לכל הסקרנים, שימו לב שה Bootloader של המכשיר הזה הוא נעול וחתום. זה אומר, שכרגע, לא ניתן יהיה להתקין עליו רומים מקוסטמים מלאים. זה, אגב, לא מפתיע, כי מוטורולה היו הראשונים לנעול את הרכיב הזה בעבר במכשירים שלהם. במידה ומישהו שואל לגבי איך גוגל מאפשרת לחברה אותה היא רק רכשה לבצע מהלך של סגירות כזאת. מהלך שהרי מפר את המודל הפתוח והחופשי שלה באנדראויד. התשובה לשאלה הזאת היא שגוגל עדיין לא רכשה את מוטורולה באופן רשמי. העיסקה צריכה להיות מאושרת ע"י בעלי המניות בגוגל עוד חודש בערך, והיא אמורה להיסגר בסוף השנה או בתחילת 2012
לטעמי מוטורולה טעו בגדול בתזמון של ההשקה שלהם של מכשיר חדש שלמרות שיש לו מעבד כפול ליבה הוא מריץ (אהמ.. אהמ...) ג'ינג'רברד, ולא את ICS שמוכרזת (אהמ.. אהמ...) היום (בעצם מחר בבוקר שעון ישראל).
OhadG,
אני לא בטוח שה ICS יפריע להשקה הזאת. בעיקר מכיוון שהלילה יוכרז מכשיר של גוגל ועד היום לפחות המכשירים של גוגל (הנקסוס 1 והנקסוס S) לא ניסו לתפוס נתח שוק אלא ניסו להציג כיוון. תחושתי היא שגם הנקסוס פריים לא יימכר בכמויות גדולות ולכן אין בעייה להשיק מכשיר ג'ינג'רברד שיקבל שידרוג בעתיד ל ICS
אריה,
אני מניח שהלילה בהכרזה של Gamsung (או Smoogle), יוכרז שהמכשיר יריץ ICS.
אני חושב שבעיקר התזמון של מוטורולה לקוי (בטח בהתחשב בתאריך ההכרזה המקורי של הנקסוס פריים שהשתנה עקב נסיבות מצערות), ויפגע בה בעיקר אצל ה-Techies (בטח ובטח עם נעילה).
מבחינתי, מוטורולה זה כמו מקדייוויד. זה היה נחמד בשנות השמונים, אבל אני לא בטוח שזה רלוונטי היום.
מבחינת הרשת בארץ, אין תמיכה (עדיין) ב-LTE, לא שבארה״ב יש תמיכה רחבה ...
בסך הכל יש לו מפרט מעולה והוא גם ניראה לא רע ..אבל,שוב פעם Bootloader חתום,נעול ? הם בעצמם הוציאו עידכון לAtrix שפותח אותו אבל בכל זאת מוציאים מכשיר חדש שאמור להיות ספינת הדגל שלהם וחוזרים על אותה טעות ?
מה התרוץ שלהם ? אולי גם להם יש שני מנכ"לים "טובים" כמו לRIM ?
ועוד דבר שאני לא מבין וזה למדוד מכשירים שיש להם בליטה כמו במצלמה במקרה של המכשירים של מוטורולה או האנטנות במקרה של סמסונג בחלק הדק שלהם ,מה ההגיון מאחורי זה בדיוק ?
אני חייב לציין, המכשיר ממש, ממש יפה. אולי פיספסתי מכשירי אנדרויד אחרים שהם גם מאוד יפים אבל זה הטלפון הראשון מאז הiPhone 3g שהעיצוב שלו ממש הרשים אותי. כל הכבוד למוטורולה.
אני לא מחפש כרגע מכשיר אבל אם הם ימשיכו בקו הזה מאוד יכול להיות שכשאני כן אחפש, אני אקנה טלפון שלהם.
תמיד ראיתי את מוטורולה כחברת חומרה מעולה עם פאק בתוכנה, וכשגוגל הכריזו על האנדרואיד, עם תוכנה מעולה היה ברור שמוטורולה יעשו קאמבק אדיר.
זה יצא לדרך עם הatrix וממשיך עכשיו ונקווה לראות עוד כמה דברים יפים.
הכפתורים הם לא פיזיים , הכוונה בכפתורים פיזיים זה שהם כפתורים כאלו שאפשר ללחוץ עליהם ולהרגיש שאתה לוחץ עליהם ,המכשיר הזה כולל ארבע כפתורי מגע סטנדטיים של אנדרואיד בנפרד למסך .
אגב כתבתי את זה בשירשור של הGalaxy Nexus ,אבל המסך פה הוא מסך Super AMOLED Advanced ברזו' של qHD (זאת אומרת 960X540) אבל עם Pentile לעומת מסכי הSAMOLED Plus שבהם חזרו להשתמש במטריצת RGB ,שתדעו גם מסך הSAMOLED HD של הGalaxy Nexus הוא מסך עם Pentile כמו בSAMOLED המקורי .
שניהם אמורים להיות דומים מבחינת איכות תמונה ,אבל מצד שני הSGS II עם מסך הSAMOLED Plus אמור להראות טוב יותר ,אבל מבחינת חדות הGalaxy Nexus טוב יותר בגלל שיש לו בסך הכל יותר תת פיקסלים אפילו שהוא מגיע עם Pentile .
IamEzio כתב:הכפתורים הם לא פיזיים , הכוונה בכפתורים פיזיים זה שהם כפתורים כאלו שאפשר ללחוץ עליהם ולהרגיש שאתה לוחץ עליהם ,המכשיר הזה כולל ארבע כפתורי מגע סטנדטיים של אנדרואיד בנפרד למסך .
.
...
הכפתורים הם פיזיים, דהיינו, לא חלק מהמסך (כמו בגלקסי נקסוס)
אני לא יודע מה איתכם חברים אבל אני בטוח שאני הולך לקנות לי אחד כזה!!!
אחד היפים שראיתי לאחרונה ולפי מה שאני מבין הוא גם אחד הטובים...
קיצור אני מחליף בכיף את הגאלקסי 1 שלי וחוזר למוטורולה, נראה שהם שוב יודעים מה הם עושים!!!