האם יש טעם בכלל לבקש פיצוי מהוט על הפסקת השרות ביום כיפור?
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני לא עובד הוט, אבל השירותים היו אמורים לעבוד לך מדובר בתקלה ולא בהפסקה יזומה אין מה לעשות עם זה שיום כיפור זה הפסיק לעבוד אתה לא מצפה לקבל טכנאי בכיפור?
קורה לפעמים שיש תקלות גם אצלנו בyes לא היית מקבל שירות בכיפור
קורה לפעמים שיש תקלות גם אצלנו בyes לא היית מקבל שירות בכיפור
אני לא מצפה לפיצוי על כל תקלה, אולם תקלה לרוב מתרחשת 2-4 שעות ולא יום שלם שמשבית את כל השירותים שהם מספקים.....כמו כן התקלה הייתה גורפת בהוט בכל איזור ראשל"צ , בת ים , מודיעין ועוד כמה אזורים...guyyg כתב:אני לא עובד הוט, אבל השירותים היו אמורים לעבוד לך מדובר בתקלה ולא בהפסקה יזומה אין מה לעשות עם זה שיום כיפור זה הפסיק לעבוד אתה לא מצפה לקבל טכנאי בכיפור?
קורה לפעמים שיש תקלות גם אצלנו בyes לא היית מקבל שירות בכיפור...
הטענה שלהם הייתה (יום למחרת) שבעקבות הפסקת חשמל יזומה של חברת החשמל נוצר המצב
- מה שמפריע לי זה השקר הזה שכן חברת החשמל הינה חברה ממשלתית , אז למה שהיא תעשה הפסקת חשמל יזומה ביום כיפור...
למה שזה לא יסתדר?
ברור לחלוטין שהפסקת חשמל ביום כיפור זה דבר הגיוני. תחשוב על זה - החוק בארץ אוסר על עבודה במהלך יום כיפור. כך שאם תקלה מתרחשת, לא חברת החשמל ולא הוט יכולים לעשות יותר מדי בנושא.
Re: למה שזה לא יסתדר?
מספר דברים:Avihush כתב:ברור לחלוטין שהפסקת חשמל ביום כיפור זה דבר הגיוני. תחשוב על זה - החוק בארץ אוסר על עבודה במהלך יום כיפור. כך שאם תקלה מתרחשת, לא חברת החשמל ולא הוט יכולים לעשות יותר מדי בנושא....
- רשמתי הפסקה יזומה ..
- יש מספיק חברות שמעסיקות עובדים ביום כיפור על ידי העסקת גויים (כן ליס והוט יש הרבה עובדים שהם לא יהודים , ככה שאי יכולת להתגבר על מצב כזה נשמעת דיי תמוהה)
- מעבר לזה הפסקת חשמל לא אמורה להפיל את כל מערך השירות של הוט (שמגובה בגנרטור חירום) , אולם נוצר מצב שמשהו יזום גרם למצב שבו לא ניתן היה להשתמש בשירותים בכלל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אתה יכול לבקש פיצוי.
תלוי על מי תיפול. המקסימום שתקבל זה איזה ערוץ מסכן חינם לחודש. אני באופן אישי לא היתי מתעקש. נכון זה מרגיז במיוחד ביום שבו אין הרבה מה לעשות וכאדם חילוני אינטרנט זה בערך הדבר היחיד שנשאר ובכל זאת, אף אחד לא עשה את זה בכוונה.
ליאור
תלוי על מי תיפול. המקסימום שתקבל זה איזה ערוץ מסכן חינם לחודש. אני באופן אישי לא היתי מתעקש. נכון זה מרגיז במיוחד ביום שבו אין הרבה מה לעשות וכאדם חילוני אינטרנט זה בערך הדבר היחיד שנשאר ובכל זאת, אף אחד לא עשה את זה בכוונה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני באינטרנט (מנוי אינטרנט + טלפון) קיבלתי שבועיים ללא תשלום (הייתה לי עוד תקלה לפני כשבוע ,שוב לטענתם "תקלה איזורית" שהעלתה לי את הסעיף) .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA