האם משהו רכש בארץ , ויש ברשותו את הפיוניר LX-85 , או האם ידוע מתיי הוא ישווק בחנויות?
חג שמח לכולם,
תודה.

אז אולי בכל זאת הפרסום של אופצית הרכישות בחו״ל עושה משהו ליבואן?ADICT כתב:ולחשוב שה83 תומחר ב20000![]()
...
עושה גם עושה... ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר !istarmini כתב:אז אולי בכל זאת הפרסום של אופצית הרכישות בחו״ל עושה משהו ליבואן?ADICT כתב:ולחשוב שה83 תומחר ב20000![]()
......

מאמין לך .zionc כתב:עושה גם עושה... ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר !istarmini כתב:אז אולי בכל זאת הפרסום של אופצית הרכישות בחו״ל עושה משהו ליבואן?ADICT כתב:ולחשוב שה83 תומחר ב20000![]()
......
סתם דרך אגב: מה הדגם האמריקאי המקביל ומה הוא עולה בארה"ב?
ציון...
חייבים, עד היבואנים יבינו שאנחנו לא בכיס שלהם !istarmini כתב:מאמין לך .zionc כתב:עושה גם עושה... ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר !istarmini כתב:אז אולי בכל זאת הפרסום של אופצית הרכישות בחו״ל עושה משהו ליבואן?ADICT כתב:ולחשוב שה83 תומחר ב20000![]()
......
סתם דרך אגב: מה הדגם האמריקאי המקביל ומה הוא עולה בארה"ב?
ציון...![]()
צריך להמשיך לרכוש בחו״ל, במיוחד את הציוד ״הכבד״ ,עד שיפנימו ויורידו מחירים לרמה הגיונית....

בהפרש כזה אתה צודקzionc כתב:סבבה.... זה אומר מחיר מחול עד הבית 2300$ (כ 8,500 ש"ח) במקום 15,900 ש"ח !ride כתב:המקבילה האמריקאית זה ה SC-57 שנמכר ב $1500...
פראייר מי שקונה בארץ !!...

גם זה יקרzionc כתב:סבבה.... זה אומר מחיר מחול עד הבית 2300$ (כ 8,500 ש"ח) במקום 15,900 ש"ח !ride כתב:המקבילה האמריקאית זה ה SC-57 שנמכר ב $1500...
פראייר מי שקונה בארץ !!...
מה איתך? קנית כבר?עדיין בהאזנות?bossgt6 כתב:גם זה יקרzionc כתב:סבבה.... זה אומר מחיר מחול עד הבית 2300$ (כ 8,500 ש"ח) במקום 15,900 ש"ח !ride כתב:המקבילה האמריקאית זה ה SC-57 שנמכר ב $1500...
פראייר מי שקונה בארץ !!......

יואב אני לא מבין משהו, אם קנית בחו''ל אין לך שירות תיקון בישראל?istarmini כתב:בהפרש כזה אתה צודקzionc כתב:סבבה.... זה אומר מחיר מחול עד הבית 2300$ (כ 8,500 ש"ח) במקום 15,900 ש"ח !ride כתב:המקבילה האמריקאית זה ה SC-57 שנמכר ב $1500...
פראייר מי שקונה בארץ !!...![]()
אני רק רוצה לחדד נקודה והיא ההרגשה המחורבנת שאתה מבין שיש בעיה במכשיר.
אז נכון שהפרש העלויות מאפשר שליחה לחו״ל לתיקון וחזרה ועדין להשאר ברווח אבל ההרגשה הזו מחורבנת. אני אומר זאת מנסיון קצר, שחשבתי שנדפק לי הפרוססור וכבר הבנתי שאני כנראה אצטרך לשלוח לחו״ל (במסגרת האחריות). הרגשה לא נעימה בכלל . באותו הרגע חשבתי לעצמי, שחבל שרכשתי בחו״ל, לא שווה את ההרגשה המחורבנת.
בסוף התברר שהכל בסדר אבל רגעי ״הפחד״הללו מלחיצים חבל״ז.
בקיצור חו״ל כבר אמרנו![]()
![]()
חג שמח...

איזה האזנות ....... קניתי אבל מהולנד .gordi כתב:מה איתך? קנית כבר?עדיין בהאזנות?bossgt6 כתב:גם זה יקרzionc כתב:סבבה.... זה אומר מחיר מחול עד הבית 2300$ (כ 8,500 ש"ח) במקום 15,900 ש"ח !ride כתב:המקבילה האמריקאית זה ה SC-57 שנמכר ב $1500...
פראייר מי שקונה בארץ !!.........

לא תמיד אבל בכל מקרה תאלץ לשלם אפילו שזה במסגרת האחריות. צריך לעשות חשבון מכולת מה עדיף .bossgt6 כתב:יואב אני לא מבין משהו, אם קנית בחו''ל אין לך שירות תיקון בישראל?istarmini כתב:בהפרש כזה אתה צודקzionc כתב:סבבה.... זה אומר מחיר מחול עד הבית 2300$ (כ 8,500 ש"ח) במקום 15,900 ש"ח !ride כתב:המקבילה האמריקאית זה ה SC-57 שנמכר ב $1500...
פראייר מי שקונה בארץ !!...![]()
אני רק רוצה לחדד נקודה והיא ההרגשה המחורבנת שאתה מבין שיש בעיה במכשיר.
אז נכון שהפרש העלויות מאפשר שליחה לחו״ל לתיקון וחזרה ועדין להשאר ברווח אבל ההרגשה הזו מחורבנת. אני אומר זאת מנסיון קצר, שחשבתי שנדפק לי הפרוססור וכבר הבנתי שאני כנראה אצטרך לשלוח לחו״ל (במסגרת האחריות). הרגשה לא נעימה בכלל . באותו הרגע חשבתי לעצמי, שחבל שרכשתי בחו״ל, לא שווה את ההרגשה המחורבנת.
בסוף התברר שהכל בסדר אבל רגעי ״הפחד״הללו מלחיצים חבל״ז.
בקיצור חו״ל כבר אמרנו![]()
![]()
חג שמח......

אבל אבל אבל היו פה כמה סיפורים של תקלות שקרו לאנשיםADICT כתב:לדעתי נושא האחריות תופס מקום מעבר למה שמגיע לו ....
הפחדה של החנויות והיבואנים בכדי לשמר את המחירים .....
לא זוכר שרכשתי מכשיר והייתי צריך אחריות להפעיל כדי לתקן אותו
למעט השלט שהיה כנראה צריך כיוון ואיפוס קטן במסגרת האחריות של הרסיוור
מעבר לזה 3 שנים אחריות גם ככה עוברות מהר ודווקא אז תצטרך את האחריות שכבר אין לך...
לכן תמיד טוב לשקול רכישה מחול אם המחיר פחות מחצי לפחות...
גם הבלוריי הדגל שרכשתי אין לו אחריות גם כאשר דור רכש אותו באיביי
האם המפלצת הזו תתקלקל ?האמינו לי שגם אם כן בפיונר טר בארץ ידברו יפנית עד אשר ילמדו איך להתעסק עם המכשיר הנל
אז מה אז בגלל האחריות היה שווה לי לשלם להם עליו לדוגמא כמו שהוא מתומחר 20000 שח ?
...