מסך 3D לחדר.
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 209
שלום לכולם
אני מחפש טלויזיה בגדלים 37-42 במחיר עד 6000 עדיף אפילו טיפה פחות.
מרחק צפיה 1.80-1.90
המטרה הראשית היא חיבור לPlaystation 3 ושימוש בו למשחקים בעיקר וגם למשחקים ב3D. ובנוסף לכך אני רוצה לחבר Xtreamer למסך אז שהיה גם טוב לסרטים/סדרות
חשבתי כבר על LG 42LW5700 מה דעתכם?
אני מחפש טלויזיה בגדלים 37-42 במחיר עד 6000 עדיף אפילו טיפה פחות.
מרחק צפיה 1.80-1.90
המטרה הראשית היא חיבור לPlaystation 3 ושימוש בו למשחקים בעיקר וגם למשחקים ב3D. ובנוסף לכך אני רוצה לחבר Xtreamer למסך אז שהיה גם טוב לסרטים/סדרות
חשבתי כבר על LG 42LW5700 מה דעתכם?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
מסך נחמד מאוד אבל לא מתאים למטרה שלך שכן סובל מאינפוט לאג.
לזאת יש לאג סביר יותר:
http://www.digitalversus.com/philips-42 ... 08_53.html
או לחילופין, אם אין לך בעיה עם תלת מימד אקטיבי (אישית ממליץ פחות מפאסיבי), אז לזאת יש לאג מצויין, אם כי למיטב ידיעתי היא באה ללא התוספת לתלת מימד ולא פשוט להשיג את התוספת (מעבר לעובדה שהפאנל שלה מאוד מבריק):
http://www.digitalversus.com/philips-40 ... 07_53.html
אם אתה יכול לחיות עם פלזמה (לך תתרשם) ואתה יכול לחיות עם ההשתקפויות שלה, אז לפלזמה הזאת יש לאג מאוד נמוך (עם הטריק הנכון שמפורט במאמר הבא):
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 221412.htm
לזאת יש לאג סביר יותר:
http://www.digitalversus.com/philips-42 ... 08_53.html
או לחילופין, אם אין לך בעיה עם תלת מימד אקטיבי (אישית ממליץ פחות מפאסיבי), אז לזאת יש לאג מצויין, אם כי למיטב ידיעתי היא באה ללא התוספת לתלת מימד ולא פשוט להשיג את התוספת (מעבר לעובדה שהפאנל שלה מאוד מבריק):
http://www.digitalversus.com/philips-40 ... 07_53.html
אם אתה יכול לחיות עם פלזמה (לך תתרשם) ואתה יכול לחיות עם ההשתקפויות שלה, אז לפלזמה הזאת יש לאג מאוד נמוך (עם הטריק הנכון שמפורט במאמר הבא):
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 221412.htm
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה על התגובה
בכול מקרה רציתי להבין משהו. אני צריך Input Lag גבוהה או נמוך? כי הסתכלתי בהשוואה הזו:http://www.digitalversus.com/duels.php? ... 8910&ph=19
ולא הבנתי נגיד מה יותר טוב. אני יודע אנגלית אבל לא ממש הצלחתי להבין למה הוא התכוון. אז אני צריך שה MS יהיה נמוך ושהקו בצד יהיה?
ולא הבנתי נגיד מה יותר טוב. אני יודע אנגלית אבל לא ממש הצלחתי להבין למה הוא התכוון. אז אני צריך שה MS יהיה נמוך ושהקו בצד יהיה?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תבדיל בין ה GHOSTING TIME ל INPUT LAG.
אתה רוצה את שניהם כמה שיותר נמוכים.
אתה רוצה את שניהם כמה שיותר נמוכים.
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

בוא נגיד שאני מצוין בחומרת מחשבים בטלויזיות זה הצד החלש שלי.(אפילו חלש מאוד) אז אין לי שמץ של מושג להבדיל בין שניהם אבל אני מנחש שהשמאלי הוא הInput Lag והימיני הוא הGhosting Time. אם לא אכפת לך אתה יכול להביא פירוט כמו שצריך בעיברית על מה זה Input Lag?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

