פלייסטיישן והגה - מה אני עושה לא נכון?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

יש אצלי הגה, של Thrustmaster, ואני מנסה אותו עם GT5 ועם F1 2011. בשני המשחקים כיף לשחק איתו ברגע שמתחילים את המירוץ, אבל עד שמתחילים, יוצאת הנשמה.
אי אפשר לנווט בתפריטים, כי הם כוללים הרבה מאוד למעלה-למטה (במיוחד ב-GT5, נראה שב-F1 חשבו על העניין הזה), כך שעד תחילת המירוץ אני צריך לעבוד עם הבקר הרגיל. הבעיה היא שתמיד עובד רק בקר מספר 1, כך שאני מפעיל את המשחק, עושה מה שצריך לעשות, מגיע למירוץ, ואז מכבה את הבקר ומדליק את ההגה. אחרי המירוץ אני מכבה את ההגה ומדליק את הבקר מחדש.

מה אני מפספס? האם יש דרך לעבוד עם הגה בלבד? האם יש דרך לעבוד עם הבקר כשהוא מוגדר כמספר 2? אולי פשוט ברוב ההגאים יש D-Pad ואני נתקעתי עם הגה מעפן שאין לו אחד?

אשמח לעצות מבעלי ניסיון, כי זה ממש מבעס בינתיים.

BconnectLtd
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

היי Malcontent,
מאחר ולא ציינת את הדגם הספציפי של ההגה בו אתה משתמש, נוכל לספק תשובה כללית בלבד:
יש "לאפס" את הגדרות של פקדי ההגה להגדרות היצרן. ניתן לעשות זאת ע"י לחיצה על מספר פקדים בו זמנית כפי שמצוין בחוברת הוראות ההפעלה באנגלית שצורפו למכשיר.
אם הבעיה נמשכת כתוב לנו את שם הדגם ונשמח לתת תשובה ממוקדת.
נציגה רשמית של פיליפס ו-Jabra בישראל, יבואנית Hercules-Thrustmaster
http://www.facebook.com/Bconnect.Israel

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #3 

אם D-PAD זה מה שחסר לך, אז כן, נדפקת. בהגאים כמו ה-G25 G27 יש D-PAD ולא הרגשתי אף פעם צורך להשתמש בבקר.

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

הבעיה נפתרה. מדובר במקרה מובהק של RTFM.
מסתבר שהכפתור העגול הגדול שעליו כתוב "Start Engine" הוא למעשה D-Pad, למרות ששום דבר בצורה לו לא מרמז על כך. בזמן שחיפשתי את הוראות האיפוס, פתאום ראיתי תרשים של ההגה שבו במקום שבו נמצא אותו כפתור מצוייר D-Pad בתוך חוברת ההוראות.

עכשיו הרבה יותר כיף :-)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

תעשה חיים!

F1 - שיהיה בהצלחה - משחק שמיועד למכורים בלבד לדעתי. אין רחמים...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”