סאב קטן
אחרי שכבר הייתי סגור על מערכת בעקבות ההמלצות פה, ההנהלה הציעה שאולי כדאי למדוד את הגובה מתחת למזנון התלוי שמתחתיו יכנס הסאב....
ואופס גדול: יש שם רק 29 ס"מ גם עם מנקים טוב את האבק מהריצפה.
כיון שהמזנון תופס את כל רוחב הגומחה של הסלון נשארתי עם האופציה היחידה של שימוש בסאב שלא עולה בגובהו על 29 ס"מ - ואין הרבה כאלו.
וכאן מתחילות השאלות:
- זה לא קטן מידי? יש בכלל טעם להשתמש בסאב כל כך קטן?
- ראיתי באמזון שני דגמים שנראו לי :
- Velodyne Impact-Mini
- Energy ESW-M8
יש המלצות? השמצות?....
- המלצות לסאבים קטנים אחרים?
- אשמח גם להמלצות לרמקולים קדמיים וסנטר לשלב עם הסאבים האלו (או אחרים), לא יותר מ 200-300$ כיון שכבר עכשיו זה פורץ בהרבה את מסגרת התקציב שתוכננה על מערכת של 500-600$ ל 5.1 + מגבר.
לא פוסל ואפילו מעדיף יבוא.
ואופס גדול: יש שם רק 29 ס"מ גם עם מנקים טוב את האבק מהריצפה.
כיון שהמזנון תופס את כל רוחב הגומחה של הסלון נשארתי עם האופציה היחידה של שימוש בסאב שלא עולה בגובהו על 29 ס"מ - ואין הרבה כאלו.
וכאן מתחילות השאלות:
- זה לא קטן מידי? יש בכלל טעם להשתמש בסאב כל כך קטן?
- ראיתי באמזון שני דגמים שנראו לי :
- Velodyne Impact-Mini
- Energy ESW-M8
יש המלצות? השמצות?....
- המלצות לסאבים קטנים אחרים?
- אשמח גם להמלצות לרמקולים קדמיים וסנטר לשלב עם הסאבים האלו (או אחרים), לא יותר מ 200-300$ כיון שכבר עכשיו זה פורץ בהרבה את מסגרת התקציב שתוכננה על מערכת של 500-600$ ל 5.1 + מגבר.
לא פוסל ואפילו מעדיף יבוא.
תודה, אני יודע את זה אבל לא מסתדר, בעיקר אסטטית.בועזון כתב:הסאב לא חייב לשבת מולך, כמו הקדמיים או הסנטר. אתה יכול לשים אותו גם ברווח בין ספות, או אפילו בצד בין מקום הישיבה למיקום הרמקולים. זו יותר שאלה אסטטית, ושל אורך הכבל......
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9039
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
יש את הסאב של פולק אודיו psw111, גודל של 8 אינצ' ובגובה של 30.8 ס"מ: http://www.polkaudio.com/homeaudio/psw/ ... p?s=psw111
לא יכנס אם תנקה טוב טוב ?
יש עליו ביקורות די טובות וכמובן שאפשר גם להוריד את הרגליות, לשייף את הפער ולהחזיר בחזרה.
והמחיר שלו לא בשמיים, סביבות ה- 190 דולר בשוטף ואפשר למצוא גם בפחות...
לא יכנס אם תנקה טוב טוב ?
יש עליו ביקורות די טובות וכמובן שאפשר גם להוריד את הרגליות, לשייף את הפער ולהחזיר בחזרה.
והמחיר שלו לא בשמיים, סביבות ה- 190 דולר בשוטף ואפשר למצוא גם בפחות...
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 19/10/2011 1:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.
את הsunfire ראיתי ונראה שהוא מצויין לפי ביקורות שונות, אבל הוא לא בתקציב לצערי, אני כבר חורג כאמור מאוד בגלל שלא יכול לקנות מערכת כוללת ב 500-600 דולר.
הצעתי להנהלה להוציא מרצפת אחת מתחת למזנון ולקבל כמה סנטימטרים נוספים - אין לי מושג למה חטפתי נעל לראש - לא חושב שיש קשר.
הצעתי להנהלה להוציא מרצפת אחת מתחת למזנון ולקבל כמה סנטימטרים נוספים - אין לי מושג למה חטפתי נעל לראש - לא חושב שיש קשר.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה עם ה-SDS-8 של SUNFIRE? גובה 30 ס"מ אבל אם זה כולל את הרגליות אפשר להוריד אותן ולהסתפק בנעליים עם עקבים פחות גבוהים...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זוג מורל SP1 מאחורה זו בחירה נבונה מאוד! 
מלפנים הייתי הולך על מוניטור אודיו M1 ו-M סנטר או על וורפידייל דיאמונד 10.1 ו-10CS סנטר או על מישן MX1 ו-MXC1 סנטר...
לחילופין הייתי מחפש רמקולים מיד שניה שיתנו יותר תמורה לערך, למשל: http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... _ads=36351 (אם עוד רלוונטי...)
מלפנים הייתי הולך על מוניטור אודיו M1 ו-M סנטר או על וורפידייל דיאמונד 10.1 ו-10CS סנטר או על מישן MX1 ו-MXC1 סנטר...
לחילופין הייתי מחפש רמקולים מיד שניה שיתנו יותר תמורה לערך, למשל: http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... _ads=36351 (אם עוד רלוונטי...)