איזה ימני ואיזה שמאלי?
לפעמים מציגים את הנתונים בדיאגרמות ולפעמים במילים. צריך לקרוא.
זמן תגובה אומר בגדול עד כמה מהר "מחליפים" הפיקסלים את הצבעים שלהם.
זו דיאגרמה של זמן תגובה של פיליפס 7606:

הדיאגרמה כולה שייכת ל GHOSTING TIME או מה שקוראים ה RESPONSE TIME (זמן התגובה). בנתונים של היצרנים מתואר זמן התגובה אפור לאפור מה שלא אומר הרבה (מה שאתה קורא בנתונים 2 מילי שניה, 5 מילישניה וכו'...)
באתר הזה מודדים זמן תגובה לא אפור לאפור אלא בצבעים שונים (בהיר - לבן, כהה - שחור, ממוצע - ירוק) מה שמייצג הרבה יותר טוב את המציאות.
לפעמים כותבים את הנתונים במילים, למשל בביקורת של הפיליפס 8605:
Responsiveness: 9 ms[left]
When we tried our responsiveness tests, the ASV panel featured in the Philips 40PFL8605H managed a response time of 9 ms, compared to the Samsung LE46C750 which was at 10.5 ms. Remember that the lower this reading, the better. This TV takes 8 ms to completely remove a frame on a light background and up to 10 ms if the background is dark. Or to put that another way, duing an average of 9 ms, fast-moving objects will be in two places at once, giving them a blurry appearance[/left].
המסקנה היא שזמן התגובה של הפיליפס 8605 טוב משמעותית (כמחצית) מזמן התגובה של הפיליפס 7606
אינפוט לאג אומר כמה זמן לוקח מרגע שאתה נותן פקודה לבקר (למשל מזיז בבקר של ה PS3 את הדמות שמאלה) ועד שזה מתבצע במסך. ראה את הסרט הבא:
זו הדיאגרמה של אינפוט לאג בביקורת של ה 8605:

וגם אותו לפעמים כותבים במילים כמו בביקורת של ה 7606:
[left]Philips has made an extra effort with its electronics, however, halving the input lag to 33 ms, or around two frames. This time round, gamers won't be adversely affected.[/left]
המסקנה היא שהאינפוט לאג של הפיליפס 8605 טוב משמעותית משל הפיליפס 7606.
שים לב שבפלזמה של סמסונג PS51D550 זמן התגובה טוב יותר מאשר בפיליפס כי זמן התגובה של מסכי פלזמה זניחים, והאינפוט לאג (בהגדרות המתאימות) זהה לפיליפס 8605. התלת מימד בסמסונג יראה יותר טוב מבפיליפס 8605 כי ככה זה בפלזמות ובמיוחד של סמסונג כשמדובר על תלת אקטיבי.
אבל:
1. לך תראה את הפלזמה, כי פלזמות נראות אחרת ולא כולם אוהבים את זה. כמו כן, תצטרך להיזהר מיותר מדי תמונה קבועה בגלל צריבות.
2. לך תראה תלת מימד פסיבי כמו בפיליפס 7606, כי זה הרבה יותר נוח לעיניים לאורך זמן וכי עדיין האינפוט לאג שלה סביר.
לפעמים מציגים את הנתונים בדיאגרמות ולפעמים במילים. צריך לקרוא.
זמן תגובה אומר בגדול עד כמה מהר "מחליפים" הפיקסלים את הצבעים שלהם.
זו דיאגרמה של זמן תגובה של פיליפס 7606:

