5תמול ראיתי את ה- Bose VideoWave בתערוכה מדהים, לינק מצורף.
-
hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
ישבתי ושמעתי,חיפשתי את הרמקולים מקדימה מאחורה מעלי, פשוט מדהים!
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ממש מדהים... כאשר שאלנו בסוף המצגת "איזה פאנל המסך?" הנציגים שם אמרו "חיכינו לשאלה הזו... זה מה שמעניין את הישראלים.." במן לגלוג שכזה.
לאחר מכן שאלנו שוב והם אמרו "Bose לא מסרו לנו את הפרטים האלה, רק נוכל לציין שזהו פאנל של אחת החברות הגדולות בשוק" [אולי בשוק מחנה יהודה.. בגלל זה הם מסתירים מידע - כמה מוזר אה ?...]
המחיר ? בנוגע למחיר...
המסך הוא 46 אינצ' עם מערכת רמקולים נחמדת - 35,000 שקל !!!!
על מה ולמה ?!?!
הם אמרו בתערוכה שאין כל קשר לאקוסטיקה שהקיר נבנה [כן בטח... אני גם מאמין לזה.]
בתקציב שכזה אפשר להמיד מערכת קולנוע ביתית עם מסך 50-51 אינצ' כולל הכל ולהנות יותר... [ועם מסך שהוא באמת מהחברות המובילות בעולם לא בשוק!]
בקיצור, גימיק נחמד.
לאחר מכן שאלנו שוב והם אמרו "Bose לא מסרו לנו את הפרטים האלה, רק נוכל לציין שזהו פאנל של אחת החברות הגדולות בשוק" [אולי בשוק מחנה יהודה.. בגלל זה הם מסתירים מידע - כמה מוזר אה ?...]
המחיר ? בנוגע למחיר...
על מה ולמה ?!?!
בתקציב שכזה אפשר להמיד מערכת קולנוע ביתית עם מסך 50-51 אינצ' כולל הכל ולהנות יותר... [ועם מסך שהוא באמת מהחברות המובילות בעולם לא בשוק!]
בקיצור, גימיק נחמד.
- Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
הייתי בתערוכה ולדעתי הסאונד רזה וזוועתי, מה שכן הם נתנו בווליום, לדעתי מערכת סבירה עדיפה בהרבה על הגימיק הטפשי הזה שמנפח את הטלויזיה לרמה של CRT למה עברו ללד לחזור לשנים שטלויזיה שקלה כמו טנק מג"ח (שוקלת 36 ק"ג למיטב זכרוני),
בהתחלה התמונה היתה מגורענת, לאחר מכן עברו לשידור HD שלא הפיל אותי מהכסא.
אחד המשתתפים צעק בסוף " אני הולך למכור כלייה בשביל הטלויזיה הזו" ומה שנותר לי לומר לו בהצלחה בניתוח אני מקווה שהיה שווה
בהתחלה התמונה היתה מגורענת, לאחר מכן עברו לשידור HD שלא הפיל אותי מהכסא.
אחד המשתתפים צעק בסוף " אני הולך למכור כלייה בשביל הטלויזיה הזו" ומה שנותר לי לומר לו בהצלחה בניתוח אני מקווה שהיה שווה
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
זה הדבר הכי מגוחך שראיתי (שמעתי) אי פעם, כמו שאמר זה מעלי- הסאנד היה רזה וזוועתי, חלק מהמשתתפים התפלהו מהבאס "האדיר" שבוקע מהמערכת
לא היה באס ולא נעליים
, לסאונד התלווה רעש של הויברציות של הטלוויזיה
לפי דעתי סאונד-בר פשוט יביא ביצועים עדיפים
כמובן שאין מה לדבר על איכות התמונה (את כל התקציב המהנדסים בזבזו על הרמקולים)
לפי דעתי סאונד-בר פשוט יביא ביצועים עדיפים
כמובן שאין מה לדבר על איכות התמונה (את כל התקציב המהנדסים בזבזו על הרמקולים)
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
שאלתי את הנציג שם של בוז אם אפשר לחבר מגבר הוא אמר שלא כי המכשיר זה כבר המגבר שאפשר לחבר את הממיר וסטרימר לא אהבתי את התשובה הזאת כי במחיר כזה אפשר להביא מגבר טלוויזיה ורמקולים ולהיות בבית אם אחלה מערכת שבעולם.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
adirbooking כתב:ממש מדהים... כאשר שאלנו בסוף המצגת "איזה פאנל המסך?" הנציגים שם אמרו "חיכינו לשאלה הזו... זה מה שמעניין את הישראלים.." במן לגלוג שכזה.
המחיר ? בנוגע למחיר...
על מה ולמה ?!?!
![]()
![]()
בקיצור, גימיק נחמד....
הסאונד היה בסדר גמור ...בשביל טלויזיה.
הבעיה המרכזית היא המחיר .
זוהי מערכת קלאסית לחדר שינה או ילדים שם אינך רוצה לסלול חוטים ומוכן להתפשר על סאונד בסדר ולא מדהים.
בסלון ? ממש לא.
ומכאן לא רלוונטי במחיר הנל.
זוהי מערכת קלאסית לחדר שינה או ילדים שם אינך רוצה לסלול חוטים ומוכן להתפשר על סאונד בסדר ולא מדהים.
בסלון ? ממש לא.
ומכאן לא רלוונטי במחיר הנל.