מחט חדשה לפטיפון
-
MidnightBlue
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן
חיברתי מחדש את כל המערכת של הפטיפון וזה נשמע טוב עד היום כשבטעות שברתי את המחט
אז אני מחפש מחט חדשה
אני לא בדיוק מבין איך זה עובד..אני צריך לקנות ראש חדש לגמרי או לחבר פשוט סיכה לראש הקיים?
הפטיפון הוא דגם די פשוט של סניו, אבל יש לי עוד פטיפון יותר איכותי של טורנס שאני אשתמש בו כנראה
אין לי הרבה כסף להשקיע ואני לא אוציא יותר מ200 300 שקל (לצערי)..איפה אני יכול לקנות?
המלצות?
חיברתי מחדש את כל המערכת של הפטיפון וזה נשמע טוב עד היום כשבטעות שברתי את המחט
אז אני מחפש מחט חדשה
אני לא בדיוק מבין איך זה עובד..אני צריך לקנות ראש חדש לגמרי או לחבר פשוט סיכה לראש הקיים?
הפטיפון הוא דגם די פשוט של סניו, אבל יש לי עוד פטיפון יותר איכותי של טורנס שאני אשתמש בו כנראה
אין לי הרבה כסף להשקיע ואני לא אוציא יותר מ200 300 שקל (לצערי)..איפה אני יכול לקנות?
המלצות?
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי בסוג הראש המורכב ל הפטפון. לכל ראש יש מחט שונה.
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
-
MidnightBlue
-
- חבר שרק התחיל

אני אגיע הביתה ואני אצלם את שני הראשים
מה טווח המחירים של מחטים למשתמש הביתי?
מה טווח המחירים של מחטים למשתמש הביתי?
-
MidnightBlue
-
- חבר שרק התחיל

אוקי זה הראש של הטורנס (דגם 165TD):
http://ufu.co.il/files/7gy6hz09o0ri3euvjx9p.jpg
איזה סיכה אני צריך?
הראש השני הוא של פטיפון sanyo TPB2 אבל אבא שלי לקח אותו..בכל מקרה ממה שאני קורא באינטרנט הטורנס נחשב יותר טוב, זה נכון?
בסופו של דבר אני אשמיש רק פטיפון אחד אז אני צריך לדעת במה להשקיע..![תמונה]()
http://ufu.co.il/files/7gy6hz09o0ri3euvjx9p.jpg
איזה סיכה אני צריך?
הראש השני הוא של פטיפון sanyo TPB2 אבל אבא שלי לקח אותו..בכל מקרה ממה שאני קורא באינטרנט הטורנס נחשב יותר טוב, זה נכון?
בסופו של דבר אני אשמיש רק פטיפון אחד אז אני צריך לדעת במה להשקיע..
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
הראש יחד עם התושבת שלו מתפרקים ע"י סיבוב הטבעת המחברת את התושבת לזרוע. פרק את התושבת וקח אותה לחנות שם יוכלו להתאים לך מחט.
אגב, קשה לשפוט לפי הצילום, ויש פה מומחים ממני מאולי יוכלו לחוות דעה יותר מהנומקת, אבל נדמה לי שכדאי להחליף גם את הראש המותקן, במקרה זה עדיך לקחת את כל הפטפון כדי יכוונו את הזרוע עם הראש החדש.
אגב, קשה לשפוט לפי הצילום, ויש פה מומחים ממני מאולי יוכלו לחוות דעה יותר מהנומקת, אבל נדמה לי שכדאי להחליף גם את הראש המותקן, במקרה זה עדיך לקחת את כל הפטפון כדי יכוונו את הזרוע עם הראש החדש.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הראש שיש על הטורנס הוא Shure M44E. זה ראש נפוץ וידוע (אם כי ישן) ואפשר להשיג לו מחטים בקלות. דגם המחט הוא N44E, אבל יכול להיות גם N44-7 או N55E. מחט כזו חלופית (לא מקורית של Shure) אמורה לעלות כ-100 שקל, אם אתה מוצא מקורית של Shure אז בין 150 ל-200.
-
MidnightBlue
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התשובות המהירות של שניכם.dragon כתב:הראש שיש על הטורנס הוא Shure M44E. זה ראש נפוץ וידוע (אם כי ישן) ואפשר להשיג לו מחטים בקלות. דגם המחט הוא N44E, אבל יכול להיות גם N44-7 או N55E. מחט כזו חלופית (לא מקורית של Shure) אמורה לעלות כ-100 שקל, אם אתה מוצא מקורית של Shure אז בין 150 ל-200....
לפי דעתך נחוץ גם להחליף את הראש עצמו(אני מעריך שיש לו איזה 20 שנה לפחות)?או שכיוון וניקוי מספיקים..כמה סיפור כזה יכול לעלות בכלל?
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
ראש חדש מתחיל בסביבות 200 שקל ושוב השמיים הם הגבול בקניית ראש, אתה מקבל גם מחט חדשה. אני לא חושב שניתן לנקות ראש.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
-
MidnightBlue
-
- חבר שרק התחיל

הייתי שמח פשוט לקנות את אותו הראש של shure אבל אחרי חיפוש באינטרנט לא נראלי שאני אמצא אחד כזה..ראשים מומלצים שפחות או יותר ברמה של הshure וכדאי לבדוק?
תודה.
תודה.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אם הראש לא נפגם ניתן להמשיך ולהשתמש בו. ניקוי ראש זה משהו שלא קיים בפטיפון (רק בטייפים מגנטיים או במכשירים אופטיים). בפטיפון רצוי רק לנקות את המחט מדי פעם. לגבי ראש חדש, הדגם הנ"ל אכן לא מיוצר מזמן אבל אם תקנה למשל Shure M92E (ניתן להשיגו ברשת מחו"ל בסביבות ה-35-40 דולר בלבד) תקבל צליל שאינו כ"כ שונה מהקיים. אגב, ב-ebay ניתן להשיג מדי פעם ראשים NOS וגם דגמים כמו ה-M44 או M55 צצים שם לעתים. אבל לדעתי זה לא כזה עקרוני הדגם. הייתי מנסה קודם כל לרכוש לו מחט ולראות איך שומעים.
-
MidnightBlue
-
- חבר שרק התחיל

אחלה, אני אקפוץ לרדיו כוכב בימים הקרובים כדי לקבל חוות דעת על המצב שלו ומשם נחליט
תודה על עזרה
תודה על עזרה