American Horror Story - עונה 1
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46456
סדרת אימה אשר עוקבת אחר זוג נשוי + 1 אשר עברו לבית מבודד באיזור כפרי כנסיון להתגבר על טראומת הפלה. בני הזוג מנסים גם לשקם את היחסים בינהם לאחר בגידה של הבעל והבת הצעירה מתיידדת עם אחד המטופלים המעורערים נפשית של אביה.
הסדרה גם מעוטרת בדמות של השכנה המבוגרת אשר מכילה ידע נסתר על הבית ולה גם בת מונגולואידית אשר רואה מתים, אדם שנכווה קשות בעבר ורצח את משפחתו ועוזרת הבית אשר עברה את כל הבעלים הקודמים שנרצחו בבית.
הסדרה עשויה כמו סרט וקצת מפתיע שהיא סדרה. הדבר יתרון מכיוון שזה יתרום לפיתוח רציני של הדמויות אשר בהחלט מסקרנות, במיוחד כאשר נרמז שעומד סיפור רציני מאחורי כל אחת מהן.
מומלץ.
הסדרה גם מעוטרת בדמות של השכנה המבוגרת אשר מכילה ידע נסתר על הבית ולה גם בת מונגולואידית אשר רואה מתים, אדם שנכווה קשות בעבר ורצח את משפחתו ועוזרת הבית אשר עברה את כל הבעלים הקודמים שנרצחו בבית.
הסדרה עשויה כמו סרט וקצת מפתיע שהיא סדרה. הדבר יתרון מכיוון שזה יתרום לפיתוח רציני של הדמויות אשר בהחלט מסקרנות, במיוחד כאשר נרמז שעומד סיפור רציני מאחורי כל אחת מהן.
מומלץ.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
ראיתי כמה דקות ראשונות, באמת מסקרן 
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
נשמע טוב.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

לאחר צפייה בפרק 2,
איזה יופי של סדרה, אחת מהטובות והמעניינות אשר משודרות כיום - והיא באמת סדרה שגורמת לי להכנס למתח במהלך הצפייה. היא לא ויזואלית מבחינת דם ואיברי גוף כמו Dexter, אך הרבה יותר אפלה.
איזה יופי של סדרה, אחת מהטובות והמעניינות אשר משודרות כיום - והיא באמת סדרה שגורמת לי להכנס למתח במהלך הצפייה. היא לא ויזואלית מבחינת דם ואיברי גוף כמו Dexter, אך הרבה יותר אפלה.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

לאחר שבפרקים האחרונים הסדרה קצת איבדה את המילה Horror מהשם שלה, כל מה שהיה צריך זה שתי שניות מסוף פרק 4 על מנת להצדיק את השם. מצמרר.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

הסדרה גורפת הצלחה גבוהה ב- US ולכן הוחלט להמשיך איתה לעונה II.
http://www.bloody-disgusting.com/news/27013
http://www.bloody-disgusting.com/news/27013
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
יפה, ואני עוד לא התחלתי לראות...
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
סדרה מעולה.
מזכירה לי את האווירה ב"הניצוץ", ולפי הירידה המסתמנת באיכות העונה השנייה במתים המהלכים, זאת כרגע סדרת האימה המועדפת עלי.
מזכירה לי את האווירה ב"הניצוץ", ולפי הירידה המסתמנת באיכות העונה השנייה במתים המהלכים, זאת כרגע סדרת האימה המועדפת עלי.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- shayf
-
- חבר ותיק

סיימתי לראות את הפרק החמישי, ואני מתרשם יותר ויותר מהסדרה הזו.
קצב האירועים כזה מהיר שקשה לי לדמיין איך אפשר להמשיך ככה בלי להתפזר יותר מדי ולאבד עניין, אבל בינתיים אני באופן רשמי מכור!
ולמי שראה - מה לדעתכם היה באמת במיקרו?
קצב האירועים כזה מהיר שקשה לי לדמיין איך אפשר להמשיך ככה בלי להתפזר יותר מדי ולאבד עניין, אבל בינתיים אני באופן רשמי מכור!
ולמי שראה - מה לדעתכם היה באמת במיקרו?
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

היידן ענתה על זה במכונית המאבטח כשהוא שאל אותה, עגבניות.
תמיד לקראת חג Halloween, כל הסדרות ב- US משדרות פרקים תואמים לחג. פרק 5 עסק בחג ה- Halloween ולכן נחשפנו לכל הרוחות שרק בחג יכולות להסתובב חופשי. הייתי בטוח עד אתמול כי הנער הוא גם כן רוח, אך אחרי שהוא לא זיהה את הנערים, אני כבר לא בטוח. חשבתי גם שיהיה סיפור קצת יותר מצמרר עם הילדה השכנה שמתה, אולי עכשיו היא תחזור כישות שלילית ותתנחל בבית שהיא כל כך אוהבת.
תמיד לקראת חג Halloween, כל הסדרות ב- US משדרות פרקים תואמים לחג. פרק 5 עסק בחג ה- Halloween ולכן נחשפנו לכל הרוחות שרק בחג יכולות להסתובב חופשי. הייתי בטוח עד אתמול כי הנער הוא גם כן רוח, אך אחרי שהוא לא זיהה את הנערים, אני כבר לא בטוח. חשבתי גם שיהיה סיפור קצת יותר מצמרר עם הילדה השכנה שמתה, אולי עכשיו היא תחזור כישות שלילית ותתנחל בבית שהיא כל כך אוהבת.
- DANBR22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 802
זיו לפי מה שאני מבין הוא חייב להיות רוח, בתמונה שהראו אותו עם אחותו ז"ל, הוא באותו גיל והיא צעירה בהרבה..
- shayf
-
- חבר ותיק

