תשלום באמאזון
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
היי,
ביצעתי רכישה באמאזון של פריט שלא נשלח לארץ, עבור כתובת למשלוח נתתי כתובת של קרובים וכרטיס אשראי ישראלי. אני מקבל הודעה שלא ניתן להשלים את העסקה וצריך לספק אמצעי תשלום אחר.
איך ניתן לפתור את הסוגיה?
נוסח ההודעה:
If your credit card payment could not be completed, the issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered at Amazon.com does not exactly match the bank's information.
Valid payment information must be received within 2 days, otherwise your order will be canceled.
ביצעתי רכישה באמאזון של פריט שלא נשלח לארץ, עבור כתובת למשלוח נתתי כתובת של קרובים וכרטיס אשראי ישראלי. אני מקבל הודעה שלא ניתן להשלים את העסקה וצריך לספק אמצעי תשלום אחר.
איך ניתן לפתור את הסוגיה?
נוסח ההודעה:
If your credit card payment could not be completed, the issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered at Amazon.com does not exactly match the bank's information.
Valid payment information must be received within 2 days, otherwise your order will be canceled.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אפשר רק אם יש לך אמריקן אקספרס.
אם כן, אתה צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולהוסיף "Secondary Address" עם הכתובת של הקרובים.
אחרת חברת כרטיסי האשראי תדחה תמיד את העסקה בגלל חוסר תאימות הכתובת של החיוב של הכרטיס, לכתובת המשלוח.
לא ניתן להוסיף "Secondary Address" בכרטיסים מסוג אחר.
אם כן, אתה צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולהוסיף "Secondary Address" עם הכתובת של הקרובים.
אחרת חברת כרטיסי האשראי תדחה תמיד את העסקה בגלל חוסר תאימות הכתובת של החיוב של הכרטיס, לכתובת המשלוח.
לא ניתן להוסיף "Secondary Address" בכרטיסים מסוג אחר.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
נשמע מוזר למדי. אני כבר שנים רוכש באמזון עם כרטיס ויזה ישראלי ושולח לכתובת של אחותי שמתגוררת בניו-יורק.
מנסיון אני יודע שיש כרטיסים שנדחים מסיבות כאלו ואחרות אך זה לא קשור לכתובת.
נסה לדבר עם שירות הלקוחות של חברת האשראי בארץ.
מנסיון אני יודע שיש כרטיסים שנדחים מסיבות כאלו ואחרות אך זה לא קשור לכתובת.
נסה לדבר עם שירות הלקוחות של חברת האשראי בארץ.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

החלפתי לכרטיס ויזה במקום אמריקן שנתתי בהתחלה. פניתי גם לתת כתובת באמריקן. נראה מה יגידו הפעם.
מישהו יודע האם זה אפשרי לבצע קנייה באתר של אפל עם כרטיס ישראלי ושליחה לכתובת בארה"ב ?
מישהו יודע האם זה אפשרי לבצע קנייה באתר של אפל עם כרטיס ישראלי ושליחה לכתובת בארה"ב ?
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

מה הכוונה, קוד מדינה AA?eg99 כתב:ניסיתי ב PAYPAL ולא עבד, למרות שמחובר לכרטיס בינלאומי.
כשהכנסתי את הכרטיס עצמו זה עבד, אבל עם "טריק" שצריך לדעת.
צריך לשים בקוד המדינה AA....
אני שם את הקוד של המדינה שאני שולח אליה.
תוכל לפרט?