הדיאגרמה כולה שייכת ל GHOSTING TIME או מה שקוראים ה RESPONSE TIME (זמן התגובה). בנתונים של היצרנים מתואר זמן התגובה אפור לאפור מה שלא אומר הרבה (מה שאתה קורא בנתונים 2 מילי שניה, 5 מילישניה וכו'...)
באתר הזה מודדים זמן תגובה לא אפור לאפור אלא בצבעים שונים (בהיר - לבן, כהה - שחור, ממוצע - ירוק) מה שמייצג הרבה יותר טוב את המציאות.
לפעמים כותבים את הנתונים במילים, למשל בביקורת של הפיליפס 8605:
Responsiveness: 9 ms[left]
When we tried our responsiveness tests, the ASV panel featured in the Philips 40PFL8605H managed a response time of 9 ms, compared to the Samsung LE46C750 which was at 10.5 ms. Remember that the lower this reading, the better. This TV takes 8 ms to completely remove a frame on a light background and up to 10 ms if the background is dark. Or to put that another way, duing an average of 9 ms, fast-moving objects will be in two places at once, giving them a blurry appearance[/left].
המסקנה היא שזמן התגובה של הפיליפס 8605 טוב משמעותית (כמחצית) מזמן התגובה של הפיליפס 7606
אינפוט לאג אומר כמה זמן לוקח מרגע שאתה נותן פקודה לבקר (למשל מזיז בבקר של ה PS3 את הדמות שמאלה) ועד שזה מתבצע במסך. ראה את הסרט הבא:
זו הדיאגרמה של אינפוט לאג בביקורת של ה 8605:

וגם אותו לפעמים כותבים במילים כמו בביקורת של ה 7606:
[left]Philips has made an extra effort with its electronics, however, halving the input lag to 33 ms, or around two frames. This time round, gamers won't be adversely affected.[/left]
המסקנה היא שהאינפוט לאג של הפיליפס 8605 טוב משמעותית משל הפיליפס 7606.
שים לב שבפלזמה של סמסונג PS51D550 זמן התגובה טוב יותר מאשר בפיליפס כי זמן התגובה של מסכי פלזמה זניחים, והאינפוט לאג (בהגדרות המתאימות) זהה לפיליפס 8605. התלת מימד בסמסונג יראה יותר טוב מבפיליפס 8605 כי ככה זה בפלזמות ובמיוחד של סמסונג כשמדובר על תלת אקטיבי.
אבל:
1. לך תראה את הפלזמה, כי פלזמות נראות אחרת ולא כולם אוהבים את זה. כמו כן, תצטרך להיזהר מיותר מדי תמונה קבועה בגלל צריבות.
2. לך תראה תלת מימד פסיבי כמו בפיליפס 7606, כי זה הרבה יותר נוח לעיניים לאורך זמן וכי עדיין האינפוט לאג שלה סביר.
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

ואו תודה רבה על ההסבר. כרגע אני דיי לכיוון של Phlips נראת טלוויזיה מעולה 
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

על איזה פיליפס אתה מדבר? אם זה ה 7606, אז תקח PS3 לחנות, תתחבר ותבדוק.
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

אני מדבר על ה8605. אני עושה סריקת אינטרנט מסאיבית עליה 
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני חושש שיהיה לך קשה למצוא את ערכת התלת מימד שלה.
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

מצאתי בEbay. עולה המון והשאלה היא האם בעתיד אני ירצה להוציא כזה סכום. תגיד לי אתה יודע אם הטלויזיה הזו פועלת כמו שצריך עם הPS3? בתכלס הבקשה היחידה היא כבל HDMI 1.4 . ורציתי לשאול אותך, אם אני נגיד מוריד סרט 3D ורוצה לראות אותו על הXtreamer אני צריך לXtreamer כבל HDMI 1.4?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע. לא עבדתי איתה. רק ראיתי אותה בתצוגה והיא בהחלט מרשימה אם כי מבריקה כמו מראה אז צריך לקחת את זה בחשבון.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תתחיל לקרוא פה:
http://www.avforums.com/forums/lcd-led- ... eries.html
זה רק החלק הראשון ממספר חלקים
http://www.avforums.com/forums/lcd-led- ... eries.html
זה רק החלק הראשון ממספר חלקים
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

למה צריך לקחת בחשבון את העובדה שהיא מבריקה?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כי בחדר מואר זה יכול ליצור השתקפויות.
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

אבל הפנאל מבריק לא?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בדיוק, כמו מראה, ולכן הכל יכול להשתקף דרכו
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי אבל עם הפאנל שקוף אז מה זה משנה? וחוץ מזה הדבר היחידי שיש ממנו אור בחדר זה מנורה שהיא גם לא כזו חזקה. אז מבחינתי זה לא משנה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם אין לך בעיה עם השתקפויות מציע לך שתלך לראות גם את הפלזמה של סמסונג PS51D550
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

אבל איזה פלזמה? והאם כדי לי לקחת פלזמה אם אין לי השתקפות?