כל הסבר אחר שהיידן היתה נותנת לכך שהכלב נראה שוב לאחר מכן לא היה נראה סביר בעיני איש האבטחה, אבל מהיכרותנו את הבית ומה שקורה למי שמת בשטחו ומ'חיבתה' של היידן לבני המשפחה ניתן גם להסיק שאולי אלו לא היו עגבניות...ziv_r כתב:היידן ענתה על זה במכונית המאבטח כשהוא שאל אותה, עגבניות....
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- shayf
-
- חבר ותיק

לא ברור בדיוק אילו רוחות מתממשות בבית ומתי.DANBR22 כתב:זיו לפי מה שאני מבין הוא חייב להיות רוח, בתמונה שהראו אותו עם אחותו ז"ל, הוא באותו גיל והיא צעירה בהרבה.....
חלק מהרוחות הופיעו בינתיים רק בהאלווין, אבל המשרתת מופיעה כל הזמן.
בכל מקרה כלל לא ברור מי מהדמויות בכלל חי...
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
אני די נהנה מהסדרה גם. לדעתי חלק נכבד מהסיפור זה שאנחנו לא יודעים מי חי ומי מת.
למשל הנער באמת..לפי התמונה משהו לא מסתדר. אם אנחנו אמורים לחשוב שהוא רצח את הילדים האחרים, איך זה שהוא מסתובב חופשי?
ובכלל..יש מתים שמסתובבים עם פציעות/חורים בראש וכו, אז יודעים שהם מתים, ויש כאלה שרק חושדים בהם.
בתכלס - אחלה סדרה. חבל שלא חיכיתי שתסתיים העונה. הייתי עושה מרתון
למשל הנער באמת..לפי התמונה משהו לא מסתדר. אם אנחנו אמורים לחשוב שהוא רצח את הילדים האחרים, איך זה שהוא מסתובב חופשי?
ובכלל..יש מתים שמסתובבים עם פציעות/חורים בראש וכו, אז יודעים שהם מתים, ויש כאלה שרק חושדים בהם.
בתכלס - אחלה סדרה. חבל שלא חיכיתי שתסתיים העונה. הייתי עושה מרתון
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

סביר להניח שהנער הוא רוח. נאמר לנו בפירוש כי רק בחג ה- Halloween הרוחות יכולות להסתובב חופשי ובתיאום מפתיע הנער מזמין באותו ערב את ויולט לפגישה מחוץ לבית. אני לא חושב שראינו בפרקים קודמים את הנער מחוץ לבית. זה גם מסביר כיצד ראינו את חבורת הנערים המתים מסתובבים בחוץ.
המשרתת גם כן צריכה להיות רוח והיא מאוד רוצה לעזוב כבר את העולם, אך היא לא יכולה לעשות זאת עד שיחשפו את העצמות שלה או משהו בסגנון. ראינו את החשיפה של העצמות שלה וכיצד היא זעקה כאשר כיסו את העצמות בחול.
המשרתת גם כן צריכה להיות רוח והיא מאוד רוצה לעזוב כבר את העולם, אך היא לא יכולה לעשות זאת עד שיחשפו את העצמות שלה או משהו בסגנון. ראינו את החשיפה של העצמות שלה וכיצד היא זעקה כאשר כיסו את העצמות בחול.
- shayf
-
- חבר ותיק

בפרק השני קונסטנס (שעכשיו אנחנו יודעים שהיא אמא של טייט) אומרת שהיו לה 4 ילדים ולכולם היו בעיות פיזיות חוץ מאחד, שהיה כליל השלמות, אבל היא איבדה אותו.
כמו כן טייט נפגש עם בן פעם אחת מחוץ לבית, אבל גם זה קורה בליל כל הקדושים.
אני מניח שזה פחות או יותר סוגר את זה שטייט מת.
כמו כן טייט נפגש עם בן פעם אחת מחוץ לבית, אבל גם זה קורה בליל כל הקדושים.
אני מניח שזה פחות או יותר סוגר את זה שטייט מת.
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

אז לפי התאוריה הזו הבחור שהרג את היידן לא מת. דווקא היו לי חשדות לגביו...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

פרק 8 היה מצויין!
אני מחכה כבר לחשיפה של הילד מלמעלה שמשחק עם הכדור ולתינוק המעוות, זה הולך להיות מצמרר.
אני מחכה כבר לחשיפה של הילד מלמעלה שמשחק עם הכדור ולתינוק המעוות, זה הולך להיות מצמרר.
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

משהו קצת הפריע לי בפרק הזה..האמת שזה די מצחיק שפתאום הרגשתי שחלק מזה ״לא הגיוני״
אבל באמת מעניין איך זה יתפתח. מעניין אם בסוף העונה יהיה איזשהו סיום לסיפור או שזה יהיה כמו אבודים או משהו כזה