איך אתם מסבירים את התופעה הזו בבזק בינלאומי?
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
ביקרתי אצל הורי (רחובות) בימים האחרונים. הם מחוברים במודם DSL 5MB לבזקבינלאומי. הגלישה שלהם היא בד"כ לתכנים בארץ ואכן בדיקת מהירות לבזק ולסרברים בארץ מראה בד"כ כ5MB . אבל....
כשבדקתי מהירויות ב http://www.speedtest.net/ לניו יורק או לונדון קיבלתי ערכים מצחיקים של 0.2MB במקרה הטוב במגוון שעות היום.
צילצלתי אתמול לתמיכה של ב.בנלאומי והבחור טען שהוא "ביצע ריסט לסרבר" ואכן על פניו המהירות לחו"ל השתפרה באותו הרגע. הבוקר זה שוב דרעק אבל לא הצלחתי להשיג את התמיכה.
מכיוון והרי אין להם IP קבוע, הם מתחברים משימתית עם החייגן, נראה לי שבצורה מסוימת פשוט מסבנים אותם אבל אני לא מבין איך.
אני בביתי גולש שנים ב012 ומעולם לא נתקלתי בתופעה כזו.
הם גולשים עם FF3.6 עם מחשב סביר בהחלט לגלישה פשוטה.
מה אתם אומרים?
כשבדקתי מהירויות ב http://www.speedtest.net/ לניו יורק או לונדון קיבלתי ערכים מצחיקים של 0.2MB במקרה הטוב במגוון שעות היום.
צילצלתי אתמול לתמיכה של ב.בנלאומי והבחור טען שהוא "ביצע ריסט לסרבר" ואכן על פניו המהירות לחו"ל השתפרה באותו הרגע. הבוקר זה שוב דרעק אבל לא הצלחתי להשיג את התמיכה.
מכיוון והרי אין להם IP קבוע, הם מתחברים משימתית עם החייגן, נראה לי שבצורה מסוימת פשוט מסבנים אותם אבל אני לא מבין איך.
אני בביתי גולש שנים ב012 ומעולם לא נתקלתי בתופעה כזו.
הם גולשים עם FF3.6 עם מחשב סביר בהחלט לגלישה פשוטה.
מה אתם אומרים?
יש לך בפורום דיון מרובה עמודים על זה
זה נקרא קיצוץ ברוחב פס לחו"ל, אם אתה רוצה לקבל יותר אתה עושה "גיימר"
השאלה אם זה מפריע להם בכלל ששווה להם או שזה הפריע לך כשהיית אצליהם ורצית לגשת לתכנים מחו"ל
אתה תמיד יכול להפעיל חייגן VPN על האינטרנט הקיים כדי לגשת למנוי של 012 שלך
זה נקרא קיצוץ ברוחב פס לחו"ל, אם אתה רוצה לקבל יותר אתה עושה "גיימר"
השאלה אם זה מפריע להם בכלל ששווה להם או שזה הפריע לך כשהיית אצליהם ורצית לגשת לתכנים מחו"ל
אתה תמיד יכול להפעיל חייגן VPN על האינטרנט הקיים כדי לגשת למנוי של 012 שלך
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
תודה על התשובות אבל אני לא מבין באיזה זכות הם מקצצצים לרמה כזו ועוד מנסים למכור להם 10MB?
הרי ב0.2MB אי אפשר בכלל לגלוש לחו"ל.
- ומה כוונתך 869 שבדיקות ספיד הן חרטה? יש מספר אתרים כאלה.
הרי ב0.2MB אי אפשר בכלל לגלוש לחו"ל.
- ומה כוונתך 869 שבדיקות ספיד הן חרטה? יש מספר אתרים כאלה.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.