שלום לכולם,
עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את האתר הזה שעונה יחסית מהר על שאלות ..
מערכת קולנוע של סמסונג מדגם HT-P10
היציאות:
אין יצאה של HD רק בננות רגילות או השניות (אדום ירוק כחול)
טלוויזיה טושיבה לא זוכרת את הדגם אבל, חדשה.
יציאות:
יש חיבור אחד של HD
2 חיבורים של AV
חיבורים של הבננות (אדום כחול ירוק)
חיבור של מחשב
2 יצאות של אודיו
והיום קניתי רסיבר של DENON דגם AVR-1311
יציאות:
5 יציאות HD
3 יציאות של בננות אדום לבן (DVD, SAT/CBL,DOCX)
החיבור של הרמקולים
הסאב פור - יש לו חיבור של בננה שהפין של שחור (אני לא יודעת מזה ולכן הוא עדין לא מחובר)
2 יציאות של בננות (כחול,אדום,ירוק)
נראה לי שזהו.
יש לי ממיר מקליט של הוט שהוא הבעיה הגדולה שלי כרגע מכיוון שיש לו יציאות רק בננות או של 21 פנים.
עכשיו השאלה לי היא כזאת.
כיצד אני מחברת את הכל.
אני לא רוצה שטלוויזה תיהיה מחוברת דרך HD אלא אם יש מפצל או משהו כזה. כי אני רוצה את המחשב או שעדיף שהמחשב יצא ביצאה שלו ?
היום חברתי הכל עם אבא שלי. דרך בננות.
חיברנו את הטלוויזה לבננות הרגילות (אדום, לבן, צהוב)
מטלוויזה יוצא הכל
לממיר נשאר הכבל הצהוב
ואדום לבן חיברנו ליצאה של SAT/CBL
ואין לא שומעים כלום.
כי הסאב פור לא מחובר? זאת הבעיה ?
אשמח לקבל תשובה לבעיה שלי
והסבר בדיוק כיצד אני מחברת הכל כי עכשיו אני שומעת בשיטה הכי ישנה שיש דרך הטלוויזה אפילו לא דרך המערכת קולנוע כי הכל מחובר כבר לרסיבר.
תודה מראש\
ומצטערת על החפירה שלי
וכמובן חג שמח!!
חיבור טלוויזהLCD , מערכת קולנוע ומחשב ורסיבר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שלום...
* חיבור ממיר למסך - ניתן לחבר רק על ידי חיבור COMPOSITE (צהוב, אדום, לבן).
* חיבור מערכת משולבת לטלויזיה - ניתן לחבר על ידי חיבור COMPONENT (כחול, ירוק, אדום), לפני החיבור נא לוודא שהגדרת הוידאו במערכת מוגדרת כ YPBPR.
* חיבור ממיר לרסיבר החדש - מיציאת COAX של הממיר המקליט לכניסת COAX IN של הרסיבר
לאחר החיבור יש להגדיר את הכניסה בהגדרות הקול של הרסיבר, בכדי שהוא "ידע" שהצליל מגיע מהכניסה הזו.
* חיבור מערכת משולבת לרסיבר - לא ניתן לחבר את המערכת המשולבת לרסיבר חיצוני מכוון שהמערכת כוללת מגבר פנימי שמגביר את השמע לרמקולים שלה.
מכאן נובעת השאלה, בשביל מה רכשתם רסיבר? האם רכשתם גם רמקולים?
* חיבור מחשב למסך - על ידי כבל VGA-VGA מהמחשב למסך או על ידי כבל DVI-HDMI, תלוי בכרטיס המסך של המחשב שלך.
אודיו ניתן לחבר בצורה אנלוגית לכניסת AUDIO IN של הרסיבר או בצורה דיגיטלית לכניסת OPTICAL אך תלוי בכרטיס קול של המחשב.
* לגבי הHD, לא ניתן לראות תוכל HD בגלל שאין לך שום דבר שמוציא רזולוציית HD, לא הממיר ולא המערכת המשולבת.
* חיבור רמקולים לרסיבר - ניתן לחבר את הרמקולים של המערכת המשולבת לרסיבר אך לא מומלץ לשמוע בעוצמה גבוהה בגלל שהם לא כל כך מתאימים. את הסאב לא ניתן לחבר לרסיבר!!!
מה שאני מציע זה ייעוץ מעמיק יותר מטכנאי שינסה להבין מה הצורך שלכם במערכת בכדי להמצליץ על החלפה של הרכיבים. ממה שאני רואה הרסיבר כאן מיותר ומספיק רק ממתג אודיו שינתב את האודיו מכל המכשירים למערכת המשולבת, או רכישה של ציוד חדש.
חג שמח
* חיבור ממיר למסך - ניתן לחבר רק על ידי חיבור COMPOSITE (צהוב, אדום, לבן).
* חיבור מערכת משולבת לטלויזיה - ניתן לחבר על ידי חיבור COMPONENT (כחול, ירוק, אדום), לפני החיבור נא לוודא שהגדרת הוידאו במערכת מוגדרת כ YPBPR.
* חיבור ממיר לרסיבר החדש - מיציאת COAX של הממיר המקליט לכניסת COAX IN של הרסיבר
לאחר החיבור יש להגדיר את הכניסה בהגדרות הקול של הרסיבר, בכדי שהוא "ידע" שהצליל מגיע מהכניסה הזו.
* חיבור מערכת משולבת לרסיבר - לא ניתן לחבר את המערכת המשולבת לרסיבר חיצוני מכוון שהמערכת כוללת מגבר פנימי שמגביר את השמע לרמקולים שלה.
מכאן נובעת השאלה, בשביל מה רכשתם רסיבר? האם רכשתם גם רמקולים?
* חיבור מחשב למסך - על ידי כבל VGA-VGA מהמחשב למסך או על ידי כבל DVI-HDMI, תלוי בכרטיס המסך של המחשב שלך.
אודיו ניתן לחבר בצורה אנלוגית לכניסת AUDIO IN של הרסיבר או בצורה דיגיטלית לכניסת OPTICAL אך תלוי בכרטיס קול של המחשב.
* לגבי הHD, לא ניתן לראות תוכל HD בגלל שאין לך שום דבר שמוציא רזולוציית HD, לא הממיר ולא המערכת המשולבת.
* חיבור רמקולים לרסיבר - ניתן לחבר את הרמקולים של המערכת המשולבת לרסיבר אך לא מומלץ לשמוע בעוצמה גבוהה בגלל שהם לא כל כך מתאימים. את הסאב לא ניתן לחבר לרסיבר!!!
מה שאני מציע זה ייעוץ מעמיק יותר מטכנאי שינסה להבין מה הצורך שלכם במערכת בכדי להמצליץ על החלפה של הרכיבים. ממה שאני רואה הרסיבר כאן מיותר ומספיק רק ממתג אודיו שינתב את האודיו מכל המכשירים למערכת המשולבת, או רכישה של ציוד חדש.
חג שמח