שאלה : איך התלת מימד של samsung ps51d550 ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
avrom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש הרבה crosstalk או שזה כמו הסדרות הגבוהות יותר של סמסונג ?

חשוב לי מאד לדעת מכיוון שאם יש הרבה crosstalk אני לא אקנה ! בדקתי את הפיליפס pfl8605 והתלת מימד על הפנים כל הסרט נראה כפול אחרי דקה נשרפו לי העינים ..
אני מחפש טלווזיה שהתלת מימד שלה לא תאכזב אותי שכל שנייה רואים כפול

מוכרים בארץ דגמים יותר קטנים כמו 43/46 אינץ' ? אם כן איפה ?

תודה לעוזרים וחג שמח

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

avrom כתב:יש הרבה crosstalk או שזה כמו הסדרות הגבוהות יותר של סמסונג ?

חשוב לי מאד לדעת מכיוון שאם יש הרבה crosstalk אני לא אקנה ! בדקתי את הפיליפס pfl8605 והתלת מימד על הפנים כל הסרט נראה כפול אחרי דקה נשרפו לי העינים ..
אני מחפש טלווזיה שהתלת מימד שלה לא תאכזב אותי שכל שנייה רואים כפול

מוכרים בארץ דגמים יותר קטנים כמו 43/46 אינץ' ? אם כן איפה ?

תודה לעוזרים וחג שמח
...
המסכים של סמסונג מצטיינים בתלת מימד (Y) לכן samsung ps51d550 מסך מומלץ ביותר (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

mottiba
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אתמול ראיתי את התלת מימד של אותו הדגם רק ב59 אינטש, וזה פשוט מעולה!
אני אישית קונה את ה51 ", כבר לא יכול לחכות לזה!!!

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 416 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

[left]3D Material

The Samsung PS51D550 passed all our 3D tests with flying colours. Unlike the company’s comparable LCD TV models, the D550 displays all three frame rates (24, 50 and 60) without any judder or stutter in 3D. It also reproduces all 1080 lines of the 3D image, which is something that Panasonic Plasmas don’t do this year – not even the top-end VT30 model. The 3D experience presented by Samsung’s Plasma panels appears to be remarkably consistent from the entry-level models up to the high-end.

During subjective viewing, we were happy to see almost no crosstalk present. If we ramped up the 3D depth settings to exaggerate the 3D effect, it became visible, but this is to be expected. Our only real criticisms of the PS51D550 operating in 3D mode were the darkening of the picture, and the rougher gradation (with a higher amount of dither noise in the picture) when compared to 2D. The same goes for other manufacturer’s Plasma-based 3D TVs, too. Although things are much improved on the first generation 3D Plasmas, the fact still remains that 2D images have the edge for overall quality, and ultimately, looks. [/left]

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 221412.htm

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”