד).
הם הרימו טלפון למעבדה ותיארו את התקלה (מה שגם אני יכולתי לעשות) והחליטו לקחת את המכשיר לבדיקה. ניסיתי להבין האם לא הגיוני להחליף לי את המכשיר מאחר ומדובר במכשיר שעוד אין לו שלושה שבועות מהיום שקיבלתי אותו - הטכנאים לא ידעו מה להגיד לי וקבעו שהבחור מהמעבדה רוצה לראות את המכשיר ושזה יקח כמה ימים עד שתהיה תשובה. סבבה. בנוסף בניירת שהטכנאים הגיעו איתם הופיע תאריך קניה שגוי (2010) והראתי להם את הניירות שלי.
מאוד לא מקצועי כל העסק הזה מתחילת ההתקשרות שלי איתם ועד עכשיו אני מרגיש רע מאוד עם זה וספק אם אני ארכוש בעתיד מוצרים נוספים שרטפון הם הנותנת שירות שלהם. מקווה לשמוע תוך כמה ימים מה עולה בגורל הטלוויזיה שלי - מכשיר שהשקעתי בו את מיטב כספי וציפיתי לתמורה הולמת ובינתיים אני קרוב לשבוע בלי טלוויזיה ומאוכזב מאוד.
יצרתי קשר בשישי עם רטפון ואני חייב לציין שהשירות שלהם בינתיים עושה רושם של משהו מביך ומקומם. הבחורה שענתה במוקד השירות הייתה כל כך לא שירותית שזה פשוט כאב לי.
תיאמו איתי שהיום בבוקר יצרו איתי קשר כדי שיודיעו לי באיזה שעות יגיעו טכנאים. אכן עשו זאת באיחור של כחצי שעה מהשעה שהובטח לי, והטכנאים הגיעו דקה לפני טווח השעתיים שקבעו (אמרו 1-3 הגיעו כדקה לפני 3 - בלי קשר זיהיתי אותם למעלה מחצי שעה עוד קודם לכן פשוט יושבים ברכב שלהם מעשנים ומעבירים את הזמן - העיקר לא לעבוד).
הם הרימו טלפון למעבדה ותיארו את התקלה (מה שגם אני יכולתי לעשות) והחליטו לקחת את המכשיר לבדיקה. ניסיתי להבין האם לא הגיוני להחליף לי את המכשיר מאחר ומדובר במכשיר שעוד אין לו שלושה שבועות מהיום שקיבלתי אותו - הטכנאים לא ידעו מה להגיד לי וקבעו שהבחור מהמעבדה רוצה לראות את המכשיר ושזה יקח כמה ימים עד שתהיה תשובה. סבבה. בנוסף בניירת שהטכנאים הגיעו איתם הופיע תאריך קניה שגוי (2010) והראתי להם את הניירות שלי.
מאוד לא מקצועי כל העסק הזה מתחילת ההתקשרות שלי איתם ועד עכשיו אני מרגיש רע מאוד עם זה וספק אם אני ארכוש בעתיד מוצרים נוספים שרטפון הם הנותנת שירות שלהם. מקווה לשמוע תוך כמה ימים מה עולה בגורל הטלוויזיה שלי - מכשיר שהשקעתי בו את מיטב כספי וציפיתי לתמורה הולמת ובינתיים אני קרוב לשבוע בלי טלוויזיה ומאוכזב מאוד.
משה אני חושב שראוי מאוד שיחליפו לך את המסך
שילמת הרבה כסף תתעקש על כך שאתה רוצה רק מסך חדש או לבטל עסקה , בנוסף לזאת צריך לבדוק אם לא מגיע לך מסך חלופי בזמן התיקון , את כל התלונות שלך תעלה על הכתב או שתדבר עם מישהו יותר אחראי.
תיהיה עם ביטחון ותתעקש , תאר לו את מה שכתבת פה.
אני חושב שאסור לך להסכים לקבל את המסך ועל כך עליך לדבר עם אלמ כי הם היבואן , אני ממש לא מוצא סיבה שאדם ששילם כל כך הרבה על מסך צריך להסכים לתקלות כאלו אחרי שימוש מועט כל כך ,תקלה כזאת היא פגם בייצור ואיננה תקלה שוטפת , כי הרכיבים השונים לא אמורים לעבוד תקין 3 שבועות בקיצור מכתב לרטפון + לאלמ , תתעקש ועל תסכים לקבל את המסך חזרה.
רק חדש או ביטול/שינוי עסקה.
בהצלחה ודווח מה קורה.
תיהיה עם ביטחון ותתעקש , תאר לו את מה שכתבת פה.
