בעיה לגבי צבירה/צריבה במסך פלזמה...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ChaPA פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב (:
ראשית כל יש לי את המסך LG 50PK550.
כפי שאתם יודעים,גלעד שליט חזר היום,וכל היום זה היה מתועד בערוץ 2. אז מהבוקר, משפחתי רואה ערוץ 2 בלי להחליף ערוץ.
אז עכשיו לפני כחצי שעה בערך,שמתי לב כי נראה הלוגו של ערוץ 2 למעלה, והכיתוב "החדשות" למטה.
אז לפי מה שאני יודע עושים שטיפה לבנה,עשיתי ותוך כמה דקות הלוגו למעלה עבר,אבל הכיתוב "החדשות" נשאר עדיין, אני עדיין עם המסך פה על שטיפה לבנה,ועוד לא הבחנתי כל כך בשיפור(יש מצב אולי שהיה שיפור קטנטן..) ואני בלחץ שקיבלתי צריבה. אז האם הכיתוב הזה יעלם עם הזמן? או שקיבלתי צריבה??? ):
להשאיר על שטיפה לבנה או לשים פשוט סרטים באיכות HD ?
תודה לעוזרים (:

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

תנסה שטיפה לבנה של כמה שעות. זה ידוע שהלוגואים ממש לא טובים לפלזמות

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

ChaPA כתב:ערב טוב (:
ראשית כל יש לי את המסך LG 50PK550.
כפי שאתם יודעים,גלעד שליט חזר היום,וכל היום זה היה מתועד בערוץ 2. אז מהבוקר, משפחתי רואה ערוץ 2 בלי להחליף ערוץ.
אז עכשיו לפני כחצי שעה בערך,שמתי לב כי נראה הלוגו של ערוץ 2 למעלה, והכיתוב "החדשות" למטה.
אז לפי מה שאני יודע עושים שטיפה לבנה,עשיתי ותוך כמה דקות הלוגו למעלה עבר,אבל הכיתוב "החדשות" נשאר עדיין, אני עדיין עם המסך פה על שטיפה לבנה,ועוד לא הבחנתי כל כך בשיפור(יש מצב אולי שהיה שיפור קטנטן..) ואני בלחץ שקיבלתי צריבה. אז האם הכיתוב הזה יעלם עם הזמן? או שקיבלתי צריבה??? ):
להשאיר על שטיפה לבנה או לשים פשוט סרטים באיכות HD ?
תודה לעוזרים (:
...
נסה להריץ מסך מושלג כל המסך לכמה שעות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

השאלה היא אם הבעיה שלך עם הצריבה היא עקרונית או שזה ממש מפריע בצפיה רגילה בטלוויזיה. ככלל, צריבה אמיתית לא יכולה להווצר כתוצאה מתמונה\לוגו סטאטי במשך כמה שעות בלבד. התופעה שנוצרת היא image retention והיא עוברת עם הזמן. תמשך לצפות כרגיל בטלוויזיה ותוך שבוע-שבועיים תוכל לראות שזה נעלם.

בכל מקרה, ההצעה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא פשוט לשנות את הגישה לגבי צריבות. נסה לא לחפש אותן ולא לחשוב עליהן, ואז אתה תהנה מהמסך שלך הרבה יותר.
כל זאת כמובן תקף למצב שבו כשאתה רואה סרט(ולא תמונה חשוכה כמעט לחלוטין), הצריבה בלתי נראית.

ChaPA פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

תודה חברים(:
נראלי שזה עבר, אני הסתכלתי היום וכבר לא ראיתי.
אז תודה לכם D:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”