פלייסטיישן והגה - מה אני עושה לא נכון?
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש אצלי הגה, של Thrustmaster, ואני מנסה אותו עם GT5 ועם F1 2011. בשני המשחקים כיף לשחק איתו ברגע שמתחילים את המירוץ, אבל עד שמתחילים, יוצאת הנשמה.
אי אפשר לנווט בתפריטים, כי הם כוללים הרבה מאוד למעלה-למטה (במיוחד ב-GT5, נראה שב-F1 חשבו על העניין הזה), כך שעד תחילת המירוץ אני צריך לעבוד עם הבקר הרגיל. הבעיה היא שתמיד עובד רק בקר מספר 1, כך שאני מפעיל את המשחק, עושה מה שצריך לעשות, מגיע למירוץ, ואז מכבה את הבקר ומדליק את ההגה. אחרי המירוץ אני מכבה את ההגה ומדליק את הבקר מחדש.
מה אני מפספס? האם יש דרך לעבוד עם הגה בלבד? האם יש דרך לעבוד עם הבקר כשהוא מוגדר כמספר 2? אולי פשוט ברוב ההגאים יש D-Pad ואני נתקעתי עם הגה מעפן שאין לו אחד?
אשמח לעצות מבעלי ניסיון, כי זה ממש מבעס בינתיים.
אי אפשר לנווט בתפריטים, כי הם כוללים הרבה מאוד למעלה-למטה (במיוחד ב-GT5, נראה שב-F1 חשבו על העניין הזה), כך שעד תחילת המירוץ אני צריך לעבוד עם הבקר הרגיל. הבעיה היא שתמיד עובד רק בקר מספר 1, כך שאני מפעיל את המשחק, עושה מה שצריך לעשות, מגיע למירוץ, ואז מכבה את הבקר ומדליק את ההגה. אחרי המירוץ אני מכבה את ההגה ומדליק את הבקר מחדש.
מה אני מפספס? האם יש דרך לעבוד עם הגה בלבד? האם יש דרך לעבוד עם הבקר כשהוא מוגדר כמספר 2? אולי פשוט ברוב ההגאים יש D-Pad ואני נתקעתי עם הגה מעפן שאין לו אחד?
אשמח לעצות מבעלי ניסיון, כי זה ממש מבעס בינתיים.
- BconnectLtd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי Malcontent,
מאחר ולא ציינת את הדגם הספציפי של ההגה בו אתה משתמש, נוכל לספק תשובה כללית בלבד:
יש "לאפס" את הגדרות של פקדי ההגה להגדרות היצרן. ניתן לעשות זאת ע"י לחיצה על מספר פקדים בו זמנית כפי שמצוין בחוברת הוראות ההפעלה באנגלית שצורפו למכשיר.
אם הבעיה נמשכת כתוב לנו את שם הדגם ונשמח לתת תשובה ממוקדת.
מאחר ולא ציינת את הדגם הספציפי של ההגה בו אתה משתמש, נוכל לספק תשובה כללית בלבד:
יש "לאפס" את הגדרות של פקדי ההגה להגדרות היצרן. ניתן לעשות זאת ע"י לחיצה על מספר פקדים בו זמנית כפי שמצוין בחוברת הוראות ההפעלה באנגלית שצורפו למכשיר.
אם הבעיה נמשכת כתוב לנו את שם הדגם ונשמח לתת תשובה ממוקדת.
נציגה רשמית של פיליפס ו-Jabra בישראל, יבואנית Hercules-Thrustmaster
http://www.facebook.com/Bconnect.Israel
http://www.facebook.com/Bconnect.Israel
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הבעיה נפתרה. מדובר במקרה מובהק של RTFM.
מסתבר שהכפתור העגול הגדול שעליו כתוב "Start Engine" הוא למעשה D-Pad, למרות ששום דבר בצורה לו לא מרמז על כך. בזמן שחיפשתי את הוראות האיפוס, פתאום ראיתי תרשים של ההגה שבו במקום שבו נמצא אותו כפתור מצוייר D-Pad בתוך חוברת ההוראות.
עכשיו הרבה יותר כיף
מסתבר שהכפתור העגול הגדול שעליו כתוב "Start Engine" הוא למעשה D-Pad, למרות ששום דבר בצורה לו לא מרמז על כך. בזמן שחיפשתי את הוראות האיפוס, פתאום ראיתי תרשים של ההגה שבו במקום שבו נמצא אותו כפתור מצוייר D-Pad בתוך חוברת ההוראות.
עכשיו הרבה יותר כיף
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תעשה חיים!
F1 - שיהיה בהצלחה - משחק שמיועד למכורים בלבד לדעתי. אין רחמים...
F1 - שיהיה בהצלחה - משחק שמיועד למכורים בלבד לדעתי. אין רחמים...