אני חושב שאסור לך להסכים לקבל את המסך ועל כך עליך לדבר עם אלמ כי הם היבואן , אני ממש לא מוצא סיבה שאדם ששילם כל כך הרבה על מסך צריך להסכים לתקלות כאלו אחרי שימוש מועט כל כך ,תקלה כזאת היא פגם בייצור ואיננה תקלה שוטפת , כי הרכיבים השונים לא אמורים לעבוד תקין 3 שבועות בקיצור מכתב לרטפון + לאלמ , תתעקש ועל תסכים לקבל את המסך חזרה.
רק חדש או ביטול/שינוי עסקה.
בהצלחה ודווח מה קורה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני אספר לכם שבסינגפור, נהוג להחליף מכשיר עד שבוע לאחר רכישתו ולאח מכן לתקן.
אין פגם בהחלפת מעגל אלקטרוני לאחר 3 שבועות ואין סיבה שהמכשיר לא יפעל "כמו חדש"
אם התקלה תחזור על עצמה, אז אולי אפשר לבקש החלפה.
אני מבין את ההרגשה שקנית מוצר כל-כך יקר שהפסיק לפעול לאחר כמה ימים, אבל זה קורה ובשביל זה יש אחריות.
אני קניתי נגן BR של סמסונג BD D7500, הכי יקר והכי "משוכלל".
מיד לאחר הפעלתו הראשונית הוא לא קרא חלק מהדיסקים.
למחרת המכשיר הוחלף בחדש ועבד שלושה חודשים.
אחרי שלושה חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים. סמסונג שלחו טכנאי עם כונן דיסקים.
הטכנאי החליף (אצלי בבית) את הכונן והמכשיר ניגן רק DVD ולא קרא BR
הטכנאי הביא עוד כונן והפעם הכל עבד בסדר.
אחרי חודש הנגן הפסיק לנגן DVD אבל מנגן BR.
סמסונג שלחו מכשיר חדש, והפלא ופלא גם הוא לא עבד! הפעם לא הצליח לבלוע דיסקים (מנגנון מכני)
פה כבר קיבלתי את החלסטרה.
הם ניסו לשכנע אותי לקבל מכשיר נוסף חדש אבל פשוט החלטתי להעיף את ה7500 הארור.
בסוף אחרי כמה שיחות טלפון בטונים נינוחים הם החליטו להשיב לי את מלוא התמורה ששולמה על הנגן.
לפחות הם היו הוגנים.
אין פגם בהחלפת מעגל אלקטרוני לאחר 3 שבועות ואין סיבה שהמכשיר לא יפעל "כמו חדש"
אם התקלה תחזור על עצמה, אז אולי אפשר לבקש החלפה.
אני מבין את ההרגשה שקנית מוצר כל-כך יקר שהפסיק לפעול לאחר כמה ימים, אבל זה קורה ובשביל זה יש אחריות.
אני קניתי נגן BR של סמסונג BD D7500, הכי יקר והכי "משוכלל".
מיד לאחר הפעלתו הראשונית הוא לא קרא חלק מהדיסקים.
למחרת המכשיר הוחלף בחדש ועבד שלושה חודשים.
אחרי שלושה חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים. סמסונג שלחו טכנאי עם כונן דיסקים.
הטכנאי החליף (אצלי בבית) את הכונן והמכשיר ניגן רק DVD ולא קרא BR
הטכנאי הביא עוד כונן והפעם הכל עבד בסדר.
אחרי חודש הנגן הפסיק לנגן DVD אבל מנגן BR.
סמסונג שלחו מכשיר חדש, והפלא ופלא גם הוא לא עבד! הפעם לא הצליח לבלוע דיסקים (מנגנון מכני)
פה כבר קיבלתי את החלסטרה.
הם ניסו לשכנע אותי לקבל מכשיר נוסף חדש אבל פשוט החלטתי להעיף את ה7500 הארור.
בסוף אחרי כמה שיחות טלפון בטונים נינוחים הם החליטו להשיב לי את מלוא התמורה ששולמה על הנגן.
לפחות הם היו הוגנים.
שימו לב למיקום כותב ההודעה
סינגפור , פה זה המזה"ת ואנחנו מכירים את הנפשות הפועלות לצערינו מבינים רק מכתבים חריפים.
מכתב היום לסמליין , ולרטפון , תשתדל להתעקש על כך שיש תקלה ספציפית נקודתית במסך ואתה עומד על כך שאתם לא מוכן לקבלו אלא אך ורק מסך חדש אחר.
