התחדשתי במסך - צריך רמקולים
שלום לכולם.
רכשתי לפני כמה ימים מסך פלסמה (PW8), וכעת אני זקוק לרמקולים.
השימוש לרוב הוא לצפייה בשידורי כבלים, ולכן אינני זקוק למערכת רצינית עם סראונד וכו'. חשבתי על לקנות זוג רמקולים ולהשאיר רכישה של זוג רמקולים נוסף בעתיד פתוחה כאופציה.
האם לצורך דבר כזה אני צריך לקנות רסיבר? (אין לי מושג מה רסיבר עושה בכלל..)
האם ניתן לרכוש זוג רמקולים נורמלים (ורסיבר אם צריך) בסכום של כ1000 ש"ח?
תודה מראש.
רכשתי לפני כמה ימים מסך פלסמה (PW8), וכעת אני זקוק לרמקולים.
השימוש לרוב הוא לצפייה בשידורי כבלים, ולכן אינני זקוק למערכת רצינית עם סראונד וכו'. חשבתי על לקנות זוג רמקולים ולהשאיר רכישה של זוג רמקולים נוסף בעתיד פתוחה כאופציה.
האם לצורך דבר כזה אני צריך לקנות רסיבר? (אין לי מושג מה רסיבר עושה בכלל..)
האם ניתן לרכוש זוג רמקולים נורמלים (ורסיבר אם צריך) בסכום של כ1000 ש"ח?
תודה מראש.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ברוך הבא.
לצרכים שאתה מציג -גם הרמקולים שיש לך בפלזמה? יכולים לעשות את העבודה.
אבל בכל אופן, רסיבר =מגבר+רדיו -ניתן לשימוש במצב סטריאו או לחליפין לסראונד בזמן צפיה בסרטים.
ואתה חייב רסיבר בשביל לחבר רמקולים! -ומעבר לזה -התקציב מאוד נמוך בשביל להעמיד משהו
בגדר סביר, אפילו ליד שנייה.
עופר,
אבל בכל אופן, רסיבר =מגבר+רדיו -ניתן לשימוש במצב סטריאו או לחליפין לסראונד בזמן צפיה בסרטים.
ואתה חייב רסיבר בשביל לחבר רמקולים! -ומעבר לזה -התקציב מאוד נמוך בשביל להעמיד משהו
בגדר סביר, אפילו ליד שנייה.
עופר,
על מנת לשמוע אתה לא חייב רסיבר, יש לפלזמה מגבר מובנה, העניין שאתה חייב רמקולים מאוד נצילים
עם הנגדות של 6-8 אוהם על מנת שהמגבר של הפלזמה יפעיל אותם כראוי, אתה יכול לרכוש את הרמקולים המקוריים
כמובן שהכי מתאימים, רק קצת יקרים, כ 1000 ש"ח +/- ואתה יכול לרכוש רמקולים זולים יותר, אך ממולץ שתגש
לחנויות שמוכרות גם פלזמות וגם רמקולים על מנת להתאים מיטבית,
יודגש שהרמקולים הנ"ל, בחיבור ישיר, יפעלו כמו שאתה בטח מכיר רמקולי טלויזיה רגילה, זו לא תהיה מערכת שמע
ברמה להאזנה לסרטים עם פסי קול טובים כגון סרטי dvd.
תעשה גם חיפוש בפורום על פי רמקולים לפנסוניק ותראה עוד מידע.
עם הנגדות של 6-8 אוהם על מנת שהמגבר של הפלזמה יפעיל אותם כראוי, אתה יכול לרכוש את הרמקולים המקוריים
כמובן שהכי מתאימים, רק קצת יקרים, כ 1000 ש"ח +/- ואתה יכול לרכוש רמקולים זולים יותר, אך ממולץ שתגש
לחנויות שמוכרות גם פלזמות וגם רמקולים על מנת להתאים מיטבית,
יודגש שהרמקולים הנ"ל, בחיבור ישיר, יפעלו כמו שאתה בטח מכיר רמקולי טלויזיה רגילה, זו לא תהיה מערכת שמע
ברמה להאזנה לסרטים עם פסי קול טובים כגון סרטי dvd.
תעשה גם חיפוש בפורום על פי רמקולים לפנסוניק ותראה עוד מידע.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')גם אם יש מקום לרמקולים המקוריים המחוברים, לטעמי לפחות, הם לא עושים טוב למראה של הפלזמה ולכן
טוב עשית. לעומת זאת לדעתי לא תמצא "רמקולים טובים יותר" לא בפחות ולא ביותר כסף, תמצא פחות טובים
ובמקרה הטוב שווים. אתה תשמע +/- כמו ששומעים טלויזיה סטנדרטית (לא כמו בטלויזיות עם מע' שמע מושקעות)
אם אתה רוצה לשמוע ברמה גבוהה יותר אתה צריך מגבר חיצוני ורמקולים תואמים למגבר, אבל זה לא בתקציב שהגדרת.
טוב עשית. לעומת זאת לדעתי לא תמצא "רמקולים טובים יותר" לא בפחות ולא ביותר כסף, תמצא פחות טובים
ובמקרה הטוב שווים. אתה תשמע +/- כמו ששומעים טלויזיה סטנדרטית (לא כמו בטלויזיות עם מע' שמע מושקעות)
אם אתה רוצה לשמוע ברמה גבוהה יותר אתה צריך מגבר חיצוני ורמקולים תואמים למגבר, אבל זה לא בתקציב שהגדרת.
javascript:emoticon('
')
')- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

בוודאי שאתה יכול לחבר את הרמקולים לפלזמה! -אבל האם זאת האיכות שאתה רוצה/מחפש?
אני מניח שלא.
זאת הסיבה שציינתי שאתה חייב רסיבר -אבל בתקציב הנ"ל? זה בלתי אפשרי.{רמקולים+רסיבר}
חפש אולי איזה רמקול מדף ביד שנייה, וחבר אותו "זמנית" לפלזמה - ובהמשך להוסיף את הרסיבר.
אני בכל אופן לא רואה אפשרות אחרת בתקציב הזה. בהצלחה.
עופר
אני מניח שלא.
זאת הסיבה שציינתי שאתה חייב רסיבר -אבל בתקציב הנ"ל? זה בלתי אפשרי.{רמקולים+רסיבר}
חפש אולי איזה רמקול מדף ביד שנייה, וחבר אותו "זמנית" לפלזמה - ובהמשך להוסיף את הרסיבר.
אני בכל אופן לא רואה אפשרות אחרת בתקציב הזה. בהצלחה.
עופר
נערך לאחרונה על ידי עופר_צפריר ב 21/06/2006 23:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה שאני מחפש זה רמקולים שאני אוכל לחבר למסך ולקבל (לפחות) אותה איכות ועוצמה של קול כמו עם הרמקולים המקוריים, ובעתיד אוכל לחבר אותם גם לרסיבר ואולי לעוד רמקולים.
בכל אופן מה התקציב הדרוש בכדי לקנות רסיבר+זוג רמקולים באיכות טובה (כשאני אומר איכות טובה אני מתכוון לקצת יותר טוב מרמקולים מקוריים של טלויזיה, אני לא צריך מערכת מטורפת)
תודה.
בכל אופן מה התקציב הדרוש בכדי לקנות רסיבר+זוג רמקולים באיכות טובה (כשאני אומר איכות טובה אני מתכוון לקצת יותר טוב מרמקולים מקוריים של טלויזיה, אני לא צריך מערכת מטורפת)
תודה.
לדעתי 2.5-3K אתה מביא משהו נחמד...
עדיף יד שניה...
עדיף יד שניה...
חברה אתם בטוחים שאתם לא מגזימים קצת? אתם באמת אומרים שב1000 ש"ח אי אפשר לקנות רמקולים שנחשבים סבירים? הצרכים שלי הם בסך הכל רמקולים פשוטים לשידורי כבלים רגילים. אני בספק אם רמקולים מקוריים הם הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

לא אמרתי שאי אפשר לרכוש רמקולים ב 1000 ש"ח - אבל אתה רוצה גם
רסיבר באותו תקציב! -לא?
עופר,
רסיבר באותו תקציב! -לא?
עופר,
חבר יקר ,חבר חביב, מאין הספקות? אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים? גלה לנו, או שאל ספציפית על מוצרים שאתה מתלבט לגביהם.eladz כתב: אני בספק אם רמקולים מקוריים הם הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה......
תגדיר "הכי טוב" ! קבל דוגמא- נניח שאתה יכול לקבל במחיר 500 ש"ח רמקול ריצפתי
שעולה בחנות 15000 ש"ח, מה לא תקח, תחטוף! האם הוא יותר טוב מהמקוריים- יותר טוב!
האם הוא מתאים לחיבור לפלזמה? לא מתאים
ענינו לך על מה ששאלת/ על הצרכים שהגדרת, לא מאמין, צא חפש ואנא עדכן אותנו במימצאך על מנת להחכימנו.
בכ600 ש"ח אפשר לקנות מורל L1 קטנים כסופים עגולים , מאוד מתאימים לעיצוב של המסך - הבעיה אין בס (100hz-20khz)
תוכל לאחר מכן להשתמש בהם כרמקולים אחוריים.
אפשרות אחרת , העיצוב לא מתאים בכלל , וורפידל דיימונד 9.1 סביב 1000 ש"ח , סאונד הרבה יותר טוב, יוכל לשמש אחר כך כרמקול קידמי מדפי טוב.
במקום לענות לבחור אנשים מתחכמים ושואלים עוד שאלות ולא מתקדמים לשום מקום , מי שאין לו מה לענות , שלא יענה ובטח לא יתן דוגמאות לא קשורות על רמקולים ב 15000 ש"ח
אפשרות אחרת , העיצוב לא מתאים בכלל , וורפידל דיימונד 9.1 סביב 1000 ש"ח , סאונד הרבה יותר טוב, יוכל לשמש אחר כך כרמקול קידמי מדפי טוב.
במקום לענות לבחור אנשים מתחכמים ושואלים עוד שאלות ולא מתקדמים לשום מקום , מי שאין לו מה לענות , שלא יענה ובטח לא יתן דוגמאות לא קשורות על רמקולים ב 15000 ש"ח
כמו שtalush אמר, אתה יכול לקנות סטליטים, לי יש את המורל LI1 שמשמשים כסראונד, אתה יכול לחבר אותם להגברה של המסך אבל רצפתיים זה כבר עיניין אחר, לדעתי אתה תצטרך הגברה חזקה יותר..
במחיר של 1000 ש"ח קשה לי מאוד להאמין שתמצא משהו..
אולי אולי הLI1 ורסיבר פשוט - יד 2\3\4
אני מציע לך לעשות חיפוש אינטנסיבי של רסיבר+רמקולים יד 2 בתקציב שלך, אם זה באינטרנט ואם זה בחנויות..
ככה תראה איפה אתה עומד..
בהצלחה.
במחיר של 1000 ש"ח קשה לי מאוד להאמין שתמצא משהו..
אולי אולי הLI1 ורסיבר פשוט - יד 2\3\4
אני מציע לך לעשות חיפוש אינטנסיבי של רסיבר+רמקולים יד 2 בתקציב שלך, אם זה באינטרנט ואם זה בחנויות..
ככה תראה איפה אתה עומד..
בהצלחה.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

לא תקבל שום קפיצת מדרגה שלה אתה מצפה -ע"י קנית רמקולים סטליטים!
במה הם יהיו שונים מהרמקולים המקורים?
אני אחזור שוב על מה שכבר אמרתי! -אם אתה מחפש באמת שיפור משמעותי? חפש רמקולי מדף
ביד שנייה -שיכנסו שתקציב שלך אולי מעט יותר,חבר לפלזמה -ובהמשך... רכוש רסיבר.
