בעיה!!
שלום אני לא בטוח שזה המקום לשאול אבל זאת פעם ראשונה שאני משתתף בפורום בכלל אז תבינו אותי..
יש לי בר באזור המרכז ושם יש לי 2 טלוויזיות 50 אינצ של LG.
אני מעוניין לחבר את שתי הטלוויזיות ככה שאם אני מחבר מחשב לאחת מהן ועושה קריוקי או רואה סרט יראו את זה גם בשניה.
רציתי לדעת איך עושים את זה וחשוב לציין שהמרחק בינהם הוא למעלה מ20 מטר.
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ובמידה ולא ויש איש מקצוע מאיזור יהוד אור יהודה פתח תקווה שאתם יכולים להמליץ לי עליו.
תודה עומר[/b]
יש לי בר באזור המרכז ושם יש לי 2 טלוויזיות 50 אינצ של LG.
אני מעוניין לחבר את שתי הטלוויזיות ככה שאם אני מחבר מחשב לאחת מהן ועושה קריוקי או רואה סרט יראו את זה גם בשניה.
רציתי לדעת איך עושים את זה וחשוב לציין שהמרחק בינהם הוא למעלה מ20 מטר.
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ובמידה ולא ויש איש מקצוע מאיזור יהוד אור יהודה פתח תקווה שאתם יכולים להמליץ לי עליו.
תודה עומר[/b]
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ברוך הבא לפורום.
בעיקרון מה שאתה צריך זה SPLITTER שיפצל ויגביר את האות, באיזה חיבור אתה משתמש? HDMI ?VGA ?RCA?
בנוגע למרחק, אתה יכול לשים את המפצל באמצע ולהשתמש בכבלים של כ-10מ' או למקם את המחשב באמצע ושוב, המרחק מתקצר לכ-10מ'.
במקרה של HDMI, כבלים ארוכים יכולים להיות יקרים.
כדאי לשנות את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי כדי למשוך קוראים עם ידע רלוונטי ולהעביר את השרשור לפורום כבלים ואביזרים.
בעיקרון מה שאתה צריך זה SPLITTER שיפצל ויגביר את האות, באיזה חיבור אתה משתמש? HDMI ?VGA ?RCA?
בנוגע למרחק, אתה יכול לשים את המפצל באמצע ולהשתמש בכבלים של כ-10מ' או למקם את המחשב באמצע ושוב, המרחק מתקצר לכ-10מ'.
במקרה של HDMI, כבלים ארוכים יכולים להיות יקרים.
כדאי לשנות את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי כדי למשוך קוראים עם ידע רלוונטי ולהעביר את השרשור לפורום כבלים ואביזרים.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אוקי... זה לא "כזה מסובך" אתה סהכ רוצה לפצל את האות שלך מהמחשב ל2
בשביל זה אתה צריך מפצל HDMI (בהנחה שאתה מחבר בHDMI ולא משהו אחר) לדוגמא זה: http://www.dealextreme.com/p/hdmi-v1-3- ... v-ac-29770
עכשיו בשביל הטלויזיה הרחוקה (אני לא יודע מה המרחק בין הטלויזיה למחשב) אתה צריך כבל ארוך, אבל כבלים של HDMI למרחק של מעל 10 מטר יהרגו לך את הכיס... הפתרון הקל הוא להשתמש במגבר אות או אפילו מתאם HDMI לזוג כבלי שרשת בשביל המרחק
בשביל זה אתה צריך מפצל HDMI (בהנחה שאתה מחבר בHDMI ולא משהו אחר) לדוגמא זה: http://www.dealextreme.com/p/hdmi-v1-3- ... v-ac-29770
עכשיו בשביל הטלויזיה הרחוקה (אני לא יודע מה המרחק בין הטלויזיה למחשב) אתה צריך כבל ארוך, אבל כבלים של HDMI למרחק של מעל 10 מטר יהרגו לך את הכיס... הפתרון הקל הוא להשתמש במגבר אות או אפילו מתאם HDMI לזוג כבלי שרשת בשביל המרחק
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מנסיוני עם עסקים, פתרון זה יקר גם לעסק...harari כתב:פתרון מצויין לHDMIiakovl כתב:מתאם HDMI לזוג כבלי רשת בשביל המרחק......
אכן, כפי שרשמו כאן למעלה, פתרון של שכפול תמונה שסביר להניח מוחברת למחשב באמצעות VGA, זול, יעול ופשוט.
-
- דוגמה לספורט בר עם קיר מסכים