אפסון TW9000
3D - מהתרשמות מקטע אחד של מנצסטר יונייטד - אכזבה. יש איזו בעיה של חדות בעיקר בתנועה מהירה
2D - לא היתה אפשרות להתרשם
פנה 7000
3D - מהתרשמות ממס. קטעים (כולל אווטאר) פרט לבעיה שהתמונה לא מספיק מוארת (להבנתי ניתן לסדר זאת עם מסך מתאים) האיכות מצויינת - להתרשמותי המקרן המוביל
סוני HW30
3D - מהתרשמות ממס. קטעים מרשים קצת פחות מהפנה, אותה בעיה של תאורה נמוכה מידי
2D - ניתן היה להתרשם מקטע אחד (ספורטס אילוסטרייטד שכבר צפיתי לא פעם) - התמונה פחות מרשימה מבביתי (8500) אך מאוד יכול להיות שבגלל שלא היה ניתן לכוון את המקרן
אופטומה HD33
3D - מפתיע לטובה, לא נופל בהרבה מהסוני והפנה (הבדל ברור בשחורים וקצת בחדות)
JVC (לא זכור לי בדיוק מה הדגם - התמחור - פי 3 מהפנה)
3D - בהחלט תמונה איכותית (נראה כטובה ביותר) אך לא בפער משמעותי מהפנה (אותה בעייה של תמונה כהה)
סיכום:
מאוד חבל שלא היה ניתן להתרשם גם מתכני HD רגילים (הרי לפחות בזמן הקרוב זה רב התכנים שנצפה בהם).
אני אישית אמתין להגעת המקרנים לחנויות בכדי להתרשם יותר טוב - כפי הנראה כרגע (אלא אם כן אמצע מקרן שיתן שיפור משמעותי ב-2D על ה-8500 שיש לי) אני לא אשדרג.
מקרני 3D
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
מסכים עם הרוב, התאכזבתי מהאפסון גם מהשחורים...לא ראיתי יתרון אפילו על המיצובישי 5000
הזקן שלי.
הפנסוניק היה עסוק בהדגמה לא ברורה
הסוני היה הטוב ביותר בעיני,למעט הjvc אבל לדעתי הוא לא שווה את ההפרש.
הזקן שלי.
הפנסוניק היה עסוק בהדגמה לא ברורה
הסוני היה הטוב ביותר בעיני,למעט הjvc אבל לדעתי הוא לא שווה את ההפרש.
מסכים עם NIKO הסוני היה המרשים ביותר גם ב 2D אך במיוחד ב 3Dniko כתב:מסכים עם הרוב, התאכזבתי מהאפסון גם מהשחורים...לא ראיתי יתרון אפילו על המיצובישי 5000
הזקן שלי.
הפנסוניק היה עסוק בהדגמה לא ברורה![]()
הסוני היה הטוב ביותר בעיני,למעט הjvc אבל לדעתי הוא לא שווה את ההפרש....
מה גם שהבנתי מהנציגים במקום שהאחריות היא ל 3 שנים כולל המנורה
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אכן סוני נותנים היום תנאים משופרים שלהבנתי זהים לאפסון
3 שנים מלאות על המקרן.
3 שנים / 3,000 שעות (המוקדם מבניהם) על המנורה.
"פנסוניק היה עסוק בהדגמה לא ברורה"
זה נכון שהיו קטעי הדגמה לא רלוונטיים (שדרך אגב נראו מדהים) אבל היה זמן ממושך שהדגימו את אווטר ופרט לעובדה שהתמונה היתה קצת חשוכה זו היתה חוויה מצויינת.
למרות שלסוני כביכול יש תאורה נמוכה משמעותית מהפנה לא הרגשתי שהפנה נותן תמונה פחות חשוכה.
אני מסרב להאמין שזה איכות ה-9000 (במיוחד שה-6000 שהציע אמנם משחק ולא סרט נראה מצויין).
אני הייתי ממתין עד להגעה של מקרנים נוספים לתצוגה בחנויות לפני שאני פוסל אותו סופית.
מחירון הסוני הוא 24,000 ש"ח (להבנתי ניתן לסגור עסקה בקצת יותר מ-20,000 ש"ח).
ביבוא אישי ניתן להגיע לכ-19,000 ש"ח.
מחירון הפנה הוא 22,000 ש"ח (להבנתי ניתן לסגור עסקה בכ-18,000 ש"ח).
ביבוא אישי ניתן להגיע לכ-15,500 ש"ח.
לא בררתי לגבי המשקפיים ולגבי האחריות של פנה אבל על פניו נראה שבניגוד לעבר (אם לא טעיתי בחשבון של היבוא האישי) נראה שהגענו למצב במקרנים כי יבוא אישי כבר לא משתלם (במיוחד בסוני).
3 שנים מלאות על המקרן.
3 שנים / 3,000 שעות (המוקדם מבניהם) על המנורה.
"פנסוניק היה עסוק בהדגמה לא ברורה"
זה נכון שהיו קטעי הדגמה לא רלוונטיים (שדרך אגב נראו מדהים) אבל היה זמן ממושך שהדגימו את אווטר ופרט לעובדה שהתמונה היתה קצת חשוכה זו היתה חוויה מצויינת.
למרות שלסוני כביכול יש תאורה נמוכה משמעותית מהפנה לא הרגשתי שהפנה נותן תמונה פחות חשוכה.
אני מסרב להאמין שזה איכות ה-9000 (במיוחד שה-6000 שהציע אמנם משחק ולא סרט נראה מצויין).
אני הייתי ממתין עד להגעה של מקרנים נוספים לתצוגה בחנויות לפני שאני פוסל אותו סופית.
מחירון הסוני הוא 24,000 ש"ח (להבנתי ניתן לסגור עסקה בקצת יותר מ-20,000 ש"ח).
ביבוא אישי ניתן להגיע לכ-19,000 ש"ח.
מחירון הפנה הוא 22,000 ש"ח (להבנתי ניתן לסגור עסקה בכ-18,000 ש"ח).
ביבוא אישי ניתן להגיע לכ-15,500 ש"ח.
לא בררתי לגבי המשקפיים ולגבי האחריות של פנה אבל על פניו נראה שבניגוד לעבר (אם לא טעיתי בחשבון של היבוא האישי) נראה שהגענו למצב במקרנים כי יבוא אישי כבר לא משתלם (במיוחד בסוני).