עופר
במה הם יהיו שונים מהרמקולים המקורים?
אני אחזור שוב על מה שכבר אמרתי! -אם אתה מחפש באמת שיפור משמעותי? חפש רמקולי מדף
ביד שנייה -שיכנסו שתקציב שלך אולי מעט יותר,חבר לפלזמה -ובהמשך... רכוש רסיבר.
עופר
עופר - אם רסיבר אינו נחוץ כרגע בשביל לחבר 2 רמקולים פשוטים ולקבל איכות סאונד סבירה, אני לא מחפש כרגע רסיבר. כמו כן אני לא מחפש "קפיצת מדרגה", פשוט הרמקולים המקוריים אינם מתאימים לי מטעמי מקום פנוי ולכן התעניינתי ברמקולים חלופיים.
אם אחבר את ה LI1 ישירות למסך, האם הם יתנו עוצמת קול חזקה מספיק (עוד פעם לא בשביל סרטים, אלא בשביל לראות שידורי כבלים בעוצמת קול סבירה)? אם כן נראה לי שזה מה שמתאים לי, ובהמשך אם ארצה להרחיב את המערכת עם רסיבר ועוד רמקולים אוכל להשתמש בהם כרמקולים אחוריים.
תודה.
אם אחבר את ה LI1 ישירות למסך, האם הם יתנו עוצמת קול חזקה מספיק (עוד פעם לא בשביל סרטים, אלא בשביל לראות שידורי כבלים בעוצמת קול סבירה)? אם כן נראה לי שזה מה שמתאים לי, ובהמשך אם ארצה להרחיב את המערכת עם רסיבר ועוד רמקולים אוכל להשתמש בהם כרמקולים אחוריים.
תודה.
עוצמה תיהיה לך, מה שלא יהיה לך זה באסים...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

כן,ישנה אפשרות כזו. בהצלחה!eladz כתב:עופר - אם רסיבר אינו נחוץ כרגע בשביל לחבר 2 רמקולים פשוטים ולקבל איכות סאונד סבירה, אני לא מחפש כרגע רסיבר. כמו כן אני לא מחפש "קפיצת מדרגה", פשוט הרמקולים המקוריים אינם מתאימים לי מטעמי מקום פנוי ולכן התעניינתי ברמקולים חלופיים.
תודה....
עופר
ומי שלא ניסה ולא מבין איזה רמקולים מתאימים ל pwd8 שלא ימליץ על רמקולים ספציפיים. אנחנו כאן על מנת לעזור, בין היתר לאנשים להפעיל את הראש / את עצמם כך שיקבלו כלים שיסייעו להם לבצע את הרכישה הנכונה /מתאימהtalush כתב: בכ600 ש"ח אפשר לקנות מורל L1 קטנים כסופים עגולים , מאוד מתאימים לעיצוב של המסך - הבעיה אין בס (100hz-20khz)
במקום לענות לבחור אנשים מתחכמים ושואלים עוד שאלות ולא מתקדמים לשום מקום , מי שאין לו מה לענות , שלא יענה ובטח לא יתן דוגמאות לא קשורות על רמקולים ב 15000 ש"ח...
ולא על מנת להאכילם בכפית ובמיוחד בלי לדעת מה מתאים ובלי שהם יבינו מה הם אוכלים.
אני חוזר ואומר בסבירות גבוהה מאוד לא תמצא רמקולים שישתוו או יהיו טובים יותר מהרמקולים המקוריים מבחינת הסאונד,בחיבור ישיר לפלזמה לא משנה באיזה מחיר.
כן תמצא פחות טובים, עד כמה והאם זה מספק אותך תצטרך לנסות בעצמך, חוזר וממליץ
לך ללכת לחנויות ולא חסר כאלה (כמעט כל רשתות הק"ב) ולבקש מהם לשמוע שם או
לחילופין לקחת הביתה מס' רמקולים שהם מציעים לנסות ולבחור מהם.