מכתב היום לסמליין , ולרטפון , תשתדל להתעקש על כך שיש תקלה ספציפית נקודתית במסך ואתה עומד על כך שאתם לא מוכן לקבלו אלא אך ורק מסך חדש אחר.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כתבת ותארת בהתחלת השרשור התנהלות מתאימה לאחרון הסוחרים בשוק וזה ידוע ומקובל אצל רטפון/מיניליין לנהוג כך.mooshon78 כתב:היום יצרו איתו קשר ממיניליין והציעו לי תיקון פלוס פיצוי או החלפה בחדש. אני אמור לקבל בימים הקרובים מסך חדש ומקווה שהכל יעבוד כמו שצריך.
מילים טובות למיניליין על טיפול מהיר וצודק (לפחות לתחושתי האישית)....
עכשיו אתה כותב הפוך כי הסכימו להחליף/לפצות אותך...
אני בהחלט מבין מה גרם לך "להתהפך"....אבל אל תשמח יותר מידי לפני שהם מחליפים /מפצים.
המילה שלהם שווה כקליפת השום. הם יכולים לשנות דעתם או להכחיש שהבטיחו לך משהו אם זה לא היה בכתב (ואני מניח שלא היה).
בקיצור, אל תשמח עד שאתה לא רואה את המסך החדש אצלך בבית ו/או את הפיצוי.
לצערי, אני אומר את זה מנסיון אישי.
אני ממתין בקוצר רוח להחלפת הזיכיון של מסכי סמסונג ליבואן אחר (אלקטרה)....מהלך שצריך להתבצע בקרוב.
בכל הנוגע לשירות, אני לא חושב שיכול להיות יותר גרוע מרטפון/מיניליין.
לא חושב ש"התהפכתי". ההתנהלות שלי מול רטפון באמת הייתה מאכזבת וכואבת. הרגשתי שמדובר באנשים לא מקצועיים שמחפשים את הדרך הקלה בכל דבר. לעומת זאת כאשר פניתי למיניליין/סמליין הרגשתי אחרת - האדם בצד השני נשמע אדיב ושירותי יותר, והגישה הייתה לברר את כל הפרטים ולנסות להגיע לפתרון לשביעות רצוני. לא מוצא שום קשר בין ההסכמה להחליף ולפצות למה שכתבתי - בהתייחסות שלי לטיפול על ידי רטפון אין שום שינוי ואני מסכים שמדובר בשירות נוראי שלא ראוי להיקרא שירות כי זה לא מתאים להגדרה.
אלקטרה
טלHD,
אני מקווה מאוד שהזיכיון לא יעבור כרגע כי אז בעל הזיכיון החדש יתכחש אלינו , ויש לי ניסיון במוצרים אחרים.
האם יש לך ידיעה לגבי כך.
לגבי אלקטרה אמלא פי מים לצערי יש לי ניסיון מר איתה בכיירים שרכשתי מהם , ואני זוכר גם תלונה של אחד מחברי הפורום לפני מספר חודשים בעניין תלונות שונות לגבי שירות שניתן לו למסך שלהם.
נקווה שסם ליין תפגין פה אחריות ותמלא את בקשת הלקוח עד תום.
אני מקווה מאוד שהזיכיון לא יעבור כרגע כי אז בעל הזיכיון החדש יתכחש אלינו , ויש לי ניסיון במוצרים אחרים.
האם יש לך ידיעה לגבי כך.
לגבי אלקטרה אמלא פי מים לצערי יש לי ניסיון מר איתה בכיירים שרכשתי מהם , ואני זוכר גם תלונה של אחד מחברי הפורום לפני מספר חודשים בעניין תלונות שונות לגבי שירות שניתן לו למסך שלהם.
נקווה שסם ליין תפגין פה אחריות ותמלא את בקשת הלקוח עד תום.
- טלHD
- גורו

Re: אלקטרה
תקווה זה דבר טוב...וגם ידוע לי שהשירות של אלקטרה לא מושלם ולפעמים רע.חוף כתב:טלHD,
האם יש לך ידיעה לגבי כך.
נקווה שסם ליין תפגין פה אחריות ותמלא את בקשת הלקוח עד תום....
אם תשאל אותי בנקודת זמן הזו, כל אחד אחר עדיף על סמליין/מיניליין/רטפון. המשולש הזה הוא אסון במתכונת הנוכחית של התנהלות שלהם.
אני לא חושב שיש סכנה שבעל הזיכיון החדש יתכחש לרוכשים לפני קבלת הזכיון.
כחלק מהעניין הוא מקבל עליו את כל הזכויות והחבויות של בעל הזיכיון הקודם.
- טלHD
- גורו